- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.001
minik noldu şekerim korkma tartıl yediğin cevizli sucuklar işe yaramıştır heralde hadi sende katıl senin kilonu hatırlıyamıycam yaz sende varsın bu yolda tartıl belki almışsındır almamışsanda üzülme yemeye devammmmmmmmmzemuszemus
selam kızlarrr bende aldım bugün XXX bakalım inşallah işe yarar. ama yan etkisi iştah açmakmış yani zor bir ihtimal. umarımm işe yarayacak bekliyorum çok iştahsızım bu aralar
bu arada lıste yapılıyormuşş .. ben 46,500 ıle başladım bu ılaca XXX e yanı.. boyunda 1,66 bakalım ne olucak bır hafta sonra... cumadan cumaya ayarlıyalım ne dersınız..
kızlar benim hiç kilo alamama gibi bir sağlık problemim olamaaz-mış..kadın doğuma fln de gittim yok kan değerlerim hep normal hiçbir sorunum yok sadece iştah sorunum var..artık çook yiyceeem!!!yemeliyim zaten yaa oof kndime özgüvenim kalmadı valla sokakta yürürken knidmi beenmiyorum valla çıta gibiyim 167 boyum kilom 47( artık iştahımı açmamın yolu geldi acil 5 kilo almalıyım oof önümüzde ramazan yaa napcaz kilolarda gitceek (KİLO AL MALIYIIM!!
da daaaam evet kilolarınızı yazacağım haftaya cuma karşılaştırma yapacağız tamammı şekerler boyu yazmıyorum
1.minik......................:41
2.çokmasum..............:43
3.berfinbilgen..............:45
4.nutella.....................:46
5.cemredeniz.............:46.5
6.ofyaoff.....................:47
7.nb2836....................:48
8.zubeyde..................:49
listeye göre boyu uzunların ismi ilk sıralarda olması lazımdı ama şimdi ufaktan yukarı çıktım cuma günü kim kilo aldıysa ilk sıralar onlara verilecek:hooray:
Birinciliği kapmak isteyen doğru mutfağacokacimcoook sonradan giren arkadaşları kilosuna göre ekleriz
da daaaam evet kilolarınızı yazacağım haftaya cuma karşılaştırma yapacağız tamammı şekerler
.nb2836---------------------------:48..........1.75
.ebişim---------------------------:53...........1.72
.ofyaoff----------------------------:47..........1.67
.nutella----------------------------:46..........1.66
.cemredeniz---------------------:46.5........1.66
.minik------------------------------:41...........1.62
.çokmasum----------------------:43...........1.63
.berinbilgen----------------------:45
.zübeyda-------------------------:49............1.60
listeye göre ufaktan yukarı çıktım cuma günü kim kilo aldıysa ilk sıralar onlara verilecek:hooray:
Birinciliği kapmak isteyen doğru mutfağacokacimcoook sonradan giren arkadaşları kilosuna göre ekleriz
kızlar dün XXX içtim ya aman allahım o neydi öyle gözümü açamadım yahu bütün gece kabus gördüm birdaha hayatta içmem kocam baktı dün akşam çocuğa bana yaramadı bu şurup bu arada bügün arkadaşımda tartıldım 46 kiloyum evdekinde tartılıyorum 43 çıkıyo bide eczaneye gittim eczanedede 46 çıktım.bide eczaneden vitamin hapı aldım kilo yapıyomuş artık onu içicem
kilosu en az olanda benim :sinifsinif:
gerçi nb2836 çok daha zayıf bende ama
evt kilo almayı hızlandıralımmm
şimdi bol tereyağlı karbonhidrat ve protein karışımı akşam yemeğimi yemeğe gidelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?