Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

amacına ulaşmışsın ne güzel işte,

Allha'ım eski topiğim bura benimmafoldumben
5 kilo aldım öyle kaldım ama bi 5 kilo daha almam lazım benim
sanırım geri dönüş başladı yine..

burda XXX kullanan birimi vardı kızlar bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin aramıza, hayır ben hiç hatırlamıyorum, XXX kullananı eskıden ıran ıksırı kullananlar vardı

nasıl aldın canım bizede aanlat

ogeess mrb canım ya görüşemyoruz hiç:1no2:
sen yine aldığın 5 kiloyu korumuşun benim 5 kilo uçtu gitti:1no2:

kıslaar yaa ufff bu hafta grip oldumm 3 günde süzüldümm valla tartılmadım ama zayıfladım gibime geldii çok üzülüyorummm... ne zaman kilolu olucaz biz senağlama

şu dediğiniz şeyler mama gibi birseylerdi değilmi arkdaşımda kilo vermek için içti gerçekten verdi bizde almak içinmi alsak acep

hakikaten işe yarıyo mu ???bende bi aralar merak etmiştim..aktarlarda satılan macun filan kullandım..bitki çayı kullandım...vitamin + hap vs vs vs ...en sonunda tıpa gitmiştim...hormon testi filan yaptılar..hepsi normal çıkınca diyet verdi doktor kilo almam için...sizde önce bi uzmana görünün eğer normal çıkarsa diğer yollara başvurun bence..yani başvurmayan varsa hatırlatayım dedim ....isteyen olursa haftasonu bakayım diyet listemi gönderebilirim buradan....o ilk yazdıklarıma benzer şeylerdi aslında...hatırladıklarım günde yarım kilo şekerli yoğurt yatamdan kuruyemiş,sütlü tatlı,hamur işi gibi şeylerdi...eğer kan hormon gibi değerler normal çıkarsa deneyin..takviyeye gerek yok bence...kaldı ki takviye ürünlerle alınan kiloların o ürünler kesilince kalıcı olacağı garantisi yok...o kadar ünlü ilaçla filan kilo veriyo uzmanlar ise uyarıyor ilaçla verilen kilolar ilacı bırakınca geri gelir die...bilirsiniz..bende mesela şimdi iştehım açıldı yediğim için kilo alıyorum ama bırakınca vermemek için de dua ediyorum...umarım olmaz çünkü ben aniden yapay değil yiyerek aldım...ama garantisi yok ...bu yemek düzeinin korumam şart...iştahım kapalı olduğu için alamıyordum demek ki...size uzun uzun yıllar 39 kilo gezmiş (155 boy tabi) şimdi 50 kilo olan biri olarak tavsiyem bu...
paylaşıma devam :)

nasıl aldın canım bizede aanlat

Merhaba arkadaşlar ben bu kilo alma uğruna denemediğim şey kalmadı.
-Diyetisyenlere gittim.
-Tahliller yaptırdım.Çok şükür hiçbir sorunum çıkmadı
-Balık yağı içtim,(böğğk)sonra yağı içemedim diye 2 kutu hapını kullandım
-Bulk içtim
-En sonunda burdaki arkadasların çoğunluğunun kullandığı o şuruptan kullandım
ama şurup sersem gibi yaptı beni kafamçokkarıştı
aşırı uyku veriyordu
uyumaktan yemek yiyemiyordum:roflol:

baktım böyle olmayacak ürün kullanmayı bırakıp
yiyebildiğim kadar yemeye verdim kendimi
günde 6 öğün.Ağzımı hiç boş bırakmadım kaydirigubbakcemile3
Mesela arkaadsınız bisküvi yiyordur size de ikram eder dimi
önceden canım istemezse yemezdim
sonra kalori kaloridir diyerek ne verseler geri çevirmedim:lepi:
bütün bunların sonucunda 40'tan 45'e çıktı kilom.son 1 yıldır böyle.
ilerisi için tek avantajım midemi genişlettikten sonra aynı kiloda sabit kalabilmem.
mesela yılladır 40 kiloda kaldım ne indim ne çıktım.
biraz zorlayınca 45'i buldum.
23 yaşındayım 1 kere 46'yı görmüşümdür tartıda.:ecrin_bebek:
ve ömrü hayatı boyunca rejim yapmamış bir insanımkaydirigubbakcemile
iştahım kapalı değil ve çok sevdiğim yemeklerde hep bol kalorili olanlar
benim tek problemim metabolizmam anormal şekilde hızlı.kafamçokkarıştı
yediklerimi bu kadar hızlı yakmasa belkide baya kilolu biri olurdum:uhm:

Yeniden bir 5 kilo daha alıp artık bu işkenceye son vermek istiyorum..
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki eminim sizinde
"Ayyyy sen niye bu kadar zayıfsın kıııııııızz" cümlesinden mideniz bulanmış
bunları söyleyenleri boğazlayasınız geliyordur..

