• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben geldiiiiim dönüşüm erken oldu dimi
ama bugün kimse uğramamış herkesin bayramı mutlu kutlu kalorili olsun özellikle bana msn den mesaj atan arkadaşlarımın
ben niye erken döndüm diye merak edenleriniz olur belki yazıyım bayram için kayınvalideye gittik birkaçgün orda kaldık yarın esas yolculuk var memelekete gidiyorum bugünde çok yoruldum yol telaşı hazırlık filan yeni işim bitti sayılır yatacaktım bir kkya bakıyım dedim bugün tatlı yiyemedim şekerde tatlıyı sevmediğim için yerken bile miğdem bulandı neyse anneciğim bana yapar yemek bende yerim bol bol öpüldünüz by

selam kızlar nasıl geçiyo bayram
bugun oğlumun doğum günüydü
çok güzel geçti hersey
çok yoruldum ama değdi
uyku tutmadı kk ya bakayım dedim
zübeydecim sivastasın şimdi değilmi
anneciğinle bol bol hasret gider emi
buraya girersin diye senin için yazdım
öpüyorum seni
berfincim senide öptüm canım
özledim siziŞeniz

Herkese günaydınlar bayanlar cokmasum nasılsın canım? bu arada zübeyda iyi yolculuklar sanada ( geç oldu ama anca firsat buldum ) bayramda bol bol yedinizmi ? yarışma başlıyor bugün

GÜnaydınlar opuyorumnanaktan
Ben bayramda koşturmacadan yemek bile yiyemedim desem yeridir -tatlicadiarzu-
Ama şimdi başladım maratona cokacimcoook
Artık kurtuluş yok kesin almam lazım.
Yakın gelecekte nişanım var kilolu olmam lazım :1rolleyes:

GÜnaydınlar opuyorumnanaktan
Ben bayramda koşturmacadan yemek bile yiyemedim desem yeridir -tatlicadiarzu-
Ama şimdi başladım maratona cokacimcoook
Artık kurtuluş yok kesin almam lazım.
Yakın gelecekte nişanım var kilolu olmam lazım :1rolleyes:

vayyyy aynı amaçtayız demek diloom Şeniz
benmde almam gerek ama nasl :1ninca:
nişann mı var tatlımm hihoyyyt

vayyyy aynı amaçtayız demek diloom Şeniz
benmde almam gerek ama nasl :1ninca:
nişann mı var tatlımm hihoyyyt

Şeniz
Nasıl alacaksın söyleyeyim gamyoncuiremsu
2.takım yarışmasına kaydını yaptıracaksın hırslandıkça yiyeceksin kilo alacaksın kaydirigubbakcemile3
Evet cnm nişanım olacak ama tarih karanlık.Cenazemiz vardı 40 çıkmadığı için doğru olmaz diye yapmadık:gitme:

selam kızlar sahalara döndü herkes demek
kilo alamadım ben sanırım çok kosturdum bu bayram
bide kendimi hala oruçlu hissediyorum unutuyorum yemek yemeyi

Herkese günaydınlar bayanlar cokmasum nasılsın canım? bu arada zübeyda iyi yolculuklar sanada ( geç oldu ama anca firsat buldum ) bayramda bol bol yedinizmi ? yarışma başlıyor bugün

canım iyiyim sen nasılsın
nasıl geçti bayram
biz oğluma doğum günü
yaptık msn resimleri koydum
bak sonra zübydede yok sivasta
ekime kdar ordasenağlama

canım iyiyim sen nasılsın
nasıl geçti bayram
biz oğluma doğum günü
yaptık msn resimleri koydum
bak sonra zübydede yok sivasta
ekime kdar ordasenağlama

iyiyim canım sağol, evet zübeyda yok, olsun daha yeni başladık bundan sonra yuklenırsın sende, bu arada resimlere baktım saçlar falan yakışıklı bir doğum günü çocuğu olmuş Allah uzun ömürler versin tatlım.

Son düzenleme:
iyiyim canım sağol, evet zübeyda yok, olsun daha yeni başladık bundan sonra yuklenırsın sende, bu arada resimlere baktım saçlar falan yakışıklı bir doğum günü çocuğu olmuş Allah uzun ömürler versin tatlım.

teşşekür ederim canım
bu arda kilo bilgilerini
cuma günü veriyoruz dimi
bu cuma yani

Şeniz
Nasıl alacaksın söyleyeyim gamyoncuiremsu
2.takım yarışmasına kaydını yaptıracaksın hırslandıkça yiyeceksin kilo alacaksın kaydirigubbakcemile3
Evet cnm nişanım olacak ama tarih karanlık.Cenazemiz vardı 40 çıkmadığı için doğru olmaz diye yapmadık:gitme:

aaaaaaa nerde o yarşmaaa delikafadulden
başınz saolsun cnm bu arada,boşver geç olsun güç olmasın yerimseniben

kzlar bende aynı dertteyim sizinle :( boyum 1.60 kilom 43 çok zayıfım çok üzülüyorumm.. :( geçen kış bi ara 46 olmuştum toparlamıştım kendimi ama yazın verdim :(
arkadaşlarım da hep dalga geçiyor insanların bu ne böle ne kadar zayıfsın demelerinden bende bıkmış durumadyım :@ kimse kendisini bizim yerimize koymuyor, yeri geliyor XS giysiler bile olmuyor üstüme
hedefim 50-51 kilo olmak

slm kızlar ayy beni bayramda falan görenler sen kilo almışsın ne güzel olmuş falan ddiler acayip sewindm yaahihoyyyt bayramdada fazla yemek yiyemedm ama gnde 5 6 baklava yedim kalorisi yüksek yaa faydası olmuştr birazda olsa umarım bide sarma falan işte ama sütlü karışımı hiç içmedm walla pekmez bitmiş alalımda başlıcam yeniden bi istediğim kiloya ulaşsam ya aaahh ahhh

Back