• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

XXX XXX ten dedık atrkdaslart gecen gun almıstım baslamamıstım persembe gunu ıctım o surubu yapmadan once 1,5 kasım ıctım valla fazlamı bılmyıoum dozu ama cok kotu etkıledı benı gece 1 de yattım ıctıkden sonra sabah ıse gıtmem lazım uyandım yatakdan kalktım kalkamıyorummm regle olmustum zaten benım regle cok sancılı gecyıo neyse dukkana gıdım reglemı bahane eder eve gelrım dedım olede yaptım duramadım pc ye bakamıyo sallanıyorum resmen sarhos gıbıydım veee o gun boyunca cuma gunu sırf yattım yanı baya uyudum yanı uayndıgmdaysa hıc bısyele ugrasmadım yatakda olece uzandım hep yattım yanı c.tesı gunuysee ısyerını acamadımmm bababm zavallım gıttı 12 de actıdukkanı :) surup ısımden ekmegımdende ettı ısı gec actık :) herkes kullanmamlı arkdslaerr

Son düzenleyen: Moderatör:
XXX XXX dedık atrkdaslart gecen gun almıstım baslamamıstım persembe gunu ıctım o surubu yapmadan once 1,5 kasım ıctım valla fazlamı bılmyıoum dozu ama cok kotu etkıledı benı gece 1 de yattım ıctıkden sonra sabah ıse gıtmem lazım uyandım yatakdan kalktım kalkamıyorummm regle olmustum zaten benım regle cok sancılı gecyıo neyse dukkana gıdım reglemı bahane eder eve gelrım dedım olede yaptım duramadım pc ye bakamıyo sallanıyorum resmen sarhos gıbıydım veee o gun boyunca cuma gunu sırf yattım yanı baya uyudum yanı uayndıgmdaysa hıc bısyele ugrasmadım yatakda olece uzandım hep yattım yanı c.tesı gunuysee ısyerını acamadımmm bababm zavallım gıttı 12 de actıdukkanı :) surup ısımden ekmegımdende ettı ısı gec actık :) herkes kullanmamlı arkdslaerr

Yanlış kullanmıssın canım, ıcınden cıkan olcekle 1 kasık ıcıceksın ayrıca cok gec saatte ıcmıssın ben calısan bırı olarak her aksam saat 10-yada 10-30 gıbı ıcıyorum sabaha gayet normal kalkıyorum bırde oyle dene derım XXX suclamadan once a.s.

XXX XXX dedık atrkdaslart gecen gun almıstım baslamamıstım persembe gunu ıctım o surubu yapmadan once 1,5 kasım ıctım valla fazlamı bılmyıoum dozu ama cok kotu etkıledı benı gece 1 de yattım ıctıkden sonra sabah ıse gıtmem lazım uyandım yatakdan kalktım kalkamıyorummm regle olmustum zaten benım regle cok sancılı gecyıo neyse dukkana gıdım reglemı bahane eder eve gelrım dedım olede yaptım duramadım pc ye bakamıyo sallanıyorum resmen sarhos gıbıydım veee o gun boyunca cuma gunu sırf yattım yanı baya uyudum yanı uayndıgmdaysa hıc bısyele ugrasmadım yatakda olece uzandım hep yattım yanı c.tesı gunuysee ısyerını acamadımmm bababm zavallım gıttı 12 de actıdukkanı :) surup ısımden ekmegımdende ettı ısı gec actık :) herkes kullanmamlı arkdslaerr

:dance:ben söylüyorum söyledim herkese yazdım buraya herkesin bünyesi kaldırmıyo o şurubu bende içemedim yataktan kalkamıyodum resmen sarhoş olmuştum çift görmeye falan başlamıştım attım çöpe gitti vallahi öyle iştah gelicekse gelmesin zaten uyumaktan yemeye mecalin kalmaz

hayret bişey ya zübeydeyle berfine birsey yapmıyo bu şurup biz niye leyla gibi oluyoruz anlamadım suçlama degil ebiş haklı gerçekten çok feci yapıyo

kızlar günde 3 kase yogurtta iyi oluyormus hemde demir eksikligini gideriyormus benim kuzende zayıf 3 kase yogurtla kendime gelmeeye basladım dedi deneyim isterseniz bendede diyet iyi gidiyor iştaah gelio yerine maşallah

canım yoğurt kilo yapmazki
acaba kaslanma filanmı yaptı
eğer öyleyse bende yemeye çalışıyım 3 kase

