- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.621
o da aynı canım. ben daha önce harnup pekmezi yemediğim için bundan aldım. ama açıkçası şaşırdım kalorileri okuyunca. hep kilo aldırıyor diye tüketiyoruz, gerçekten de yardımcı oluyor ama kalori oldukça düşük. mis gibi küçücük meyveli yoğurtta bile kalori miktarı daha ii :icecream:üzüm pekmezinde kaç kalori varmış
o da aynı canım. ben daha önce harnup pekmezi yemediğim için bundan aldım. ama açıkçası şaşırdım kalorileri okuyunca. hep kilo aldırıyor diye tüketiyoruz, gerçekten de yardımcı oluyor ama kalori oldukça düşük. mis gibi küçücük meyveli yoğurtta bile kalori miktarı daha ii :icecream:
evet 100 gr oldukça fazla. ben günde 4 yemek kaşığı max. yiyebiliyorum. azönce pekmezli bal içtim. üstüne muz yedim bir de bir paket fındık yedim. böyle böyle bişeyler yaparbende şaşırdm yaaa:1shok:ayrıca 100gr da baya eder yani dimi biz bi kaç kaşık yiyoruz baya bi takviye yapmak lazım yanında
evet 100 gr oldukça fazla. ben günde 4 yemek kaşığı max. yiyebiliyorum. azönce pekmezli bal içtim. üstüne muz yedim bir de bir paket fındık yedim. böyle böyle bişeyler yapar
kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin
Kadir Geceniz Mübarek Olsun arkadaşlar.
İnşallah hepimizin duaları kabul olur :Saruboceq:
kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin
benide bugun oruç tutu herhalde başım ağrıyo çok halsizim
oğlan uyusada bende uyusam diye bekliyorum
çok acıktımmmmm
Amin canım seninde,
Amin Canım seninde, geçmiş olsun yatıp sende dinlenmeye çaliş
sağol canım çocukları uyutup yatacaktım güya çocuklar uyudu ama ben uyumadım canım istemedi:1no2:
Amin hepimzn kadir gecesi mübarek olsun.a.s. bu gece birbrimizede dua edelim (kilolar anlarsnz ya :)hangmzn duasınn kabl olcağı belli olmaz. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?