• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar benim eşimde kilo alamama problemi var...Bende de vardı ama şuan hamile olduğum için fazlasıyla aldım kiloları:))) Eşiminde kilo almasını istiyorum onun hamile kalma şansı olmadığına göre:))) ne yapacağımı bilemiyorum... Kilo alan arkadaşlar varmı. Ne gibi tavsiyelerde bulunurlar şimdiden teşekkürler

canım oncelikle geriye donuk bu bolumde yazılanları bı okumanı tavsıye ederım herkesın yaptıgı karısımlar kullandıgı bazı seyler yazılı sana bıraz ısık olur bu konuda dıye dusnuyorum

Fıstıklarr aramızda kılo alan varmı son zamnda aldıysada neyle basardı bunu bılgılendırırmısnız kılo almak ıcın uyguladıgnız yontemler nedır

Fıstıklarr aramızda kılo alan varmı son zamnda aldıysada neyle basardı bunu bılgılendırırmısnız kılo almak ıcın uyguladıgnız yontemler nedır

ben verdigim 5kg geri almayi basardim tekrar, dun tartıldım ve sevındım tekrar o kıloyu gorunce gercı 5kg daha eksıgım var ama olsun bu 5kg aldım onuda alırım ısallah, yaptıgım sabah oglen aksam ana yemeklerımı ıhmal etmıyorum, gun ıcı cıps ve bıskuvı atıstırıyorum aksamları sut karısımım var ve dondurma yıyorum, aslında ramazanda hersene verırdım bu ramazan umutluyum alım konusunda, cunku bu ramazan daha gec oruc acıcagımız ıcın yedıklerımız kılo olarak donme olasıgı cok yuksek

Arkadaşlar aranızda kilo almak için diyetisyene giden varmı

2 sene once ben dunyanın parasını verdım gıttım testlerım temız cıktı , 6 aylık bır programdı 1 yıla cıkarmasına ragmen aldıramadı, dıyetısyenler verdırmek ıcın var aldırmak ıcın tecrubelerı yok bana dr kendısıde soyluyor zaten verdırmek ıcın gelsınler ıdeal kılosuna %80 ulastırırım ama kılo almak ıcın yapamıyoruz dıye, yanı paranıza yazık derım ben gıden bırı olarak

ben diyetisyene değilde pratisyen hekime gittim
zaten gördüklerinde şikayetim ne olursa olsun kan testleri filan yapıolar zayıflığımı görünce

hiç kilo almana gerek yok diyip yolladılar herseferinde vitamin bile yazdıramadımm....

van_gogh nerelerdesin cnm

Selam Arkadaşlar, benide aranıza alır mısınız?
Kendim için değil zaten, kardeşim kilo almak istiyor da...
Ben zayıflamak istiyorum , o almak istiyor kaydirigubbakcemile3.
Resmen depresyona girdi kilo alamıyor diye :kızgın: .
Bende zaten belli bir yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor, alırsın merak etme diyorum. (sanırım herkes sizlere de öyle şeyler diyor)
O da o kadar bekleyemem, yüzüm çökük görünüyor, daha iyi , daha sağlıklı görünmek istiyorum diyor... Aslında kafasına bu kadar takmayıp, bu kadar stres yapmasa alır bence CADIARZU. Neler tavsiye edebilirsiniz? Ben biraz geçmişe bakmaya çalıştım, iran macunu varmış sanırım fos çıkmış, iştah şurubunu XXX miydi işte onu alıp götüreyim bari, başka bişeyler var mı deneyebileceğimiz? kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Arkadaşlar, benide aranıza alır mısınız?
Kendim için değil zaten, kardeşim kilo almak istiyor da...
Ben zayıflamak istiyorum , o almak istiyor kaydirigubbakcemile3.
Resmen depresyona girdi kilo alamıyor diye :kızgın: .
Bende zaten belli bir yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor, alırsın merak etme diyorum. (sanırım herkes sizlere de öyle şeyler diyor)
O da o kadar bekleyemem, yüzüm çökük görünüyor, daha iyi , daha sağlıklı görünmek istiyorum diyor... Aslında kafasına bu kadar takmayıp, bu kadar stres yapmasa alır bence CADIARZU. Neler tavsiye edebilirsiniz? Ben biraz geçmişe bakmaya çalıştım, iran macunu varmış sanırım fos çıkmış, iştah şurubunu XXX miydi işte onu alıp götüreyim bari, başka bişeyler var mı deneyebileceğimiz? kaydirigubbakcemile5

canım kardesin hakli simdi istedigi seyleri giyip istedigi gibi gorunemedikten sonra yasi ilerleyince olmus ne fayda bende kardesin gibi dusunuyorum, ne kullanmasi konusuna gelince evet ilk ise istah acmakla basliyabilir XXX surup al ılk 1 hafta uyku yapar ama 2 gun ıcınde ıstahı acılacaktır bu mıdesını genısletmek ıcın bı baslangıc olucaktır, benım uyguladıgım ve ınanılmaz faydasını gordugum bır karısımda var onuda aksamları yatmadan once yapıp ıcerse etkısını gorucektır, ben ayrıca XXX diye icinde 90 adet olan bi hap var onuda alıyorum gunde 1 adet

1 bardagı soguk sut ıcıne,
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
8 adet bebe biskuvisi ( ben eti bebeyi tercih ediyorum )
bunları blendırdan gecırsın ıcsın
ayrıca 10 adette yanında fındık yesın her aksam bunu uygulasın ınan faydasını gorucektır,

