Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlarr selamlarrrrr.. ya ben aksamları 48,500 cıkıyorum sabahları 47,500 cıkıyorum neden acep.. hangısı dogru bunun ? sabah olan deılmı cunku aksamları sıskınlık oluyor

elinde o aldıgın toz ılactan varsa bıtırmeye gayret et .. almıssın bır kere zıyan etme gunu gunune kullan kı ıse yarasın.. bıraz kendını zorla.. bak para vermıssın yazık olmasın.

bıttıkten sonra ıse yaramazsa XXX yada XXX surup kullanırsın canımm .. ama once stresten uzak tutman lazım kendını.. valla ben sınırlendıgım yada uzuldugum zaman yıyemem ve hemen 500 gr gıderrr

Son düzenleyen: Moderatör:
bıttıkten sonra ıse yaramazsa XXX yada XXX surup kullanırsın canımm .. ama once stresten uzak tutman lazım kendını.. valla ben sınırlendıgım yada uzuldugum zaman yıyemem ve hemen 500 gr gıderrr[/QUOTE]

aynen, stres ve uzuntu kılonun başlica düşmani ben bunu daha önceleri defalarca yaşadim...

kızlar ya XXX kullananlar yardım edebilirmi.bugun gittim ilacı aldım.ben tartılırken kadın ilacı poşete koydu eve getırdım uzerıne hiçbişey yazmamış.günde kaç kere kaç ölçek içmem lazım ve aç karnınamı tok karnınamı içmeliyim.ya ilacın recetesini okudum beni pek ikna etmedi.iştah açma özelliği yan etkisiymiş.belki bende yan etki göstermedi ne yapcam ozaman.of umarım işe yarar.bilgi verirseniz sevinirim

iyice iştahın açılana kadar günde ikikere içebilirsin uyumak istemiyorsan yatarken başla ben ilk zaman lar öğle ve akşam yemeğinden önce bir ölçek alıyorm işth açıldktn sonra bir ölçeğe düşürüyorm aç tok farketmez ama yemekte önce 1-2 saat kadar önce alırsan bol bol yemek yersin yan etkisini gösterir sen bugün iç yarın iştahın açılmaya başlar uyku problemin yoksa şimdi bir ölçkle başlayabilirsn

cevabın için tesekkurler canım aynen oyle uygularım

Tatile gidiyorum bi 7-10 gün filan ve tabi ki en büyük hedefim kiloları alıp dönmekk :) Umarım yaa şu kışa biraz toparlamş başlayalm hepimzzz!

dıkkat et eger denız havuz gunes bayaga kalori kaybettırıyor ınsana yanı yıyorsun cok yıyormus gıbı oluyor ama harcadıgın enerjı fazla oldugu ıcın genelde tatılde kılo alınmıyor ama ben evde kullanıcam dersen bak o zaman alırsın ıste,

*** Bu arada 1-2 gündür canim çok sıkkın kızlar, inşallah kilo vermem bu dönemde...

Son düzenleme:
Hımm doğru sölüyosun deniz filan kalori kaybettir... Bakalım artk ben yine de kendimi max. zorlayarak yerim inşallah yiyebildiğim kadar :) Umarım kilo vermezsn sendee, kaçtın şu an ?

Ben de 43 civarıyım. Aynen kafam bi şeye takılırsa midem filan bulanıyo iştahım kaçıyo, kimisi de canı sıkkın olunca kendini yemeğe veriri keşke biz de öle olsak :) Ciddi bi sorunun yoktur umarm..

kızlarr. bugün bulk kullanıyordum ya bitti. ama işe yarayıp yaramadığını anlayamadım bi paket daha alsammı bilmiyorum pahalı biraz 37 milyon. ama onun sayyesinde çok süt içtim günde 3 bardak felan. tartılmadım ama bi kilo falan almışım sanki bu arada çok yemekte yedim. ya yemek yemekte bayıyor bi yerden sonra beni XXX kullanıyorum. kullandığım sürede açıyor iştahımı. böle gayret göstermesem aldığım kiloları vermekten korkuyorum

bence senın kılo alısın bulktan degıl XXX canım cunku sana XXX yedırtıyor, bulkun yararı sana sut ıcırmek olmus ıste, yanına kar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…