- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #1.021
minikcim düzeltebilirsen çokmasumun kilosunu 46 yaparmısın benim geri dönüp düzeltmem ve alıntı yapmam gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bence çok işe yarıyacak bak gör hepimiz nasıl alacaz kiloları listede öne geçebilmek için yarışacağız birinci olmak için yiyeceğiz :icecream:
dün akşam yemeğimden bahsediyim dün makarna yaptım salçalı baharatlı düşündüm bunun yanına ekmek yemeliyim ama ben ekmek yiyemem makarnayla aklıma yoğurt geldi bir kase çıkardım bi tabak makarnamı yedim yoğurtla beraber ekmeğimide yedim doydum ama bir tabak daha yemem lazım dedim bir tabak makarna daha yedim zor güç süprizzzzzsonra çayla beraberde mısır patlatması yedim bir tabak:kedi: valla kızlar karnım şişene kadar yiyorum hatta kocacım söyleniyor dikkat et hasta olacaksın diyor ama kim tutar beni![]()
.nb2836---------------------------:48..........1.75
.ebişim---------------------------:53...........1.72
.ofyaoff----------------------------:47..........1.67
.nutella----------------------------:46..........1.66
.cemredeniz---------------------:46.5........1.66
.minik------------------------------:41...........1.62
.çokmasum----------------------:46...........1.63
.berinbilgen----------------------:44............1.60
.zübeyda-------------------------:49............1.60
liste düzenlenmiş hali arkadaşalar :lepi:
çokmasum prakten kabus yapmaz ama çünkü alarji ilacı ama süper iştah açıyor eczanenin verdiği vitaminin adı ne vitaminler iştah olmadıktan sonra pek işe yaramıyor bende çok içtim ama bir praktenin faydasını gördüm ben zayıf olduğum için dr ne zaman gitsem bana hep prakten verdiler
ay valla hiç sorma şimdide öyle açımki yemekleri yaptım ama yemeye üşeniyorum bir kk ya bakıyımda ondan sonra yiyim dedim
.nb2836---------------------------:48..........1.75
.ebişim---------------------------:53...........1.72
.ofyaoff----------------------------:47..........1.67
.nutella----------------------------:46..........1.66
.cemredeniz---------------------:46.5........1.66
.minik------------------------------:41...........1.62
.çokmasum----------------------:43...........1.63
.berinbilgen----------------------:44............1.60
.zübeyda-------------------------:49............1.60
liste düzenlenmiş hali arkadaşalar :lepi:
ebişim 53 kilo gayet ıyı deılmı fahriye evcenin boyu 1.72 kilo 51 mış gayette kılolu bır kız ebişim neden şikayetci anlamadım ben okadar olsam oooooo.ama ben hiç ilaç kullanmıyorum kızlar kilo aldırıcı sizce ilaç içmedende alabılırmıyım kılo o uyku getıren ılac işe yarıyormu ismi ne ve fiyatı nekadar ben ögrenciyim cocugumda yok uyku getırsede sorun deıl ramazanda içer içer uyurum
maşallah ne hamarat kadınsın yemeklerini bile yapmışın ben daha evi toplamadım her yer dandini elime aldım bir tost onu kemirip duruyorum
canım uyku uyumamda manim yok diyorsan eğer prakten şurup al fiyati 3,5 lira falan amaben kullanamadım küçük çocuğum var gözümü açamadım içince o yüzden bıraktım ama gerçekten iştah açıyo
minikcim düzeltebilirsen çokmasumun kilosunu 46 yaparmısın benim geri dönüp düzeltmem ve alıntı yapmam gerekiyor