- 16 Mart 2009
- 863
- 15
- 118
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz ki bukadar zayıfsınız bizede söyleyinde bizde zayıf kalalım :)))valla 1kilo verene kadar göbegim catlıyorr:))özeniyorum sizlere vallaa:))bende size nasıl kilolu olunurun yollarını söyleyimm:)))mesela bolca abur cubur tüketeceksiniz gece 10 makarna haşlayıpğ bol sosla asalcalı yaglı sos afiyetle yiyeceksiniz gece 11de dondurma yiyeceksiniz,gece 2de profiterol yapıp yedigimi biliyorumm:))hiç su tüketmeyeceksiniz,agzınız hiç boş durmayacak,cipsler kolalar cikolatalarr nekadar kilo yapan şeyler varsaa hepsini kucaklarsanız valla öle bir kilo alırsınız kii,iştahım yok ddediginizi duyar gibiyim ama abur cuburu herkes sever kızlar bunları yogun tüketirseniz muhakkak kilo alırsınız..şimdi benim merak ettigim siz ne yapıyorsunuzki bukadar zayıfsınız gün içinde neler yiyip içtiginizi yazarmısınız lütfen nerde hata yaptıgınızı hepimiz görmüş oluruzz, zayıflama calışanların topiginde biz öle yapıyoruz gün içinde neyapıp ne yedigimizi yazıyoruz,birbirimizi denetliyoruz,sizler napıyorsunuz çok merak ediyorum sabırsızlıkla yazdıklarınızı bekleyecegimm,alah yardımcımız olsun kızlar inşalahh yaza tüm isteklerimize kavuşuruz canlarım öpüldünüz
stres yapcan boL boL sabah öqLe ak$am kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sona yatarken yemek yok, düzensiz yicen, öqünLeri atLıcan, bazen açLıqını önmsemicen -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bunLarı bi dene bakaLım ama kendine de dikkat et.. aLdıqın kiLolarıda bana ver qüzeL oLsun
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)