- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.301
iyi yapmışın katy bende içemedim o şurubu sarhoş gibi yaptı beni
XXX XXX dedık atrkdaslart gecen gun almıstım baslamamıstım persembe gunu ıctım o surubu yapmadan once 1,5 kasım ıctım valla fazlamı bılmyıoum dozu ama cok kotu etkıledı benı gece 1 de yattım ıctıkden sonra sabah ıse gıtmem lazım uyandım yatakdan kalktım kalkamıyorummm regle olmustum zaten benım regle cok sancılı gecyıo neyse dukkana gıdım reglemı bahane eder eve gelrım dedım olede yaptım duramadım pc ye bakamıyo sallanıyorum resmen sarhos gıbıydım veee o gun boyunca cuma gunu sırf yattım yanı baya uyudum yanı uayndıgmdaysa hıc bısyele ugrasmadım yatakda olece uzandım hep yattım yanı c.tesı gunuysee ısyerını acamadımmm bababm zavallım gıttı 12 de actıdukkanı :) surup ısımden ekmegımdende ettı ısı gec actık :) herkes kullanmamlı arkdslaerr
XXX XXX dedık atrkdaslart gecen gun almıstım baslamamıstım persembe gunu ıctım o surubu yapmadan once 1,5 kasım ıctım valla fazlamı bılmyıoum dozu ama cok kotu etkıledı benı gece 1 de yattım ıctıkden sonra sabah ıse gıtmem lazım uyandım yatakdan kalktım kalkamıyorummm regle olmustum zaten benım regle cok sancılı gecyıo neyse dukkana gıdım reglemı bahane eder eve gelrım dedım olede yaptım duramadım pc ye bakamıyo sallanıyorum resmen sarhos gıbıydım veee o gun boyunca cuma gunu sırf yattım yanı baya uyudum yanı uayndıgmdaysa hıc bısyele ugrasmadım yatakda olece uzandım hep yattım yanı c.tesı gunuysee ısyerını acamadımmm bababm zavallım gıttı 12 de actıdukkanı :) surup ısımden ekmegımdende ettı ısı gec actık :) herkes kullanmamlı arkdslaerr
kızlar günde 3 kase yogurtta iyi oluyormus hemde demir eksikligini gideriyormus benim kuzende zayıf 3 kase yogurtla kendime gelmeeye basladım dedi deneyim isterseniz bendede diyet iyi gidiyor iştaah gelio yerine maşallah
:dance:ben söylüyorum söyledim herkese yazdım buraya herkesin bünyesi kaldırmıyo o şurubu bende içemedim yataktan kalkamıyodum resmen sarhoş olmuştum çift görmeye falan başlamıştım attım çöpe gitti vallahi öyle iştah gelicekse gelmesin zaten uyumaktan yemeye mecalin kalmaz
bende 3 gün içtim XXX hemde dediğin gibi 10 da 11 de felen içtim hemde tetlı kaşığı ile sabah çok bitkin mutsuz sinirli uykulu bi halde kalkıyodum eşim bile dedi ne oldu sana böyle gözlerin kayıyo falan gerçekten
ilginç valla çevremde çok kişi kullandi bende defalarca kullandim biraktim hiç böyle karşılaşmadim bişey daha öğrenmiş oldum:1hug:
ama burdaki çoğunlukta uyku yaptığını ve içmeyi bıraktıklarını yazdı sen ve zübeyede içiyosunuz sadece demek size bi yan etkisi yok bizede olmasa keşke bizde devam etsek
selam kızlar nasılsınız çok bitkin hissediyorum bugün kendimi şurup birkaçgün içtikten sonra iyi geliyor bana 3-4 gündür içmiyorum iştahta gitti bugün başlıycam tekrar inşallah sahurda uyuyup kalmam
çokmasum seni hamur işlerini okurken yakaladım şöyle bol kalorili börek yap bizde yiyelim
kızlar yaa benimde yüzümde alerjiler olmaya başladı. artıkiştah şurubunu alerjilerime iyi gelsin diye içiyorum :) acaba ilaçtan dolayı olmuş olabilir mi çok moralim bozuk ne önerirsiniz. gerçi kremde sürdüm alerjikremi.
bide kızlar ben XXX ilk içtiğim gün uyku yapmıştı şimdi gayet normal içmeyince iştah kaçıyor valla. ama kilo falan aldığım yok. bi ay sora falan spora yazılacam bide öyle almayı deneyeyim. bide aranızda antidepresan kullanan var mı kilo felan yapanlarından öpüldünüzz ...
canım allerjin için önce bir dr. görün derim, evet XXX mide büyütmek için çok iyi biraktiğin anda iştah gidiyor, antideprasana gelince ben kullandim XXX canım evet çok iştah açiyor kiloda aldiriyor ama tavsiye edermiyim hayır, çünkü 4-5 kullanimdan sonra kabus görmeye ve uyku bozukluğu yapti bende
XXX bana doktor verdi bunu kilo yapsın diye kullanmış olamazsın?çok ağır bi ilaç bu,nutellaa sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?