:dance:ben söylüyorum söyledim herkese yazdım buraya herkesin bünyesi kaldırmıyo o şurubu bende içemedim yataktan kalkamıyodum resmen sarhoş olmuştum çift görmeye falan başlamıştım attım çöpe gitti vallahi öyle iştah gelicekse gelmesin zaten uyumaktan yemeye mecalin kalmaz

bende her zaman söylüyorum kullanımını doğru yaparsaniz gayet güzel sonuçlar alirsiniz :roflol:

bende 3 gün içtim prakteni hemde dediğin gibi 10 da 11 de felen içtim hemde tetlı kaşığı ile sabah çok bitkin mutsuz sinirli uykulu bi halde kalkıyodum eşim bile dedi ne oldu sana böyle gözlerin kayıyo falan gerçekten

bende 3 gün içtim XXX hemde dediğin gibi 10 da 11 de felen içtim hemde tetlı kaşığı ile sabah çok bitkin mutsuz sinirli uykulu bi halde kalkıyodum eşim bile dedi ne oldu sana böyle gözlerin kayıyo falan gerçekten

ilginç valla çevremde çok kişi kullandi bende defalarca kullandim biraktim hiç böyle karşılaşmadim bişey daha öğrenmiş oldum:1hug:

ilginç valla çevremde çok kişi kullandi bende defalarca kullandim biraktim hiç böyle karşılaşmadim bişey daha öğrenmiş oldum:1hug:

ama burdaki çoğunlukta uyku yaptığını ve içmeyi bıraktıklarını yazdı sen ve zübeyede içiyosunuz sadece demek size bi yan etkisi yok bizede olmasa keşke bizde devam etsek

ama burdaki çoğunlukta uyku yaptığını ve içmeyi bıraktıklarını yazdı sen ve zübeyede içiyosunuz sadece demek size bi yan etkisi yok bizede olmasa keşke bizde devam etsek

Canım ben uyku yapmıyor demıyorumkı yanlıs anlıyorsunuz, uyku yapıyor hafta alısana kadar ama ben etkılenmemek ıcın aksamları saat 10 cıvarı ıcıyorum ertesı gune etkısı kalmıyor ben bu sekılde kullanıyorum tabıkı bende gunduz ıcersem burda uyurum. saat 10 cıvarı ıcınce ertesı gun etkısı kalmıyor ben onu anlatmaya calıstım. ben gunde 1 defa oda aksamları kullanıyorum bırde o sekılde denesenız

selam kızlar nasılsınız çok bitkin hissediyorum bugün kendimi şurup birkaçgün içtikten sonra iyi geliyor bana 3-4 gündür içmiyorum iştahta gitti bugün başlıycam tekrar inşallah sahurda uyuyup kalmam
çokmasum seni hamur işlerini okurken yakaladım şöyle bol kalorili börek yap bizde yiyelim

selam kızlar nasılsınız çok bitkin hissediyorum bugün kendimi şurup birkaçgün içtikten sonra iyi geliyor bana 3-4 gündür içmiyorum iştahta gitti bugün başlıycam tekrar inşallah sahurda uyuyup kalmam
çokmasum seni hamur işlerini okurken yakaladım şöyle bol kalorili börek yap bizde yiyelim

hoşgeldin canım nasılsın? agresifiz bugün bakiyorum :) bencede kilo vermeden başla derim

