Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

dıkkat edın sahtesı cok fazla pıyasada sahtesını almayın ben cıktıktan 2 ay sonra aldım sahtesı cıktı ayırt etmek mumkun olmuyor, sahtesının bı faydası olmadı gr aldırmadı bana ,

ayy nası yha nası ayırt etcem ki bn ( ark.lar alan ve faydası gren varsa aranızda nası aldıınızı fln bna sölermisnz çk cddiyim bn bu iran iksirine başlıcam galiba :))

ayy nası yha nası ayırt etcem ki bn ( ark.lar alan ve faydası gren varsa aranızda nası aldıınızı fln bna sölermisnz çk cddiyim bn bu iran iksirine başlıcam galiba :))

valla ben tavsıye etmıyorum bos bır ılac cıktıgı zaman burda arkadaslarla konusmus deneyımlerımızı paylasmıstık ve faydası olana ben hıc rastlamadım, yınede sen bılırsın

merhaba hanımlar..bende yeni evliyim ve 48 kiloyum..gerçi boy uzun deil ama bana lazım birde bebiş istiyoruz ama ben cok zayıfım...dünyayı yiyorum hala tık yok..50 ye cıkabildim arada bi ama 51 olmadı hiç..

farbetter boyun uzun değilse kilon normal bence bebek isteyince kilomı almak gerekiyor hamile kalınca alırsın bol bol kilo ...ben 42 kiloyla hamile kalmıştım 60 a kadar çıkmıştım ama doğum yapınca tekrar eski halime dönmüştüm bu aralar iyiyim 50 kilo oldum sonunda artık kiloyu takmıyorum kiloyu sorun etmediğiniz zaman daha kolay alıyorsunuz ve aldığınızı vermiyorsunuz

arkadaşlar ben XXX kullanmaya başladımama fecii uyku ve uyuşukluk yapıyo ya iştahımı açtı yalnız memnunum yemek yiyorum bu aralar :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlarrr,
aranızda banada yer varmı?
benim yaşım 17 boyum 1,56 kilom 44 ama zayıf yapılıyım ve incecik duruyorum.
Hedef 5 kilo.
bunun için yarın ilk olrak XXX almakla başlıcam.herhangi biyan etkisi olurmu ölüm kalım tehlikesi vs?Allah korusun.
Aynı zamanda kalorisi bol şeyler yemeye çalışcam.
Haydi bismillah...

hiçbir yan etkisi yok canım, zaten dr. gitsen istah acsin diye aynı surubu vericektir sana, o bakımdan gonul rahatlıgı ıle kullanabılır kıloları alabılırsın

mrb arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum sizleeri bende aranıza katılayım dedim.benimde boy 1 63 kilo 44 idi 2 haftadır zorlayarak 46 olmuştum ama bugün tartıldım yine 45 e düşmüşüm.aslında yıllardır 49 falandım sadece üniversitedeyken ilk sene sağlıksız beslenmeden dolayı 56 kilo oldum hayatımda ilk defa.5-6 ayda zayıfladım geri ve bacaklarımda çatlaklar oluştusenağlama.sonra giderek zayıfladım ve 44 e kadar düştüm.staj yaparken dr.um tiroitten şüphelenmişti tahlilde yaptırdım bitanesi yüksek çıktı önemsemedim.sanırım sorunum ondan.ayrıyeten iştahım yok eşim işteyken tek başıma evde o gelene kaadar bişey yemiyorum yani günde bir öğündü,sigarada kullanıyorum.artık ne kadar zayıfsın lafını duymaktan bıktım.kendimiz farketmiyoruz belki ama resimlere baktığımda gerçektende ne kadar zayıfım diyorum.amacım 50 kilo olmak hep beraber bu sorundan kurtulalım inşlh.ilk işim tiroitlere baktırcam pazartesi inşlh çıkmazXXX aldım bende ama daha kullanmadım.birbirimize destek olalım.sağlıklı yüksek kalorili bir liste oluşturup tabi araştırarak buraya yazıp uygulayalım hatta yarışalım belki faydası olur:sm_cool::dance:

Bende geldim aranıza.Tecrübelerini paylaşan ark.lara çok teşekkürler gerçekten.a.s. Ve burada paylaşıma devam edelim,hareketlendirelim topiği.
Bende prakten var almştm ama okulum old. için başlamamıştım.onu her öğünden önce içicem ve çörekotu bal karışımı ile akşam yatmadan sütlü karışımla başlicam inş. faydası olur.Şuan kilom 50,boyum 1.65.yaşım 19.
Ark.lar yılmayalım,devam edelim,kilo alalm bu yaz ınşAllah:enbuyukkk:

KIZLar bu corek otlı bal karısımı bırde sutlu karısımı oslermısnız bana nasıl uygulanıyo

sutlu karısımı ben uyguluyorum aksamları yatmadan once ıcmen daha ıyı cunku metabolızma o zamanlarda daha yavas calıstıgııcın kılo olarak gerı donecektır. corek otlu bal karısım ıse yanlıs hatırlamıyorsam sabahları 1 yemek kasıgı yenıyor

çörek otlu bal karışımını yiyipte kilo alan varmı kızlar nasıl yapıldığınıda yazarmısınız

nasıl yapılıyor ama onu soruyorum cnm ben tarıfı munkunse tarıf edermısn cnm he rıkısınıde

sut tarıfı:

1 bardak soguk sut ıcıne
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
8 adet bebe bıskuvısı blendırla karıstır ıc
ustunede 10 adet fındık tuketımı ıle 1700 kalorı almıs oluyorsun.

corekotunu bılmıyorum ama tahmınıme gore 1 yemek kasıgı corek otuna 1 yemek kasıgı baldır dıye dusunuyorum onu kullanan arkadaslardan daha detaylı bılgı alman daha ıyı, her ıkısıde ınanılmaz etkılıdır bunu dıyebılırım

ck saol ttlım denızelım bakalım ıns yarar:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…