• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cnm öle deme bence,,bende 1.69 boy 50 kiloyum..çok az ihtiyacım war ama işte tek sorun yemek yememk..bebişin warken nasıl onun için yiosan şimdi de kendin için yiceksin-belkide kocan için yerimseniben- bence kesme ümidini yemeye dewam..şu mideleri genişletsek tamamdır da..ramazan da nie weresin ki.yiyip yatıp alanlar çok..bünye meselesi gerçi ama yine de ümidi kesmeye değmez cnm..

selaaaaam ben geldiiiim
kızlar biraz önce vitaminler hakkında arasştırma yapıyodum forumda aktardan alınan balık yağı kilo yapıyormuş
kullananlar memnun
fiyatı hakkında bilgi yoktu
ben çarşıya çıkarsam bi soracağım ama arkadaşlar çarşıya çıktığınızda bi araştıırmısınız fiyatını içinde kaçtane olduğunu vede gerçekten kiloa aldırıyormu ben bu aralar çıkamıyorum siz bi araştırırmısınız bende ilk fırsatta soracağım
yada kullanan arkadaşlar varsa yazssın lütfen bu arada 1 kilo daha vermişim bugün moral yokkkk

selaaaaam ben geldiiiim
kızlar biraz önce vitaminler hakkında arasştırma yapıyodum forumda aktardan alınan balık yağı kilo yapıyormuş
kullananlar memnun
ben çarşıya çıkarsam bi soracağım ama arkadaşlar çarşıya çıktığınızda bi araştıırmısınız fiyatını içinde kaçtane olduğunu vede gerçekten kiloa aldırıyormu ben bu aralar çıkamıyorum siz bi araştırırmısınız bende ilk fırsatta soracağım
yada kullanan arkadaşlar varsa yazssın lütfen bu arada 1 kilo daha vermişim bugün moral yokkkk

cnm ben kullanmıştım bi ara..kutusunda epey oluo..50 tane falan we çok uygundu 3-5 tl falandı yanlış hatırlamıosam..bide sıvı olarak war balık yağı die o pahalı ama..kilo yapıp yapmamasına gelince düzenli kullanmak gerekio işte..bende yapmadı..ama kuzenim ayı gbi Çok üzgünüm çoook çocukluğundan beri yengem içiriomuş

slm bende 6 gündür süt bal, sarelle,muz karşımı yapıyorum. hergün içiyorum. (kocam hazırlıyor) :)
inşallah faydasını görürüm.....

cnm ben kullanmıştım bi ara..kutusunda epey oluo..50 tane falan we çok uygundu 3-5 tl falandı yanlış hatırlamıosam..bide sıvı olarak war balık yağı die o pahalı ama..kilo yapıp yapmamasına gelince düzenli kullanmak gerekio işte..bende yapmadı..ama kuzenim ayı gbi Çok üzgünüm çoook çocukluğundan beri yengem içiriomuş

sıvı olanını bende kullanmaya çalıştım ama içemedim malesef berbat bi kokusu var burnumu tutup içmeye çalıştım sonra hemen üzerine meyva yemeye çalıştım öğüre öğüre bihal oluyordum aktarlarda satılan balıkyağını deniycem bakalım bide onu deniyim

bi arkadaşıma kapsül balık yağını çiğnenerek yenio die şaka yapmışlardı kaydirigubbakcemile3 aman Allah'ım berbat bi koku .. kapsül daa ii tabii direk yutarsan kaydirigubbakcemile3

selaaaaam ben geldiiiim
kullananlar memnun

canım ramazan geldi diye hemen öyle ümitsizliğe kapilma nedenmi çünkü daha geç bu sene bozulacaği için yemek yiyip yaticaz yani enerji fazla harcanmicaği için bence bunlar kilo olarak geri dönme olasiliği çok fazla diye düşünüyordum, önceki senelerde bende ramazanda hep kilo verirdim ama bu ramazan öyle düşünmüyorum ben

merhaba yoğurt olayı iyiymişte ben fazla yiyemiyorum onu. az önce antep fıstık ezmesi yedim. bimden aldı kocişkom. bi tanesinde 254 kalori var.

canım hep aynı şeyler bunları yiyebilicek iştah olsa zayıf olmazdık zaten bende 2 gündür XXX içmeye başladım iştah falan yapmadı deli gibi uyumak istiyorum sersem oldum:bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hep aynı şeyler bunları yiyebilicek iştah olsa zayıf olmazdık zaten bende 2 gündür XXX içmeye başladım iştah falan yapmadı deli gibi uyumak istiyorum sersem oldum:bbo:

ewt yaaa haklısın..iştah olsaa..zor yutuorum lokmaları..ağzımda çewire çewiree canım çıkıo :tomato:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya patlmıs mısır 100 grmı 478 kalorıymıs her aksam 100 gram patlamıs mısır yıycegım karar aldım ben uygulayacagım fılm ıslerken kıtap okurken yerım sıkılmam da ısyerındede otrudugum yerde 100 grram camfıstıgı 600 kalorı aldırıytomus ben cam fıstıgını okadar cok sevıyorum kı 1 kıloda yerım yanı bızkuvıde 470 kalrı aldırıyomus cok sadırdım valla onuda yerım ısyerınde yemeklerden sonra sıkıldıkca ooo valla durun ben sıkı bı kılo alma rejımıne gırdım :))) 6 kılocuk ya ne var yanı alsam ne olurkıı sankı bunlarıda dneıcem duzenlı sekılde uygulayacagım ınsallah alırım alamassamda ugrasmıcam artık 1 2 ay denıcem bu sekıl sonucda bu soledıklerım gunde ekstra yıyıyeceklerım olcak normalde sadece sabah kahvaltım oglen yemegım bıde aksam 8 de yedıgım yemegımdı kılo almıyodum bunuda dnecem yemeklerın harıcınde ınsallh alırım kızlar yaa

kızlar sabah 9 da kalktım hiçbirşey yemedim daha şimdi kır pidesi söyledim onu yicem öldüm açlıktan yakötükedihüso

kılooooooooooo almam lazımmmmm almam lazımm ama yarın tam baslıcam bu ıse bugun olmaz gectı artık saat 2 oldu kahvaltımı daha duzelı olması lazım o sekıl baslıcam kızlar ya bu fıstık ezmelerını bende duydum cok kılo aldırıymus nereden alabılırım bımde varmı mesal bana en yakın bım marketı var

kılooooooooooo almam lazımmmmm almam lazımm ama yarın tam baslıcam bu ıse bugun olmaz gectı artık saat 2 oldu kahvaltımı daha duzelı olması lazım o sekıl baslıcam kızlar ya bu fıstık ezmelerını bende duydum cok kılo aldırıymus nereden alabılırım bımde varmı mesal bana en yakın bım marketı var

canım bimde var ama bunların en güzelli baklavacılarda var mesalla güllüoğlu falan öyle büyük pastahanelerde var ben hamileyken ne çok yemiştim kocam almaya bıkmıştı şimdi canım hiçbirşey istemiyo

canım benımde 5 kılo eksıgım var 50 kılo olmam lazım ama zor alınıyor kolay verılıyor zayıflarda, dedıklerını uygula ve bızlerle paylas bakalım, bende kısın cok yıyodum patlamıs mısır, gunduzlerı zaten bıskuvı falan ben tuketıyorum,

Back