- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
kakaolu ve tadı çok güzel aslında ama banada işe yarayacak gibi gelmedi aslında sonuçta toz bi içecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kakaolu ve tadı çok güzel aslında ama banada işe yarayacak gibi gelmedi aslında sonuçta toz bi içecek
Kızlar ben sıktıkça daha çok kilo vermeye başladım.
4 kilo vermişim.bişi varmı diye kan tahlili yaptırdım herşeyim ii çıktı kansızlık fln yok.
biraz demirim eksikmiş.
yiorumda o sütlü karışımdanda hergün içiorum nie alamıorum bilmiorum çok üzülüorum ya.
yeni duydum ben bu bulku neyki o yeniliyomu içiliyormu nerden alınıyor
canım bu toz karısım, vanılya, muz ve cıkolatalı olarak eczanelerde satılıyor, sutun ıcıne karıstırıp gunde 2-3 defa ıcıyorsun, ben denedım ama etkılı olmadı hıc, ayrıca depresyon ılacı ne alıyordun bende bır ara kullandım acaba aynı ılacmı ben XXX ıctım kılo almak ıcın ama gece kabus gormelerım baslayınca bıraktım uzun zaman once, XXX en guzelı bence mıde buyutmek ıcın
ben anti depresanda kullandım daha beter oldum kilo almak için kullanmadım yanlış anlaşılmasın..
bana da demişlerdi iştah açıyo die ama başımı yastıktan kaldıramıyodum ki yemek yiyim...
Bulk u 2-3 kutu demelerinin sebebi ticari olablir bence...
ben süt ve süt ürünleri tiketemiyorum fazla peynir yemem bile yasak...o yüzden sizin şu bol kalorili içeceklerinizi deneyemiyorum bile
:sinifsinif:
kızlarr selammm bende kılo almak ısteyıp uşengeçlıkten aç olsam bıle gece kalkıp yemek yemeyen bırıyımmm.. ne olcak bu bızım halımız beaaa...
hangı ılacı alalım.. XXX aldım ben başlamadım daha başlıyayım hemen dımı ? haber verelım bırbırımıze kım ka kıloı aldıbende aranızdayım artıkk
bnm boy 1,67 kılo 47
hergun tartılıyorum 47,200 cıkıyorum tık yok.. oglum cok yaramaz.. yemek yedırmıyor ıcırmıyor cok hareketlı oldugu ıcın durmuyor hep pesındeyım bazen bakmıyorum zorla parmagımdan tutup cekıstırıyor benı derdı benımle oynamak kucagımdan ınmemek.. bırazda ondan kılo alamıyorum
hamıleyken hersyeı yıyordum 66,600 ıle doguma gırdım ama hepsı gıtttı 1 yıl ıcınde
Arkadaslar kilo için emek verip yakin zamanda karşiliğini alan varmi ?
canım merhaba hoşgeldin benimde senin gibi yaramaz bi oğlum var çok dağatıyo bütün gün peşindeyim yemek yicek vakit bulamıyorum inan çok zayıfladım bende 63 kilo girdim doğuma sonra bir yıl 55 kilo falan kaldım ne olduysa bu yaz oldu çok kilo verdim şuan 43 kiloyum boyum 163 XXX içiyorum arada ama çok uyku yapıyo mağlum çocuk var ona bakmam lazım ne olucak bilmemCADIARZU
aynı dert bende de var ıste... :gitme:
bende de aynı degerde spraktın var ve uyku yaptıgı ıcın baslayamadım korkumdan cunku bu yaz tatılde kullandım (oglumu goturmemıstık)
hersey dahıl otele goturdu esım benı 1 haftada 47 den 50 ye yukseldım ama son ıkı gun ıcmedım sureklı uykum gelıyordu cunku..
eczacı kadın bana uyku yapıyor gecelerı ıc dedı.. ama sabahada etkı eder dıye korkuyorum bu uyku hali... ama bugun başlıcam artık.. soz verıyorum.. gece ıcıcem yatıcam..
kızlar XXX kullanan biri olaraktan yazıyorum uykuyu bünye alışana kadar yapıyor bende çocuklara bakamam diye kullanmaya korkuyordum ilk başlarda akşam yemeğinden önce için sonra yani 3- 4 gün sonra her yemekten önce bir ölçek için bakın nasıl iştah açıyor ben prakten içtiğim zaman çok yiyorum vede hedefime yavaş yavaş çıkıyorum ah bendede sinir var bu siniri napacam bilmiyorum bu yüzden alamıyorum alsamda bir gün sinirli oluyum zor güç aldığım kilolar puff uçuyor nasıl veriyorum anlamıyorum şu an 49 kilodayım boy 160 iyi gibi geliyor ama hala zayıfım bir kalçayla basen var birazda göğüs başka bişey yok 3-4 kilo istiyorum en fazla 55 daha istemem zaten
buraya giren herkes tekrardan boyunu kilosunu istediği kiloyu yazsınmı arkadaşlar ve haftada bu değerleri tekrarlıyalım ne dersiniz topiği haraketlendirelim bakalım bir hafta içinde nekadar almışız veya vermişiz belki bu biraz bizi yemek yemeye zorlar