- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
canım şurubun tadı acı filan diil.kullandığın ilk zamanlar biraz uyku yapıo o kadar.ama çok güsel iştah açıo yanındada b vitamini alırsanız daha çabuk alırsınız.denendi o yüsden diorum
XXX bende kullanıyorum. Ama düzenli bi şekilde değil . Haftada bir içsem yeterli geliyor bi hafta boyunca yemek yiyebiliyorum. Aşırı derecede uyku yapıyor ya o yüzden günde 2 3 defa içsem hiç ayakta kalamam heralde . Saat 6 civarında alıyorum aksam 9 cup uyuyorum :) Bu arada 3 kilo aldım ama baya oldu kullanmaya baslayalı ramazandan bu yana kullanıyorum. Keşke daha hızlı alabilsemmŞuan 46 kiloyum boyum 1,63 ideal kac kilo olmam lazım sizce ?
Kilo almak icin bulk toz karisip kullanan varmı aranızda hic?
Bulk ne diyenler icin eczanelerde satılan bol karbonhidrat ve protein depolu toz karisim, ben daha once kullandim 1-2 kutu ama duzenli degil kullanipta faydasini goren arkadaslar varmı ? XXX kullaniyorum ama yeterli degil bence sadece prakten
Kilo almak icin bulk toz karisip kullanan varmı aranızda hic?
Bulk ne diyenler icin eczanelerde satılan bol karbonhidrat ve protein depolu toz karisim, ben daha once kullandim 1-2 kutu ama duzenli degil kullanipta faydasini goren arkadaslar varmı ? XXX kullaniyorum ama yeterli degil bence sadece prakten
bulk hıc kullanmadım ama bızım komsunun ogluna almıslrdı hıc bı fayda gormedı.
ben bır haftadır XXX kullanıyorum 44 kılo ile basladım suan 45.8 falan oldum
iştahımı cokkk actı. bunun yanı sıra gunde 3 defa duzenlı olarak balık yagı hapıda kullanıyorum. artık uyku sorunuda yok. su bı gercek cok ıstah acıyo hihoyyyt
bulk ben karbonhidrat takvıyesı olarak dusunmustum o yuzden sordum ıse yaramıyosa kullanmak faydasız, ben sadece aksamları XXX kullanıyorum sızler gunde kac defa kullanıyorsunuz ne kadar zamanda kac kılo aldınız.
pekmez demıssın ben ayrıca gece sut ıcıne bal tereyag yumurta ve pekmez koyup ıcıyorum onunda faydası oluyordur herhalde bende 44 de takıldım kaldım 50 olmam lazım en kısa zamanda, bazen oyle kızıyorumkı dıyorum kortızonlu hap falanmı kullansam dıye oyle 44 de takıldım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?