• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben bir zamanlar 39 kiloydum niye gülüyüm daha fena bi görüntüm vardı şuanki halime binlerce şükür doğumlardan sonra 45 filan oldum ama son zamanlarda inat ettim alacağım dedim ve prakteninde çok faydası var bu kiloya ulaşmaya başardım sizde sıkı tutun biraz bak sen yemene bak bir hafta sonra en azından bir kilo hı ne dersin haftaya 44 olcaksın tamammı doyduktan sonra en azından yarım dilim ekmek yemeye çalış bak kilonu yazacaksın ona göre canım benim benim göğüsler pörsümüş gibiydi biraz alınca hafif onlarda dolgunlaştı

ay allah şu halimize bak millet vermeye çalışıyo biz almaya sözcanım yazıcam keşke alsam güzelim yapıcam dediklerini göğüsler inşallah eski haline gelirler bide sanki üzerimde insanların etkisini de hissediyorum ay herkes çok zayıfsın yemek yeeecokacimcoook daha fazla moralim bozuluyo allahtan yüzüm toplu ordan biraz kurtarıyorum

boşver insanları onların dili herşeye döner bende onları çok takıyordum inanırmısınız sırf onları susturmak için çatlıyana kadar yiyorum umutsuz olmayın ben mutfağa gidiyorum yemek hazırlamaya haydi herkes yesin bişeyler önce şurubumuzu içelim sonra allah ne verdiyse yiyelim kilolar yazılacak ona göre hadi hepimize kolay gelsiiiin

kızlar bu sabahta kahvaltıdan bişi yemeden kalktım. şu bulk içeceğimi içtim sadece ama oda işe yaramayacak galiba. XXX alacağım yarın falan. ne kadardı bunun fiyatı. birazdan yoğurdun içine üzüm pekmez karıştırıp yiyeceğim en azından olan kiloyuda vermeyelim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
XXX 3.5 civarında canım kilonu yazmamışsın bu arada kiloları yazcağım bir liste yapacağım bir hafta veya iki hafta sonra karşılaştıracağım bu akşam listeyi hazırlamayı düşünüyorum herkes kilosunu yazsın lütfen buraya giren herkes katısın öğle yemeğimi yedim şimdide oturmaya gideceğim ordada yerim ohhhh akşamda yerim yemek zorundayım

ya arkadaslar bazılarımız boy 1.60 45 kilo falan hala şikayetciler.ozaman en iyisi ben kendimi öldüreyim.boy 1.75 kilo sadece 48 ya alamıyorum istahımda pek yok zaten.kıyafetler olmuyo gülmeye korkuyorum zayıflıktan yuzum burusur dıe.herkez çok guzelsın ama kılo alman lazım dio sanki ben almak istemiyorum.kimse beni anlamıyor.ama siz anlıyorsunuzdur.55 olsam daha ne isterim.gerçi oda az ama olsun yeter boyum uzun çok kaba olmak istemiyorum...

kızlar benim boy 1.66 civarı kilo 46 bir aralar 48 olmuştum şimdi 46. yine tartılıcam bayadır tartılmıyorum moralim bozuluyor çünkü. 50 olsam ne isterim

kızlar nerdesiniz zubeyda nerdesin canım öğlen içtim şurubu sonra oğlumla bir yattık 3 saat uyuduk dediğin gibi midem kazınıyo sık sık buzdolaba gidiyorum günde 1 kez içmek yeterli sanırım bu şurubu

eveeeeeet yazan arkadaşların kilosunu aldım bakalım nolacak hadi yemek yemeye gayret 1 hafta sonra karşılaştırma yapacağım bakalım kimler almayı başaracak ama samimi olalım kızlar tamammı bakın birlik olursak daha başarılı oluruz bugün benim moralim iyi inanın burda bişeyleri paylaşmak insanı çok motive ediyor birlikten kuvvet doğar :teselli:
bu arada pekmez hakkında biraz daha araştırma yaptım bırakmıştım tekrar içmeye başladım ama şimdi kahvaltıdan sonra 1 yemek kaşığı içiyorum harnup pekmezi yerimsenibenyatarkende muhakkak bişeyler atıştırıyorum ve üstüne bir subardağı şekerli sütümü içip yatıyorum mirmirmirmirkısa sürede verdiğim kiloları aldım :lepi:ha birde devamlı yiyeceksiniz canınız istemesede önemli şeyi unuttum şurup öğle ve akşam yemeğinden önce bir ölçek yalnızca bunlar benim kilo almamı sağladı:dance:

