Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yarışma alanında seni göremiyorum !

Kızlar ben evlenmeden once 48 kg dum,şimdi ise 53 kg yum bunu hem esıme hemde guzel mutfagıma borcluyum :)) Her hafta kek borek pıde kurabıye yaparım :) Oyle bıtkısel karısımlara ınanmayın her sey kafada bıter....

olabilir tabi canım ama bence vucudun elverıslı olmasıda var, bız senın bu dedıklerının aynısı veya alternatıfını hergun yapıyoruz, umarım ne demek ıstedıgımı anlatabılmısımdır.

slm kızlar neden buralarda kimse yokki üzüldüm bak şimdi
cemrecim XXX kendine göre ayarlayabilirsin
yemeklerden önce bir ölçek içebilirsin yada yatarken nasıl istersen öyle iç

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar buraya yazdım mı hatırlamıyorum...aslında yazdım galiba ama ne deddim hatırlamıyorum ..neyse...bende zayıflıktan muzdariptim ama neyse ki şimdilik atlattım..ıNŞALLAH bir daha geri dönüş olmaz o günlere...temmuzda 42 kiloydum..bu arada boyum da 155 ..Epeyce zayıftım..şimdi tartı da ibre 49 ile 50 arasında gidip geliyor..nasıl aldın derseniz aslında tavsiye etmem...bir süre önce ALLAH düşmanıma vermesin panik atak başlangıcı dedi doktor ve XXX mu ne öyle bi antidepresan verdi....günde yarım içiyorum akşamları sonra sabaha kadar deliksiz uyuyorum...yan etkisi iştah açmak tabi...hele bir aralar deli gibi yiyordum..demek ki benim asıl sorunum iştahsızlıkmış...sabah kahvaltıyı 70 gibi yapıp işe gidiyordum..10 a doğdu acıkıyordum..gidip kuru pasta alıyordum...12 de öğle yemeği...15-16 gibi bişeyler daha atıştır..18-19 civarı yine akşam yemeği..ve yatana kadar yoğurdum nerde yok nesfit nerde(sütlü ve çikolatalı olandan)yok çikolata tatlıyı yedim çok tıkadı tuzlu olsun kuruyemişler nerde...yatana kadar yedim...temmuz dan bu yana 50 oldum ..bikaç kilo daha alayım artık durdurcam kendimi..ve hayatımda ilk defa rejim yapıcam:)))...bikaç kilo daha istiyorum çünkü ilaçları bırakınca veriyormuşuz...

kızlar dn XXX aldım.kaç öğün ve ne zamanlar alıcam bu ilacı?
yardımcı olurmusnus?

eğer çalışmıyor yada okumuyorsan akşamları 1 defa almanı öneririm, ama evdeysen alışana kadar günde 2-3 defa alabilirsin ( uyku yapiyor malum alışana kadar 1 hafta falan )

slm kızlar neden buralarda kimse yokki üzüldüm bak şimdi
cemrecim XXX kendine göre ayarlayabilirsin
yemeklerden önce bir ölçek içebilirsin yada yatarken nasıl istersen öyle iç

kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor ?

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
kilo almalr nasıl gidiyo
ben bugun güne yine pekmezli süt ile başladım
sonra iki pohoça 1 domates peynir zeytin yedim
öğlendede pizza yapıcam
akşam içinde noğut pilav

günaydın canım, ben dün inanılmaz yüklendim durmadan yemek yedim, sende çok iyi gidiyorsun bu şekilde devam edersen birinci olabilirsin gibi geliyor bana yerimseniben

berfin bende dün çok yedim
inanırmısın dün ıkeaya gittik
orda 1 porsiyon köfte pataes yedim
ordan eve geldik yine acıktım
çorba bide tavuk yedim
sabahta börek yemiştim göbeğim şişti ya

ya kızlar ne pastası ben kaçırdım :)))...aslında şu sıralar kilo alayım derken sonunda pişman olmayayım die yemeği yavaşlatayım diyorum ama canım çekio yine...ilaçları bırakınca eski halime dönmesem bari:)))..herkes pek bi iltifat etmeye başladı..darısı başınıza şekerler...kötü tarafı da yok değil..geçenlerde bir torba kotumu atmam gerekti...napim artık olmuyo :)))...
tavsiye:her akşam yatmadan bir tabak şekerli yoğurt veya süt mutlaka alın..unutkanlık için aktardan kara üzüm çekirdeği tozu almıştım...yiyimiyorum die onu da içine atıp öyle yiyorum..hafızam güçlensin..aslında bide ginseng+c vitamini+propolis mi ne öyle bişeyler içieren bi hap kullandım zindelik versin die Ramazan da...Ramazan da kilo veririm die korktum ama vermedim...Belki o da etkili olmuş olabilir..aktarlarda satılıyor..reklama girmezse isim de verebilirim...
birde hani yulaf ezmesi mi ne diyorlar...kahvaltılık gevrekler filan var(reklam olmazsa isimlerini yazarım)..çikolatalı olandan altım....tatlı tatlı canım bişeyler istiyo hep napim...:)neyse...her gece yatmadan koca bi tabak ondan yedim..sütle karıştırınca pek güzel oluyomuş:))zaten sütsüz yenmez bendeki de laf:)))aklıma gelen olursa yazarım...çok ağır kilo aldırıcı şeyleri sevmiyorum...zaten bünyem kaldırsa o kadar ağırı normalde yerim..zorlayarak tiksinmeye sebep oluyr o kadar...mesela tv izlerken bi tabak kuruyemiş patlamış mısır filan alın önünüze...tonla kalori oh işte mis gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…