ben ilk kullandığımda sabah içmiştim o gün pek etkisi görmedim ne iştah açtı ne uyku getirdi,gece yatmadan da içtim,daha sonra sizlerden çay kaşığının dozunun az olduğunu içindeki ölçekle içmem gerektiğini öğrendim sabah kahvaltıdan önce içtim o gün feci bi uyku yaptı ilk günler olur diye gece de içtim yatmadan sersemlik yaptı diye bırakmadım,sonraki gün çok erken uyuduğum halde çok geç saatte yataktan sürüklenerek kalktım ve evet feci derece sinirli yapıyor sizi en azından beni öyle yaptı tahammülsüzdüm ben o kadar antidepresan içtim doktorun verdiği uyku getirmesi için geceleri uyuyamıyordum onlar bile böyle yapmadı beni ve vücudum ilaçlara karşı dirençli olduğunu söylerler kolay kolay etki yapmaz bende antidepresanın dozunu arttırmıştık bi etki etmiyor diye bu şurup nasıl bişeymiş böyle anlamadım ben yani benim gibi insanı da sarstı siz nasıl kullanıyorsunuz anlamadım maşallah iştah açtığı doğru fakat çok fazla yan etki yaptı bizde,bende ilacın prospektüsünde yazan bütün yan etkileri oldu,dikkatli kullanın boş olduğunuz bi gün deneyin ne etki ediyor ne etmiyoropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar yaa benimde yüzümde alerjiler olmaya başladı. artıkiştah şurubunu alerjilerime iyi gelsin diye içiyorum :) acaba ilaçtan dolayı olmuş olabilir mi çok moralim bozuk ne önerirsiniz. gerçi kremde sürdüm alerjikremi.
bide kızlar ben XXX ilk içtiğim gün uyku yapmıştı şimdi gayet normal içmeyince iştah kaçıyor valla. ama kilo falan aldığım yok. bi ay sora falan spora yazılacam bide öyle almayı deneyeyim. bide aranızda antidepresan kullanan var mı kilo felan yapanlarından öpüldünüzz ...

kızlar yaa benimde yüzümde alerjiler olmaya başladı. artıkiştah şurubunu alerjilerime iyi gelsin diye içiyorum :) acaba ilaçtan dolayı olmuş olabilir mi çok moralim bozuk ne önerirsiniz. gerçi kremde sürdüm alerjikremi.
bide kızlar ben XXX ilk içtiğim gün uyku yapmıştı şimdi gayet normal içmeyince iştah kaçıyor valla. ama kilo falan aldığım yok. bi ay sora falan spora yazılacam bide öyle almayı deneyeyim. bide aranızda antidepresan kullanan var mı kilo felan yapanlarından öpüldünüzz ...

canım allerjin için önce bir dr. görün derim, evet XXX mide büyütmek için çok iyi biraktiğin anda iştah gidiyor, antideprasana gelince ben kullandim XXX canım evet çok iştah açiyor kiloda aldiriyor ama tavsiye edermiyim hayır, çünkü 4-5 kullanimdan sonra kabus görmeye ve uyku bozukluğu yapti bende

Arkadaşlar kilo almak adına kullandığımz ilaçlara dikkat edelim derim. Ben psikiyatrst yazdığı için yani başka sebeplerden ihtiyacım olduğu için yaklaşık 1.5 senedir antidepresan kullanıyorum ve ihtiyacım olduğu halde bazı yan etkileri oluyo. XXX ilgili demiyorum ama iştah açtığı için "ilaç" kapsamına giren herangi bi şeyleri kullanırken iyice araştırın bence.

canım allerjin için önce bir dr. görün derim, evet XXX mide büyütmek için çok iyi biraktiğin anda iştah gidiyor, antideprasana gelince ben kullandim XXX canım evet çok iştah açiyor kiloda aldiriyor ama tavsiye edermiyim hayır, çünkü 4-5 kullanimdan sonra kabus görmeye ve uyku bozukluğu yapti bende

XXX bana doktor verdi bunu kilo yapsın diye kullanmış olamazsın?çok ağır bi ilaç bu,nutellaa sakın

Back