- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
aay bi baktım mda şöle iran iksirine gerçekten faydası var galiba yha bnde düşünüyorum ya bunu illa int.ten mi sipariş vercez ki bi yrdn gidip alamazmıyız :S kullanan arkadaşlar bni bilgilendirebilirmi bu konuda yararı oldumu nasıl aldınız?özelime msj atabilirsiniz :)
ayy nası yha nası ayırt etcem ki bn( ark.lar alan ve faydası gren varsa aranızda nası aldıınızı fln bna sölermisnz çk cddiyim bn bu iran iksirine başlıcam galiba :))
merhaba kızlarrr,
aranızda banada yer varmı?
benim yaşım 17 boyum 1,56 kilom 44 ama zayıf yapılıyım ve incecik duruyorum.
Hedef 5 kilo.
bunun için yarın ilk olrak XXX almakla başlıcam.herhangi biyan etkisi olurmu ölüm kalım tehlikesi vs?Allah korusun.
Aynı zamanda kalorisi bol şeyler yemeye çalışcam.
Haydi bismillah...
KIZLar bu corek otlı bal karısımı bırde sutlu karısımı oslermısnız bana nasıl uygulanıyo
nasıl yapılıyor ama onu soruyorum cnm ben tarıfı munkunse tarıf edermısn cnm he rıkısınıde
ya bencede canlanmalı,eskiden herkes her an yediğini yazıyodu yemyeşil candy vs.arkadaşlar vardı, birbirimizden etkileniyoduk tabi ve daha çok gayret ediyoduk,be bu ara
yani şu bi haftadır başladım kilo alma diyetine ama karın şişliğinden başka bişey olmadı,sadece şişko bi karnım var sankiama kilo almadım tabi hala
doktora gitmeyi düşünüyorum,hangi bölüme gidiliyo
dahiliye fln mı yoksa diyetisyene mi hangi bölüm bakar buna?[/QUOT
Kilo aldılar herhalde anım ondandır belki:)
heheh kızlar hepinize merhabalar...biraz topiği okuyabildim ama tam diil. ben burda 4 kilo almıştım.geçen sene.44 olmuştum.ama baya bi yoğun 2009 yaşadım.hele geçen ay kardeşimi askere yolculadık ve ben 2 kilo verdim sanırım.bu aralarda miğde bulantısı karın ağrısı falan yaşıyorum.ama allaha şükür burda öğrendiklerim aklıma geliyo hep..
sizie kısaca sölim.iştah varsa 3 öğün dolu dolu yiiyin.3 de ara öğün yeyin.ara öğünde muz süt çikolata biskuvi falan yeyin.ve kalori hesabı yapmaya çalışın.günlük olarak.iyi olacaktır.
iştah yoksa XXX için.XXX alkol varmış o yüzden önermiyorum.
hepinize selamlar...turkbayragi
heheh kızlar hepinize merhabalar...biraz topiği okuyabildim ama tam diil. ben burda 4 kilo almıştım.geçen sene.44 olmuştum.ama baya bi yoğun 2009 yaşadım.hele geçen ay kardeşimi askere yolculadık ve ben 2 kilo verdim sanırım.bu aralarda miğde bulantısı karın ağrısı falan yaşıyorum.ama allaha şükür burda öğrendiklerim aklıma geliyo hep..
sizie kısaca sölim.iştah varsa 3 öğün dolu dolu yiiyin.3 de ara öğün yeyin.ara öğünde muz süt çikolata biskuvi falan yeyin.ve kalori hesabı yapmaya çalışın.günlük olarak.iyi olacaktır.
iştah yoksa XXX için.XXX alkol varmış o yüzden önermiyorum.
hepinize selamlar...turkbayragi
Nası ya bildiğimiz alkolmü?
sut tarıfı:
1 bardak soguk sut ıcıne
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
8 adet bebe bıskuvısı blendırla karıstır ıc
ustunede 10 adet fındık tuketımı ıle 1700 kalorı almıs oluyorsun.
corekotunu bılmıyorum ama tahmınıme gore 1 yemek kasıgı corek otuna 1 yemek kasıgı baldır dıye dusunuyorum onu kullanan arkadaslardan daha detaylı bılgı alman daha ıyı, her ıkısıde ınanılmaz etkılıdır bunu dıyebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?