- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.081
ha hedefleri cuma günü kilolarla birlikte söyleyin yeni listeye ekliyecezya şimdiden karışıropuyorumnanaktana.s.
yaa ne biliyim kız kesin alırsın diyip kuzenimde 1 ayda 3 kilo alınca deniyim dedim gerçi 2 gündür içmiyorum hatta doğru dürüst yemek bile yemiyorum acayipte keyifsiz ve halsizim stresten olsa gerek
onu nerden alcaz canım aktardan falanmı hiç duymamıltım birde içinde ne var tadı nasıl..
ne çok soru sordum:kedi:
kılzar soruma cvp vermemışsınız .. aksam sabah farkı oluyor ya kıloda sabahkı dogru dımıı ?
kılzar soruma cvp vermemışsınız .. aksam sabah farkı oluyor ya kıloda sabahkı dogru dımıı ?
kızlar ya XXX kullananlar yardım edebilirmi.bugun gittim ilacı aldım.ben tartılırken kadın ilacı poşete koydu eve getırdım uzerıne hiçbişey yazmamış.günde kaç kere kaç ölçek içmem lazım ve aç karnınamı tok karnınamı içmeliyim.ya ilacın recetesini okudum beni pek ikna etmedi.iştah açma özelliği yan etkisiymiş.belki bende yan etki göstermedi ne yapcam ozaman.of umarım işe yarar.bilgi verirseniz sevinirim
iyice iştahın açılana kadar günde ikikere içebilirsin uyumak istemiyorsan yatarken başla ben ilk zaman lar öğle ve akşam yemeğinden önce bir ölçek alıyorm işth açıldktn sonra bir ölçeğe düşürüyorm aç tok farketmez ama yemekte önce 1-2 saat kadar önce alırsan bol bol yemek yersin yan etkisini gösterir sen bugün iç yarın iştahın açılmaya başlar uyku problemin yoksa şimdi bir ölçkle başlayabilirsn
Tatile gidiyorum bi 7-10 gün filan ve tabi ki en büyük hedefim kiloları alıp dönmekk :) Umarım yaa şu kışa biraz toparlamş başlayalm hepimzzz!
Hımm doğru sölüyosun deniz filan kalori kaybettir... Bakalım artk ben yine de kendimi max. zorlayarak yerim inşallah yiyebildiğim kadar :) Umarım kilo vermezsn sendee, kaçtın şu an ?
Tatile gidiyorum bi 7-10 gün filan ve tabi ki en büyük hedefim kiloları alıp dönmekk :) Umarım yaa şu kışa biraz toparlamş başlayalm hepimzzz!
Ben de 43 civarıyım. Aynen kafam bi şeye takılırsa midem filan bulanıyo iştahım kaçıyo, kimisi de canı sıkkın olunca kendini yemeğe veriri keşke biz de öle olsak :) Ciddi bi sorunun yoktur umarm..
kızlarr. bugün bulk kullanıyordum ya bitti. ama işe yarayıp yaramadığını anlayamadım bi paket daha alsammı bilmiyorum pahalı biraz 37 milyon. ama onun sayyesinde çok süt içtim günde 3 bardak felan. tartılmadım ama bi kilo falan almışım sanki bu arada çok yemekte yedim. ya yemek yemekte bayıyor bi yerden sonra beni XXX kullanıyorum. kullandığım sürede açıyor iştahımı. böle gayret göstermesem aldığım kiloları vermekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?