1 yıl aradan sonra tekrar başladığım maratonum umarım başarıyla sonuçlanır.cokacimcoook

ogeess mrb canım ya görüşemyoruz hiç:1no2:
sen yine aldığın 5 kiloyu korumuşun benim 5 kilo uçtu gitti:1no2:

gülceeeeeeeeem sen burda mıydın yaa:1hug:
ben artık kk'ya girmiyorsun sanıyordum
ayyy nolcak bizim halimiz yaa uffffffmafoldumbenmafoldumben
bu sefer tam gaz canım yaa başarcaz inş.

sevgilimin askerden gelmesine 45 gün var kiloları almam lazım o gelmedendelikafadulden

sedna03 canım çok haklısın bende aynen sadece yiyerek aldım.
tabiki sabır isteyen bi durum.

insan istiyorki 1 haftada istediği kiloya kavuşsun ama öyle olmuyo işte
benimde aklım bazen şu ürünlere kayıyor acaba alsam mı diye ama
hala mantığım kabul etmiyor.piyasada çok ürün var ama birden şişmekten korkuyorum.
vucudun da sıkı olması gerekiyor balon gibi şiştikten sonra çiroz kalıyım daha iyikaydirigubbakcemile3

ben de kullandım bır ara arkadaslar ,ve su an gayet menmunum halımden hatta su an fazlam bıle var :))

üründen az miktarda kullanmak yetıyordu,Sabah ve akşam olmak üzere 1 bardak süte meyve suyuna veya yoğurt da sadece 1 tatlı kaşığı katılarak tüketiliyordum. üründen tat yada koku alınmıyordu. Sanki sadece süt yada meyve suyu içmiş gibi olunuyordu.

ürünü kullanmaya başladıktan itibaren ilk günden başlamak üzere müthiş bir şekilde açlık hissedip,normalin 2-3 katı yemeye başlanıyordu,böylelikle sağlıklı hiçbir yan etki olmaksızın kilo almaya
baslıyordum.

1 ay ıcınde 8 ıle 10 kılo arası alınıyordu ..ben 6 kılo aldım bıraktım :) düzenlı kullanmadım hatta ılk haftadan etkısını gosterdı.

ismi de XXX Kilo Aldırıcı idi...

isteyen kullanır ıstemeyen kullanmaz..kımseyı kandırmak ıcın yazmadım.

Arkadaşlar ben zamanında bu ürünlere dünyanın parasını verdim hiç işe yaramadi bence sakın girişmeyin paranıza yazık he fazla paranız varsa bilemem tabi sırnaşık şey, bir kere mantığı yanlış aynı ürünü hem kilo almak için kullananlar var hemde kilo vermek için ne olduğu belirsiz, hüsrana uğramayın diye kullanan biri olarak tavsiyemdi...

kıslaar yaa ufff bu hafta grip oldumm 3 günde süzüldümm valla tartılmadım ama zayıfladım gibime geldii çok üzülüyorummm... ne zaman kilolu olucaz biz senağlama

canım yemek yiyemesen bile mutlaka muz yemeni öneririm en azından günlük ihtiyacını takviye eder. geçmiş olsun bu arada

Ücretsiz göndereceksen hepimize şöyle 2 kutu gönderebilirsin yerimseniben

ben tavsiye etmem canım.

şu dediğiniz şeyler mama gibi birseylerdi değilmi arkdaşımda kilo vermek için içti gerçekten verdi bizde almak içinmi alsak acep
indirimde yaparsın bize sema

ben kullandım canım işe yaramıyor.

paylaşımın için sağol canım

bu XXX denilen şey iran iksirinin aynısı arkadaşlar eski yazılara bakarsanız bende dahıl bu urunlerle kılo alan hıc olmadı, dunyanın parasını ode ama yazılanlar gıbı kesınlıkle olmuyor soylıyım.

merhaba arkadaşlar,yeni keşfettim bu bölümü,sevindim demek ki benim gibi insanlar da varmış.şu an sayfaların hepsini okumadım belki yazmışsınızdır ama tekrar bilgilendirirseniz beni sevinirm.herkes kilo almak istiyor burda ama zayıflık ölçünüz ne acaba???yani kilonuzla boyunuz arasındaki fark ne kadar,kendimle karşılaştırarak ona göre bi yol çizmek istiyorum:lepi:benim boyum 172,kilom 55-56.yani ikisi arasında tam 16 dilimlik bi fark var.tam 10 olmalı falan deniyor ama sanki biraz fazla olur gibi geliyor o da bana,kendimi 62 kilo hayal edemiyorum( asla olamayacağımı bildiğimden kendimi kandırıyor da olabilirim)
sizin durumunuz nedir???:enbuyukkk:

1.takım yarışma topicinde var canım kilolar boylar. ordan bakıp fikir edinebilirsin. ama en uzun sensin galiba kaydirigubbakcemile3

Aramiza hosgeldin, Sitede hesaplayici var ama ordaki oranla kendin uzerindeki kiyaslamada 3-4 kilo fazla oluyor sen onu kendin ayarliyabilirsin.

1.takım yarışma topicinde var canım kilolar boylar. ordan bakıp fikir edinebilirsin. ama en uzun sensin galiba kaydirigubbakcemile3

evet canım ya,buraya yazdıktan sonra fark ettim orayı,ve evet en uzun benmişim,ben de başkalarına bakıp kendimle kıyaslayacaktım ama tutturamadıkkaydirigubbakcemile2

Aramiza hosgeldin, Sitede hesaplayici var ama ordaki oranla kendin uzerindeki kiyaslamada 3-4 kilo fazla oluyor sen onu kendin ayarliyabilirsin.

sağol canım hesapladım ama 3-4 kilo fazlasını anlayamadım tam olarak nasıl yani? bu arada 2.takım yarışmasına katılmak istediğimi yazmıştım ama o topiğe cevap yazmamışsın,benim de kaydımı alır mısın?opuyorumnanaktan

selam kızlar aranıza bende katılmak istiyorum. daha önce de yazdım ama takip edemedim.
bu topice her girdiğimde kendimi kilo almış kadar mutlu hisstediyrm.
rekor sanırım bende dir:)
kendimi çok zorluyrm ama başarılı olamıyrm.
bildiğiniz formüller fln varsa yardım istiyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…