NOT: ben mardıne gıttım 45 kılo ıle dondum 40 kılo ıle hastalandım doner donmez hemen basladım sımdı tekrar aynı kıloma gerı donsum ama 5kg daha eksıgım var tabı devam edıyorum hala uygulamaya

canım kardesin hakli simdi istedigi seyleri giyip istedigi gibi gorunemedikten sonra yasi ilerleyince olmus ne fayda bende kardesin gibi dusunuyorum, ne kullanmasi konusuna gelince evet ilk ise istah acmakla basliyabilir XXX surup al ılk 1 hafta uyku yapar ama 2 gun ıcınde ıstahı acılacaktır bu mıdesını genısletmek ıcın bı baslangıc olucaktır, benım uyguladıgım ve ınanılmaz faydasını gordugum bır karısımda var onuda aksamları yatmadan once yapıp ıcerse etkısını gorucektır, ben ayrıca XXX diye icinde 90 adet olan bi hap var onuda alıyorum gunde 1 adet

1 bardagı soguk sut ıcıne,
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
8 adet bebe biskuvisi ( ben eti bebeyi tercih ediyorum )
bunları blendırdan gecırsın ıcsın
ayrıca 10 adette yanında fındık yesın her aksam bunu uygulasın ınan faydasını gorucektır,

NOT: ben mardıne gıttım 45 kılo ıle dondum 40 kılo ıle hastalandım doner donmez hemen basladım sımdı tekrar aynı kıloma gerı donsum ama 5kg daha eksıgım var tabı devam edıyorum hala uygulamaya
Ayyy canım çok teşekkür ederim Şeniz , bebe bisküvisi dışındakileri uygularız, çünkü benim kardeşim dinen şüpheli şeyler yemiyor, çikolata bile yediremiyoruz, içinde margarin olan hiç bir şeyi yemez, aslında sağlıklı bir şekilde besleniyor ama bu kadar seçici olunca hem alternatif azalıyor hem de o anda evde yenecek başka bişey bulunmayınca aç kalıyor, işte böyle canım, tekrar teşekkür ederim. Ara ara paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam öptüm canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ayyy canım çok teşekkür ederim Şeniz , bebe bisküvisi dışındakileri uygularız, çünkü benim kardeşim dinen şüpheli şeyler yemiyor, çikolata bile yediremiyoruz, içinde margarin olan hiç bir şeyi yemez, aslında sağlıklı bir şekilde besleniyor ama bu kadar seçici olunca hem alternatif azalıyor hem de o anda evde yenecek başka bişey bulunmayınca aç kalıyor, işte böyle canım, tekrar teşekkür ederim. Ara ara paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam öptüm canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu karısımda bebe bıskuvısı onemlı bır unsur yedırmeye calısırsanız ıyı olur, kendıde eger almak ıstıyorsa bıraz fedakarlık yapıcak, ya fedakarlık yapıcak ya bu sevdadan vazgecıcek bu sekılde ıletın kendısıne tercıhını yapsın almak ıstıyormu ıstemıyormu oncelıkle bunu sorgulasın canım, mutlaka gelısmelerı beklıyoruz, onemlı bır not daha mutlaka aksam yemeklerını gec yemeye calıssın 9-9:30 gibi mesela

bu karısımda bebe bıskuvısı onemlı bır unsur yedırmeye calısırsanız ıyı olur, kendıde eger almak ıstıyorsa bıraz fedakarlık yapıcak, ya fedakarlık yapıcak ya bu sevdadan vazgecıcek bu sekılde ıletın kendısıne tercıhını yapsın almak ıstıyormu ıstemıyormu oncelıkle bunu sorgulasın canım, mutlaka gelısmelerı beklıyoruz, onemlı bır not daha mutlaka aksam yemeklerını gec yemeye calıssın 9-9:30 gibi mesela
Tamam canım onun yerine ben kek falan yapabilirim hihoyyyt, karışımın içinde ezeriz. Bisküvi yeme konusunda ona baskı yapamam çünkü hassas olduğu bir konu a.s. Zaten biz kiloları hamur işi yemekten almadık mı? Kek, kurabiye gibi unlu şeyler yerse bisküvinin yerini tutar bence. :jeyyar:

Tamam canım onun yerine ben kek falan yapabilirim hihoyyyt, karışımın içinde ezeriz. Bisküvi yeme konusunda ona baskı yapamam çünkü hassas olduğu bir konu a.s. Zaten biz kiloları hamur işi yemekten almadık mı? Kek, kurabiye gibi unlu şeyler yerse bisküvinin yerini tutar bence. :jeyyar:

tabiki tutar canim, umarim etkisini sizde gorursunuz

selam kızlar bende zayıfff kuruu biri olarak yeni katıldım aranıza bende 44 kiloyum boyum 1.63 niye böyle oldu anlamıyorum 2 yaşında bi oğlum var doğumdan sonra epey kilo aldım çok güzeldim görenler ay ne güzel olmuşun kilo verme dediler hep 55 52 kilolar arasındaydım ama birden kilo verdim eridikçe eriyorum herkes ne oldu sana böyle diyo of sokağa çıkmak istemiyorum bi tanıdık görmek istemiyorum çok moralim bozuk ne yapıcam ben iştah desen sıfır resmen aç geziyorum bütün gün çocuğun peşinde koş temizlik ütü yemek her iş bana bakıyo iş yapmaktan yemek yemeye vakit ayırmadım bütün gün sil çırp ovala bu hale geldim sırf bu yüzden verdim bu kiloları geri alabilirmiyim hiç sanmam:olmaz:

Back