Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba kızlar neler yapıyorsunuz ki bukadar zayıfsınız bizede söyleyinde bizde zayıf kalalım :)))valla 1kilo verene kadar göbegim catlıyorr:))özeniyorum sizlere vallaa:))bende size nasıl kilolu olunurun yollarını söyleyimm:)))mesela bolca abur cubur tüketeceksiniz gece 10 makarna haşlayıpğ bol sosla asalcalı yaglı sos afiyetle yiyeceksiniz gece 11de dondurma yiyeceksiniz,gece 2de profiterol yapıp yedigimi biliyorumm:))hiç su tüketmeyeceksiniz,agzınız hiç boş durmayacak,cipsler kolalar cikolatalarr nekadar kilo yapan şeyler varsaa hepsini kucaklarsanız valla öle bir kilo alırsınız kii,iştahım yok ddediginizi duyar gibiyim ama abur cuburu herkes sever kızlar bunları yogun tüketirseniz muhakkak kilo alırsınız..şimdi benim merak ettigim siz ne yapıyorsunuzki bukadar zayıfsınız gün içinde neler yiyip içtiginizi yazarmısınız lütfen nerde hata yaptıgınızı hepimiz görmüş oluruzz, zayıflama calışanların topiginde biz öle yapıyoruz gün içinde neyapıp ne yedigimizi yazıyoruz,birbirimizi denetliyoruz,sizler napıyorsunuz çok merak ediyorum sabırsızlıkla yazdıklarınızı bekleyecegimm,alah yardımcımız olsun kızlar inşalahh yaza tüm isteklerimize kavuşuruz canlarım öpüldünüz

stres yapcan boL boL sabah öqLe ak$am kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sona yatarken yemek yok, düzensiz yicen, öqünLeri atLıcan, bazen açLıqını önmsemicen
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

bunLarı bi dene bakaLım ama kendine de dikkat et.. aLdıqın kiLolarıda bana ver qüzeL oLsun kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

slm kıslar ben Nur bugün aranıza yeni katıldım.benimde kilo problemim var doktora göründüm hiçbir sağlık sorunum cıkmadı ama iştahım yok:çok üzgünüm:
XXX ve XXX kullandım pek faydasını görmedim.yarın diyetisyenle görüşcem sizlerlede paylaşırım:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sultanım süpersin yaa bende ne zamnadır o karışımı düşünüyorumda onunla kilo alan var alamayan var bende de her şey pek işe yaramadığı için denemedim açıkçası ama denemekte fayda var inş darııs başıma..şimdi resmlerine bakcam..

Ay sultaann baya belli olmuş kilo aldığın ama şunu sölemeden geçemiycimm belki resimlerden öyle görünüyo olabilir ama eski halin daha iyi sanki sen bence 2 kilo ver canım ..ama tabi sen mutluysan ve hedefin buysa saygı duyarım ama hani yorum yazmak gerekirse göbek fazla ..ama kolların maşallah süper olmuş bacaklarda tabi...

stres yapcan boL boL sabah öqLe ak$am kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sona yatarken yemek yok, düzensiz yicen, öqünLeri atLıcan, bazen açLıqını önmsemicen
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

bunLarı bi dene bakaLım ama kendine de dikkat et.. aLdıqın kiLolarıda bana ver qüzeL oLsun kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

TAMAM CANIMCIM VERDİGİM KİLOLAR FEDA OLSUN SANA,BENDEN SANA 25KİLO VERİYORUM:))delikafadulden BENDE MANKEN GİBİ OLURUM VALLA,VIŞŞŞŞŞŞŞ NE GÜZEL OLUR VALLA,İNŞALAHH İSTEDİKLERİMİZ OLUR CANIMCIM YAA,BEN YAZ BİTİMİNE KADAR ZAMAN KOYDUM KENDİME YAVAŞ AMA KARARLI VERCEM İNŞALAH FAZLA KİLOLARIMI,SENDE İNŞALAHH KİLO ALIRSIN CANIMCIM.a.s.:nazar:hihoyyyt

slm arkadaslar
cokkk mutluyumm hihoyyyt
47 kılo olmusum kaydirigubbakcemile3
aslında aldıgım kılo gorunus olarak pek bellı olmuyo hla sıska gıbı gorunuyorum -tatlicadiarzu-
ama gecen gun trabzona gıtmıstım ınanın varya gıdıp gelene kadar pantolon belımı felaket sıktı hihoyyyt yanı artık dar gelmeye baslamıs :lepi:
durmak yok devamm hedef 55 kg :sm_cool:

