• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

geçti artık birdahakine zaten kilo vermeye başladım sinirim bozuk nekadar zor alıyorum çok kolay veriyorum hepimiz için yani öyle dimi

evet oyle almak zor ama vermek kolay zaten bu yuzden kılo tutmuyoruzya:) ama ebişim için yazdıklarım senın ıcınde gecerlı herkes ıcın gecerlı canım pozıtıf olmak alamıcam verıyorum aman of degılde alıcam ben basarıcam seklınde yaklasımlarda etkılıdır yanı psikoloji kime gitseniz aynı seyi dicektir size

ramazanın başlarında ben ii yiyudm sahurda börek falan oluodu hep böle hamur işleri iftardada yiyiodm ama şimdi sıkıldk mı ne hep sebze oluo onlar da kilo yapmıo bende zayıflamamk için cips kilo falan yiyorm iftardan sora bide yatmadan önce bi bardak süte iki yemek kaşığı üzüm pekmezi karıştırıp içiorm faydası olur mu acaba alır mym kilo??ramazan bitene kadar tartılmamayı düşünüorm da...

ramazanın başlarında ben ii yiyudm sahurda börek falan oluodu hep böle hamur işleri iftardada yiyiodm ama şimdi sıkıldk mı ne hep sebze oluo onlar da kilo yapmıo bende zayıflamamk için cips kilo falan yiyorm iftardan sora bide yatmadan önce bi bardak süte iki yemek kaşığı üzüm pekmezi karıştırıp içiorm faydası olur mu acaba alır mym kilo??ramazan bitene kadar tartılmamayı düşünüorm da...

pekmezin faydası var canım,

ayy inş yaa ramazanda herkes kilo almamak için uğraşır biz vermemk için walla ya bide bişi sorcam aç karnına tartılınca bide yok karna tartılınca ne kadar fark olur 2 kilo çıkıoda bizim tartıda bozuk mdr ki sizde ne kadar farkedio?

ayy inş yaa ramazanda herkes kilo almamak için uğraşır biz vermemk için walla ya bide bişi sorcam aç karnına tartılınca bide yok karna tartılınca ne kadar fark olur 2 kilo çıkıoda bizim tartıda bozuk mdr ki sizde ne kadar farkedio?

ben denedım 500gr. oynuyor canım ondan fazla olucanı sanmıyorum yedıklerındende anlıyabılırsın, sen 2 kılo tuketıyormusun hersey ıcınde sanmıyorum bende 500gr ile 1kg arasında degısır dıye dusunuyorum su falan dahıl

kızlar bişe sorcam ne zamandır girmiodum bu topiğe
XXX die kapsül var kullnan varmı
bugün aldım tavsiye üzrine ama içim rahat değil
içlerinzde duyannz varsa yardmcı olabilirlermii benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
pharmaton biraz önce araştırdım yorgunluğa karşı strese karşı kullanılan vitamin ilacı yan etkilerinde iştah açtığı yazıyordu fiyatı 26 tl imiş daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar arraştırsın benim kafama yatmadı alan arkadaş sen bir kullan sonucu bize söylersin

bu yazımı okumanı tavsiye ederim canım...

canım okudum hemen hemen bende bu yöntemleri denemek istedim. bulk kullandım. balık yağı kullandım oda yaramadı XXX falan vitamin hapları kullandım oda yaramadı. şimdi XXX biraz işe yarıyor. ya bende galiba XXX kullanmayı düşünüyorum zaten psikolojim bozuk benimde hem kilo alırım diyorum. yani son çare fiyatı ne kadar acaba

kızlar sahura kalktım uyku tutmadı kk gireyim dedim siz yoksunuz sarmadı biraz araştırma yapayım dedim bi tane vitamin buldum XXX inceleyin sizde benim hioşuma gitti yarın eczaneden öğrenicem fiyatını

bosver canım ya bılmedıgın seylerı kullanma bence, yarın obur gun bısey cıkar falan

berfincim bilmediğim birşey değil ki ben bu vitaminden belki 4 kutu içmişimdir daha evlenmeden önce annem götürmüştü bbeni doktora bu kız bişey yemiyo dedi iştahı yok dedi doktora doktor bana bunları yazdı ve bittikçe gelin yazıcam demişti epey içtim kiloda almıştım gerçekten iştahım açılmıştı.ben zaten bu yıl verdim çok kilo öncdeden 50 li kilolardaydım hep doğum yaptım yine uzun süre 53 kiloda kaldım ama bu yazdan beri çok verdim

troit bezi tahlili yaptırdınızmı siz hiç troit bezleri çok çalışıyo ise kilo alamazmış insan bana doktor söylemişti

troit bezi tahlili yaptırdınızmı siz hiç troit bezleri çok çalışıyo ise kilo alamazmış insan bana doktor söylemişti

merhaba canım, ben diyetisyene gittigim zaman zaten bir suru tahlil istiyordu o zaman yanı 2006 yılında yaptırdım hersey normal cıktı bende, ben zaten bılıyordum bende yeme sorunu vardı dıyetısyenede soyledım ama ne oldu husran aldıramadı

berfincim bilmediğim birşey değil ki ben bu vitaminden belki 4 kutu içmişimdir daha evlenmeden önce annem götürmüştü bbeni doktora bu kız bişey yemiyo dedi iştahı yok dedi doktora doktor bana bunları yazdı ve bittikçe gelin yazıcam demişti epey içtim kiloda almıştım gerçekten iştahım açılmıştı.ben zaten bu yıl verdim çok kilo öncdeden 50 li kilolardaydım hep doğum yaptım yine uzun süre 53 kiloda kaldım ama bu yazdan beri çok verdim

ben internetten gordun yazdın sandım canım pardon, dr. verdıyse tamam o zaman

merhaba canım, ben diyetisyene gittigim zaman zaten bir suru tahlil istiyordu o zaman yanı 2006 yılında yaptırdım hersey normal cıktı bende, ben zaten bılıyordum bende yeme sorunu vardı dıyetısyenede soyledım ama ne oldu husran aldıramadı

benden istemişti doktor ama ben yaptırmadım ama şu ramazan geçsin gidicem doktora berfin çapa tıp fakültesi evimin önü bay bay yapıyoruz yani gitmiyorum deli gibi çocuğu anneme bırakıp güzelce bi doktora gitmem lazım

benden istemişti doktor ama ben yaptırmadım ama şu ramazan geçsin gidicem doktora berfin çapa tıp fakültesi evimin önü bay bay yapıyoruz yani gitmiyorum deli gibi çocuğu anneme bırakıp güzelce bi doktora gitmem lazım

bencede test yaptırmalısın canım en azından yemendenmı yoksa baska bırseymı onu ogrenırsın, guatırdanmı, troıtdenmı yoksa yemendenmı onu anlamıs olur bosa kurek cekmezsın

Back