Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar 1700 kalori olması pek mantıklı gelmedi bana lmaz: ve hesapladım.Daha önce hesaplayan oldumu bilmiyorum ama bikaç kaynaktan karşılaştırarak hesapladım ve fındıklarla beraber bu karışımın toplam kalorisi maalesef 800 kalori :sm_confused:
Kalori hesaplayarak diyetini hazırlayanlar bunu dikkate alsınlar yanlış hesap yapmayın kızlar cokacimcoook

Bi de bu XXX alkol konusu kafamı karıştırdı:uhm:.Daha başlmamıştım. Bu alkolün türünü öğrenebilirseniz yazarmısınız (ben prospektüsünü bulamadım şuan).çünkü türüne göre caiz olup olmaması değişiyor.Örneğin first,vivident vs. sakızlarda da alkol bulunuyor fakat sarhoş edici olmadığı için caiz.Lütfen prospektüsünden bakabilen olursa türünü yazın kızlar.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı arkadaşlar kilo alırken göbeklendiğini düşünüyorlar...ama kilo almaya başlandığında zaten kiloların ilk toplandığı yer göbek ve kalça kısmı oluyor....kilo almaya devam ettikçe vücudun üst kısımlarına yayılıyor kilolar... daha sonra zaten çıkan göbek kayboluyor...bunu sorun yapmayın kendinize.. ve kilo almaya başladıysanız eğer çok dar düşük bel pantolonlardan kullanmayın...tabii fiziğinizin güzel olmasını istiyorsanız..

canım dıyetısyenden alınmıstır bu tarıf ıstersenız dıyetısyen adresını vereblırım benım uydurdugum bırsey degıl yanı

valla canlarım bnim nedense bu aralar bir iştahım açıldı ki sormayın yani!!ama artık öle olması da gerekio,önceden 1 taağı bile bitiremezdim şimdi tabağımın hepsini bitiriyorum ne büyük olay dmi xD zorluyorum artık kendimi napiim böle çıta gibi olmuyor ama yha..kendime olan güvenim azalıyor valla daha sonra tabak sayımı 2ye çıkartcam eğer iştahım giderse felan bu seferde iran iksirini denicem :))
ee bunlardan da artık bi sonuç aliiim dmi ama umudumuzu yitirmeyelim kızlar!!!

kızlar şu çörek otlu tarifiniz nasıldı :S bi yazarmısnz??bide başka önerileri olanlar paylaşabilirmi ??

şekerler inanamıyorum sizlerin kilo almaya çabalamanız göözlerimi kocaman yaptı..
peki bana yardımcı olun nasıl kapalı olabiliyor iştahınız bende kopye çekeyimde gitsin kilolar
şaştım kaldım..bendeki iştah ta tam bi canavar ye ye doymuyor yaaaa(

arkadaşlar ben ben 3 haftadır iran iksirini kullanıyorum yaklaşık 3 kilo aldımm

bence senınkı tamamen psikolojik bir etki, kilo aldırdıgını ıstah actıgını dusundugun ıcın, cunku burda cok eskı yazılara bakarsan ıran ıksırının ılk cıktı yazılara bı heves alıpta faydasız olan o kadar cokkı alan kımsey yok, bence sen onun dısındada bıseyler yapıyor yada kullanıyorsun onun etkısınden kılo alımın dıye dusunuyorum, kılo vermek nasıl stres ve psikolojiye baglıysa alımda aynıdır.

Kızlar yarın tatıle cıkıyorum 15 gun, istanbuldaki gibi duzenli sut karısımı veya ekstra seyler yapamıcam malesef, ınsallah kılo verıpte donmem zaten mardınde verdımde dondum bıde burda verırsem benı kımse kurtaramaz:) yuzme cok kalori harcatıyor e bıde gunes ter kalori yaktırıyor hepsi bunlara karsılık cok yemekten baska carem yok gıbı gounuyor ama mıde ufak ıste , sızın onerecegınız bırsey varmı acaba ?

Yediğimiz bir çok yiyecekte içtiğimiz bir çok içecekte bir miktar alkol zaten var.
ılaçların çoğunda da mevcut zaten.
Bi arkadaş demiş.Sakızlarda da var fakat sarhoş edici değil diye.
XXX içip sarhoş olan var mı CADIARZU
Ben olmadım.Olan varsa yazsın :)

valla bende sarhoş olmadım kullanıyorum çocuklara verilen şurup ben kilo alana kadar kullandım şu an kilom iyi ama ben 2-3 kilo daha istiyorum beni gören kilo almışsın diyor ve kilomun normal olduğunu söylüyor kilo almamıda XXX bağlıyorum her yemekten önce bir kaşık içiyordum şu an günde birkere içiyorum BERFıNBıLGEN ben tatilden yeni geldim benimde baktım kilomda düşme oluyor hemen XXX kullanmıştım sana tavsiyem prakteni bırakma iştahın kapanmasın.....iyi tatiller gamyoncuiremsu

ne diyet kaldı ne bısey 40 kıloya yıne dustum 2 kılo vermısım bu yazlardan mı ne ısteh yok ben yokum ya napcam ben bana yardım edın kızlar......erkek arkadasımda kılo al kılo al dıye basımın etını yıyo bunalıyorum alamıyorum alamıyorum

canım dıyetısyenden alınmıstır bu tarıf ıstersenız dıyetısyen adresını vereblırım benım uydurdugum bırsey degıl yanı

Anladım canım zaten uydurduğunu belirten bi cümle yazmadım bu tür bi karışım zaten fitness ve spor ile ilgilenenlere hocaları tarafından tavsiye ediliyor.Fakat kalori miktarı doğru değil üzgünüm:1no2: karışımın kalori miktarını diyetisyenine tekrar danışmanda fayda var sanırım.Sende hesapla istersen zira bi çırpıda 2000 kalori almak kolay değil biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…