- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
selaaaaam ben geldiiiim
kızlar biraz önce vitaminler hakkında arasştırma yapıyodum forumda aktardan alınan balık yağı kilo yapıyormuş
kullananlar memnun
fiyatı hakkında bilgi yoktu
ben çarşıya çıkarsam bi soracağım ama arkadaşlar çarşıya çıktığınızda bi araştıırmısınız fiyatını içinde kaçtane olduğunu vede gerçekten kiloa aldırıyormu ben bu aralar çıkamıyorum siz bi araştırırmısınız bende ilk fırsatta soracağım
yada kullanan arkadaşlar varsa yazssın lütfen bu arada 1 kilo daha vermişim bugün moral yokkkk
cnm ben kullanmıştım bi ara..kutusunda epey oluo..50 tane falan we çok uygundu 3-5 tl falandı yanlış hatırlamıosam..bide sıvı olarak war balık yağı die o pahalı ama..kilo yapıp yapmamasına gelince düzenli kullanmak gerekio işte..bende yapmadı..ama kuzenim ayı gbi Çok üzgünüm çoook çocukluğundan beri yengem içiriomuş
selaaaaam ben geldiiiim
kızlar biraz önce vitaminler hakkında arasştırma yapıyodum forumda aktardan alınan balık yağı kilo yapıyormuş
kullananlar memnun
fiyatı hakkında bilgi yoktu
ben çarşıya çıkarsam bi soracağım ama arkadaşlar çarşıya çıktığınızda bi araştıırmısınız fiyatını içinde kaçtane olduğunu vede gerçekten kiloa aldırıyormu ben bu aralar çıkamıyorum siz bi araştırırmısınız bende ilk fırsatta soracağım
yada kullanan arkadaşlar varsa yazssın lütfen bu arada 1 kilo daha vermişim bugün moral yokkkk
kestim ezzoocum nasıl alıcam ki ramazanda geldi belki kışa inşallah
canım hep aynı şeyler bunları yiyebilicek iştah olsa zayıf olmazdık zaten bende 2 gündür XXX içmeye başladım iştah falan yapmadı deli gibi uyumak istiyorum sersem oldum:bbo:
kılooooooooooo almam lazımmmmm almam lazımm ama yarın tam baslıcam bu ıse bugun olmaz gectı artık saat 2 oldu kahvaltımı daha duzelı olması lazım o sekıl baslıcam kızlar ya bu fıstık ezmelerını bende duydum cok kılo aldırıymus nereden alabılırım bımde varmı mesal bana en yakın bım marketı var
kılooooooooooo almam lazımmmmm almam lazımm ama yarın tam baslıcam bu ıse bugun olmaz gectı artık saat 2 oldu kahvaltımı daha duzelı olması lazım o sekıl baslıcam kızlar ya bu fıstık ezmelerını bende duydum cok kılo aldırıymus nereden alabılırım bımde varmı mesal bana en yakın bım marketı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?