Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sabah uyku iyi olcak sonra gzl bi kahvaltı ardından ara öğün ne isterseniz sonra öğle yemeği 1 yada 2 dilimle deil daha fazlasıyla ymek yiyin sonra arkadan çerez yiyi sonra akşam yemeğinden sonra tatlı eğer geç saatlere kdr duruosanız yatmadan önce ekmek arası gibi aparatif kilo aldırıcı şeyler yapabilirsiniz bnde deniyorum işe yarıyor

kızlar tunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

dun gece ılacı ıctım uzerıne bı cıkokata yedım cola ıcıp yattım bugunn uykusuzluktan basımı kaldıramadm alt katta kayınvalıdem oturuyor Aralımı oraya yolladım sabah 8 de (uyanmıştı cunku) 11,30 a kadar uyudumm.. umarım uyku etkısı cabuk bıter..
eczacı kadın bana gunde bır kez alın demıitı yeterlı oluyormuş.. ben bır kez alıyorum .. bu gecede 1 kez alıcam tabıkı.. ztn dıger turlu sureklı uyurum heraldee

bu arada lıste yapılıyormuşş .. ben 46,500 ıle başladım bu ılaca XXX e yanı.. boyunda 1,66 bakalım ne olucak bır hafta sonra... cumadan cumaya ayarlıyalım ne dersınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim hiç kilo alamama gibi bir sağlık problemim olamaaz-mış..kadın doğuma fln de gittim yok kan değerlerim hep normal hiçbir sorunum yok sadece iştah sorunum var..artık çook yiyceeem!!!yemeliyim zaten yaa oof kndime özgüvenim kalmadı valla sokakta yürürken knidmi beenmiyorum valla çıta gibiyim 167 boyum kilom 47 ( artık iştahımı açmamın yolu geldi acil 5 kilo almalıyım oof önümüzde ramazan yaa napcaz kilolarda gitceek (KıLO AL MALIYIIM!!

selam kızlarrr bende aldım bugün XXX bakalım inşallah işe yarar. ama yan etkisi iştah açmakmış yani zor bir ihtimal. umarımm işe yarayacak bekliyorum çok iştahsızım bu aralar

selam kızlarrr bende aldım bugün XXX bakalım inşallah işe yarar. ama yan etkisi iştah açmakmış yani zor bir ihtimal. umarımm işe yarayacak bekliyorum çok iştahsızım bu aralar

zor bir ihtimal değil canim, 2 gün kullan bak miden kazinmaya ve açlik hissetmeye hemen başlicaksin bile, ne varki miden kazindiği anda üşengeçlik yapma hemen bişeyler ye faydasi olucaktir

bu arada lıste yapılıyormuşş .. ben 46,500 ıle başladım bu ılaca XXX e yanı.. boyunda 1,66 bakalım ne olucak bır hafta sonra... cumadan cumaya ayarlıyalım ne dersınız..

canım bana kalırsa XXX değilde XXX al, doktorlar aynı dıyor ıkısıde ama XXX yerine XXX daha cok aclik hissi veriyor ve daha cabuk etki gosterıyor ben denedım cok oncelerı cunku

ramazan geliyor diye uzulme bence cunku daha gec yemek yenıcegı ıcın o yedıklerımız kılo olarak gerı donme olasılıgı cok fazla bana gore ama tabı sahurlarıda sıkı yemek sartıyla

da daaaam evet kilolarınızı yazacağım haftaya cuma karşılaştırma yapacağız tamammı şekerler
.nb2836---------------------------:48..........1.75
.ebişim---------------------------:53...........1.72
.ofyaoff----------------------------:47..........1.67
.nutella----------------------------:46..........1.66
.cemredeniz---------------------:46.5........1.66
.minik------------------------------:41...........1.62
.çokmasum----------------------:43...........1.63
.berinbilgen----------------------:45
.zübeyda-------------------------:49............1.60
listeye göre ufaktan yukarı çıktım cuma günü kim kilo aldıysa ilk sıralar onlara verilecek:hooray:
Birinciliği kapmak isteyen doğru mutfağacokacimcoook sonradan giren arkadaşları kilosuna göre ekleriz

Son düzenleme:
ofyaoff bukadar oflama kardeşim aşırı zayıf değilsin zayıfsın yalnızca burdaki herkeste aşırı zayıflık yok baksana kilolar 40 ın üstünde ben 39 kilodaydım birzamanlar birazdaha gayret inşallah 45 altı kimse kalmıycak opuyorumnanaktan
ramazanda ben şöyle yapmayı düşünüyorum sizinlede paylaşıym iftarımı yaparım inlşallah tıka basa yerim üstüne tatlı çaylada bişeyler atıştırmaya çalışırım -tatlicadiarzu-yatma saati yaklaşınca sütüm içerim yatarkende XXX içerimki sahurda çok yiyim sahurdada elimden geldiğince çok yemeye çalışrım doyduktan sonra miğdem küçülmesin diye birazdaha :1shok:sahurda XXX içmem akşama kadar miğdem kazınır yoksa:ecrin_bebek: bide adet günlerinde miğde genişletmeye devamyerimseniben

kızlar benım boy 1,72 kılo 53

kilosu en az olanda benim :sinifsinif:
gerçi nb2836 çok daha zayıf bende ama

evt kilo almayı hızlandıralımmm

şimdi bol tereyağlı karbonhidrat ve protein karışımı akşam yemeğimi yemeğe gidelirim

kızlar dün XXX içtim ya aman allahım o neydi öyle gözümü açamadım yahu bütün gece kabus gördüm birdaha hayatta içmem kocam baktı dün akşam çocuğa bana yaramadı bu şurup bu arada bügün arkadaşımda tartıldım 46 kiloyum evdekinde tartılıyorum 43 çıkıyo bide eczaneye gittim eczanedede 46 çıktım.bide eczaneden vitamin hapı aldım kilo yapıyomuş artık onu içicem

canım evet uyku yapıor ama 1 hafta katlanabılırsen sıkıntısı var, kabus olayına gelınce depresyon ılacları yapıyor evet ama XXX yada XXX boyle bırsey soz konusu degıl hamur ısı yada yemekten kaynaklı olma ıhtımalı bence cok yuksek, ılk defa sende duydumcunku kabus olayını praktende

canım lıstende benm boy olarak 1.60 kılomuda 44 olarak duzeltebılırsen suan 44 dum cunku, ayrıca bu lıste ısını tuttum ben bu bence kendı aramızda bır tesvık motıvasyonda yaratıcaktır.a.s.

.nb2836---------------------------:48..........1.75
.ebişim---------------------------:53...........1.72
.ofyaoff----------------------------:47..........1.67
.nutella----------------------------:46..........1.66
.cemredeniz---------------------:46.5........1.66
.minik------------------------------:41...........1.62
.çokmasum----------------------:43...........1.63
.berinbilgen----------------------:44............1.60
.zübeyda-------------------------:49............1.60

liste düzenlenmiş hali arkadaşalar :lepi:

kızlar XXX içtim bugün bir uyudum başımı yataktan kaldıramadım ama uyaınca bi baktım karnım feci açıkmış ne bulsam yedim. çok mutluyum birazdan dolaba gidip bişiler daha atıştırıcam hadi hayırlısı

çokmasum XXX kabus yapmaz ama çünkü alarji ilacı ama süper iştah açıyor eczanenin verdiği vitaminin adı ne vitaminler iştah olmadıktan sonra pek işe yaramıyor bende çok içtim ama bir XXX faydasını gördüm ben zayıf olduğum için dr ne zaman gitsem bana hep XXX verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…