- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
meraba arkadaşlar bende zayıfım ne acı dimibenneyaptımki.kilom 46 boy 160 yaşımda 31.. iki çocuğum var eşim iyi olduğumu söylüyor ama ben kendimi beğenmiyorum heralde oda üzülmüyüm diye öyle diyor neyse 18 yaşaıma kadar 48 kilodaydım 20 li yaşlardan sonra bi düşüş bi düşüş sormayın 39 kadar düştüm ayyyy çok feci bir şeklim vardı o günlere bakarak şu an iyiyim ama ben almak istiyorum tabi çevremdekilerde çok etkiliyo onlara noluyorsa buda beni sinir ediyor biri bana çok zayıfsın dese ogün ağlamamak için kendimi zor tutuyorum geçen ay keçi boynuzu pekmezi içtim yatarkende süt içiyordum 49 a kadar çıktım sonra eşim keçiboynuzu yerine üzüm pekmezi almış oda beni zyflattı aldığım kilo iki haftada gitti tekrar keçiboynuzuna başladım 15 gün oldu her yemekten sonra 1 yemek kaşığı içiyorum yatarkende süt içiyorum tartılmadım ama işe yarıyor gibi eşim bana baskül almıyorklava: psikolojim bozulurmuş hergün tartılurmışım bugünde keçiboynuzu tozu ile b12 aldıracağım onlarıda kullanacağım bakalım nolacak bi gelişme olursa birde tartı bulup tartılırsam yazarım bu arada hepiniz çok hoşsunuza.s. inanın ilk defa bugün sayenizde zayıflığı takmadım yazdıklarınız ilaç gibi geldia.s hepsini okudum artık bende varım farkındayım çoook uzattım inşallh hedefim 55 :Saruboceq:ama daha hiç 50 olamadımsenağlama hoşşçakalın:a015:
bi çogunuzun kilosu boyuna göre çok normal. 1.60 boya 55 kilo olmak istiyorsunuz. Benim boyum 1.74 ve kilom 55 gayet de normal duruyor. Size 55 kilo çok fazla gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?