- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
kesınlıklee her hafta yazalımmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerdesiniz zubeyda nerdesin canım öğlen içtim şurubu sonra oğlumla bir yattık 3 saat uyuduk dediğin gibi midem kazınıyo sık sık buzdolaba gidiyorum günde 1 kez içmek yeterli sanırım bu şurubu
burdayım canım birde akşam yemeğinden önce iç iştahın iyice açılsın hemen bırakma kiloları alınca iştahın olmadığı zamanlar içersen birşeyler yemek istemene çok sevindim uyku hali sonra geçiyor hadi bakalım bol yemekli günler bugün ben güzel bir kahvaltı yapıp pekmez içtim üstüne sonra öğle yemeği bide misafirlikte yedim ve şu an karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum birazdanda mutfağa gideceğim sonrda atıştırırım kuru yemiş meyva filan yaterkende süt valla patlıyacak gibi oluyorum ama yinede yemek istiyorumsositososito
ilacı kilo almak için değil depresyondaymışım onun için kullandım mecburi yani ama bana iyi gelmedi miğdem bulandı iştah gitti ilaç kullanırken XXX içtim birkere aman allahım dünya başıma yıkılıyodu sanki ne baş dönmesi anlatamam kafamı hiç kaldıramadım iyice uyuşmuştum XXX depresyon ilacıyla kullanılmıyormuş zaten bende bıraktım gitti şimdilik iyiyim ama bir sıkıntım olursa kendi kendime yenmeye çalışacağımsüprizzzzz XXX çok ağırmış duyduğuma göre benimki XXX
ya ben tartılmak tan korkuyormm mafoldumben
bende zorla yiyorum valla harnup pekmezini yoğurtla karıştırıp içine yeşil üzüm atıyorum lezzetli oluyor. valla burayı okumasam iştahım kaçacak iyice okuyup okuyup bişiler atıştırıyorum. yarın XXX alacaım işe yarar inş. iştahım açılır hadi yeni tarifler yeni tüyolar bekliyoruz...