• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım msjına geç yanıt verdim üzgünüm,malum 2 yaşında oglum var:)fıstık ezmesinin markası gold muş yanlış yazmışım,aslında fındık ezmesiyle yanyana duruyorlar nasıl bulamadın,belkide kalmamıştır.sarı kapaklı bi kavanoz...ama fındık ezmeside bol kalorili onunda faydasını görürsün,gece otur bilgisayarın başına al eline kavanozu bide yarım ekmegi sür sür ye:))valla ben zorladım yararınıda gördüm..fiyatı 3.75 tl gibiydi

evet belkide ben tam dikkat edemedim bilemiyorum, ben yerim o şekilde ekmege sürüp akşamlari yatmadan, kahvaltılık sosda aldim onuda yicem bakalim

ayiyy bu XXX beni çok uyutuyor ya ama iştahımı açtı maşallah sırnaşık şey nerelerdesiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
yakaibcim azmine hayran kaldım gerçekten.. ama ben senin yaptıklarını yapsam kusmaktan yine kilo alamam:tomato: midem okadar şeyi kaldırmaz hiç sanmam:1no2:

kızlar geldim pazardan çok yoruldum ya öldüm susadım çok bide berfin almışsın canım sostan afiyet olsun ama onu mutlaka tereyağı ile ye daha güzel oluyo ben iftarda bile yiyiyorum hafif oluyo zemuszemus

kızlar selammmmmmmmmmmm...
kac gundur yazamadım yaaa
oglumda bende hastayız once o hasta oldu ıshal kusmaa vs.. dr a goturduk enfeksıyon kapmıs .. of offff dagıldım ya sormayınnn.. ona bısey olmasın ben hastalıklara razıyım .. o hasta olunca cok uzuluyorum

bende ıkı gundur ıshal var oglum gıbı .. acaba bıseymı dokundu bıze dıye dusunmeden edemıyorum ...

47,500 olmustum ya verdım mı acaba ... tartımda servıste..

neyse resım ıstıyorsanız benımde profılımdekı albumumde bı ıkı resmım var.. bırı bu yazkı halım bodrum yazan bakın bakalım .. ordA 48,5 kılo flnım yanılmıyorsam

cemredeniz resimlerin hoşuma gitti bodrumdaki halin normal bence ben 49-50 arası yım ama kollarla bacaklar ince onlarıda bi geliştirsem nezaman kilo alsam göbek popo basen büyüyor

benim canım bugün o sostan çekiyor yaaaa:sinifsinif: çokmasum öyle bi anlattınki bimede gitme imkanım yok akşam benim yerimede yiyin hemi:içelim:
bu arada bimin reklamınıda az yapmıyoz:kızgın:

benim canım bugün o sostan çekiyor yaaaa:sinifsinif: çokmasum öyle bi anlattınki bimede gitme imkanım yok akşam benim yerimede yiyin hemi:içelim:
bu arada bimin reklamınıda az yapmıyoz:kızgın:

haklısın canım, valla bende bugun aldım bakalım goruntu olarak guzel bıseye benzıyor yarın goruslerımı yazarım guzelse sende en kısa zamanda gıder alırsın canım ( malum sarımsaklı oldugu ıcın tereddutum varda )

kızlar birşey sorucam..
bünyeden kaynaklı da olabilir kilo alamamak tabiki ama kilo yapıcı besinler ,mesela hamur işleri kek pasta tatlı börek çörek kuruyemiş çikolata şekerleme vs ,yediğiniz halde mi kilo almıyorsunuz yoksa bunlara karşı iştah da mı yok yani bunları yiyemiyormusunuz

kızlar dikkatinizi çektimi nekadar çok zayıflamak isteyen var diyet bölümünde 105 kişi var bunlardan yalnızca 5 i bu topikte onlarda bizim gibi olmak istiyorlardırsositosositosırnaşık şey

kızlar birşey sorucam..
bünyeden kaynaklı da olabilir kilo alamamak tabiki ama kilo yapıcı besinler ,mesela hamur işleri kek pasta tatlı börek çörek kuruyemiş çikolata şekerleme vs ,yediğiniz halde mi kilo almıyorsunuz yoksa bunlara karşı iştah da mı yok yani bunları yiyemiyormusunuz

canım ben onların hepsini seviyorum ama yeterlı duzeyde tuketım yapamadıgımız ıcın alamıyoruz

kızlar dikkatinizi çektimi nekadar çok zayıflamak isteyen var diyet bölümünde 105 kişi var bunlardan yalnızca 5 i bu topikte onlarda bizim gibi olmak istiyorlardırsositosositosırnaşık şey

bence kılo almak ısteyenlerde anımsanıcak duzeyde degıl, bızım gıbılerde cok var dıye dusunuyorum ben canım

kızlar birşey sorucam..

yediğimiz zaman alıyruz ama bizim sorunumuz çabuk vermek bir ayda aldığımız kilolar ikigünde gidiyor bir öğün atlayınca sıkıntılı olunca hemen vücut yakıyor biz metabolizamanın hızına yetişemiyoz çok hızlı çokkaydirigubbakcemile4

kızlar bende bu aralar bıraktım heşeyi yiyemiyorumda :( psikolojim bozuldu. yine başlicam ama . hergün süt içsem faydası olur mu ki. ben süt içmek ve yoğurt yemek konusunda sıkıntı çekmiyorum ama yemeğe gelince yiyesim gelmiyor :( yeni karışımlar var mı öneriniz öpüldünüz şekerler

kızlar bende bu aralar bıraktım heşeyi yiyemiyorumda :( psikolojim bozuldu. yine başlicam ama . hergün süt içsem faydası olur mu ki. ben süt içmek ve yoğurt yemek konusunda sıkıntı çekmiyorum ama yemeğe gelince yiyesim gelmiyor :( yeni karışımlar var mı öneriniz öpüldünüz şekerler

yoğurta ekmek doğra bununda kilo yaptığı söylenir

Back