bayanlarr adet duzensızlıgınden sıkayetcı olup kadıın dogum doktoturana gıttım kontrol ettı bısey gormedı tertemıs dedı duzene gırmesı ıcın sana dogum kont hapı yazıyorum dedı ve verdı dıkkat et kılo alma dıye uyardı bende o nıye bnen almak ıstoyrum dedıgmde ben bılerek yemıyosun zannettım ondan uyardım dedı doktor sonra kılo almak ıstedıgımı duyunca tamm dedı yazdıgı receteyı yırttı hadı kılo almada goretım dedı dha bır aydır kullanıyorum adetım duzenlendı kılo derken yuzum ve popomda toparlanma var bakalım tarılmadım tartılınca bılgı verıırm sızlere

bayanlarr adet duzensızlıgınden sıkayetcı olup kadıın dogum doktoturana gıttım kontrol ettı bısey gormedı tertemıs dedı duzene gırmesı ıcın sana dogum kont hapı yazıyorum dedı ve verdı dıkkat et kılo alma dıye uyardı bende o nıye bnen almak ıstoyrum dedıgmde ben bılerek yemıyosun zannettım ondan uyardım dedı doktor sonra kılo almak ıstedıgımı duyunca tamm dedı yazdıgı receteyı yırttı hadı kılo almada goretım dedı dha bır aydır kullanıyorum adetım duzenlendı kılo derken yuzum ve popomda toparlanma var bakalım tarılmadım tartılınca bılgı verıırm sızlere

canım bende polıkıstık over var bu yuzden ben tedavı gordum ve kac kutu dogum kontrol hapı kulladım banada kılo yapabılır demıslerdı ama ben hıcde kılo almadım :1no2:
ınsallah sen alabılırsın

Ay aynı Şekılde arkadaŞlar Çıkolata kıstı mevcuttu bendede kullanmadıĞım korunma hapı kalmadı ınadına benı zayıflatıyor ınanırmısınız.

Arkadaslar kilo alma ile ilgili arastirma yaparken dikkatimi bu cekti ozellikle XXX kapsul sanirim ama almaya korkuyorum cunku daha once buna benzer iran iksirini kullandim fos cikti gram aldirmadi sizce faydasi varmidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb arkadaşlar
bende kilo almak isteyenlerdenim fakat sorunum yiyememek değil gayet güzel yiyorum ama fakat tatlı börek vs sevmiyorum kilo alamama sebebimse metebolizmamın hızlı çalişiyor olması.yediğimi çabuk yakıyorum o yüzden normalin 2 katı yemem gerekiyor
bir yandan sırf zayıfsın diyorlar diye kilo almak istiyorum aslında halimden şikayetçi sayılmam hiçbizaman balık etli olmak istemem boyum 1.65 kilom 44 85*62*90 ölçülerim ve kilo alırsam belime giderse diye korkuyorum çünkü belim kalınlaşsın hiç istemiyorum "ilerde alırsın" diyorlar ama hiç sanmıyorum annem 4 çocuk doğurdu 50 kilo şuan..genetik birazda..
yanlız okuduklarımda 500 gr almışım diye sevinenler var ikide bir tartıya çıkıp moralinizi bozmayın 500 gr 2 bArdak suyla zaten alınır sonra geri gider yani.kıyafet vs... 1 kilo herzaman oynar ..
istediğim sadece 3 kilo istiyorum fakat malesef kahve bağımlısıyım günde 3 e indirlebildim ancak sade kahveyi ,sigara içiorum çoğu zamanda yemek yemeye üşeniyorum "amann kim uğraşıcak şimdi "falan diyorum iştah açıxı macun aldım ona bile üşengeçlikten devam etmedim.
napsam bilmem...hazır macuna bile üşeniyorum burdaki tariflere daha bi üşenirim yokmu kolay yoldan bişey yaa..

Burda kalorileri bilen arkadaslardan yardım almak istiyorum, benim uyguladigim program soyle arkadaslar bu yazdıklarımın toplam kalorisi kac oldugunu bana yazabılırsenız sevınırım.

ıcıcek:
1 bardan sut ıcıne
8 adet bebe bıskuvısı
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
10 adet fındık

sonra,
1 tabak pataes haslaması pure halınde ısınde tereyag ve kasar var ( sade kumpir gibi )

1 su bardagı sut ıcıne 2 yemek kasıgı bulk toz

sızce bunları yıyerek gunde kac kalori almıs olurum, tesekkurler

Back