kızlar nerdesiniz zubeyda nerdesin canım öğlen içtim şurubu sonra oğlumla bir yattık 3 saat uyuduk dediğin gibi midem kazınıyo sık sık buzdolaba gidiyorum günde 1 kez içmek yeterli sanırım bu şurubu

burdayım canım birde akşam yemeğinden önce iç iştahın iyice açılsın hemen bırakma kiloları alınca iştahın olmadığı zamanlar içersen birşeyler yemek istemene çok sevindim uyku hali sonra geçiyor hadi bakalım bol yemekli günler bugün ben güzel bir kahvaltı yapıp pekmez içtim üstüne sonra öğle yemeği bide misafirlikte yedim ve şu an karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum birazdanda mutfağa gideceğim sonrda atıştırırım kuru yemiş meyva filan yaterkende süt valla patlıyacak gibi oluyorum ama yinede yemek istiyorumsositososito

burdayım canım birde akşam yemeğinden önce iç iştahın iyice açılsın hemen bırakma kiloları alınca iştahın olmadığı zamanlar içersen birşeyler yemek istemene çok sevindim uyku hali sonra geçiyor hadi bakalım bol yemekli günler bugün ben güzel bir kahvaltı yapıp pekmez içtim üstüne sonra öğle yemeği bide misafirlikte yedim ve şu an karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum birazdanda mutfağa gideceğim sonrda atıştırırım kuru yemiş meyva filan yaterkende süt valla patlıyacak gibi oluyorum ama yinede yemek istiyorumsositososito

ay canım benim maşallah sana çok sevindim darısı başıma:enbuyukkk:

ilacı kilo almak için değil depresyondaymışım onun için kullandım mecburi yani ama bana iyi gelmedi miğdem bulandı iştah gitti ilaç kullanırken XXX içtim birkere aman allahım dünya başıma yıkılıyodu sanki ne baş dönmesi anlatamam kafamı hiç kaldıramadım iyice uyuşmuştum XXX depresyon ilacıyla kullanılmıyormuş zaten bende bıraktım gitti şimdilik iyiyim ama bir sıkıntım olursa kendi kendime yenmeye çalışacağımsüprizzzzz XXX çok ağırmış duyduğuma göre benimki XXX

anladım canım geçmiş olsun, evet XXX ağir kabuslar gorduruyor 1 hafta sonra cok uzn kullanimdada aksine uyutma yerine cin gibi oturuyorsun:) ama bende XXX XXX kullandım gerci arasında 2 saat birakarak aldim bende oyle bir tepki yapmadi, en güzeli kendi doktorun kendin olucaksin canim bu depresyonda kendi kendini telkin ediceksin ben bunu ogrendim, bende babamin vefatindan sonra zor bir dönem geçirmiştim çünkü

aynen benimde öyle babamı kaybettikten sonra başladı bu sıkıntılarım halada ara ara devam ediyor
eeee hani senin kilo öyle kaçmak yooook sende katılacaksın kaçtı senin kilon 45 ti galiba bak listeye senide yazacağım ona göre biraz hareketlenelim kızlar ne öyle karamsar karamsar bekliyoruz

bende zorla yiyorum valla harnup pekmezini yoğurtla karıştırıp içine yeşil üzüm atıyorum lezzetli oluyor. valla burayı okumasam iştahım kaçacak iyice okuyup okuyup bişiler atıştırıyorum. yarın XXX alacaım işe yarar inş. iştahım açılır hadi yeni tarifler yeni tüyolar bekliyoruz...

ya ben tartılmak tan korkuyormm mafoldumben

minik noldu şekerim korkma tartıl yediğin cevizli sucuklar işe yaramıştır heralde hadi sende katıl senin kilonu hatırlıyamıycam yaz sende varsın bu yolda tartıl belki almışsındır almamışsanda üzülme yemeye devammmmmmmmmzemuszemus

bende zorla yiyorum valla harnup pekmezini yoğurtla karıştırıp içine yeşil üzüm atıyorum lezzetli oluyor. valla burayı okumasam iştahım kaçacak iyice okuyup okuyup bişiler atıştırıyorum. yarın XXX alacaım işe yarar inş. iştahım açılır hadi yeni tarifler yeni tüyolar bekliyoruz...

afiyet olsun lop lop et olsun pıt pıt yağ olsuuuun...bugün havamdayım valla umutsuz değilim biraz kilo alırsanız inanın dahada yiyesiniz geliyorkaydirigubbakcemile2

Back