Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

super. Ama ben henuz ozel mesaj atamiyorum. Neyse o zaman yarinden itibaren butun topiclerde bende fikrimi belirteyimde mesaj sayim artsiin.
Insallah aliriz kilolariii..tartida 4 ile baslayan sayi gormek istemiyorum artiik

super. Ama ben henuz ozel mesaj atamiyorum. Neyse o zaman yarinden itibaren butun topiclerde bende fikrimi belirteyimde mesaj sayim artsiin.
Insallah aliriz kilolariii..tartida 4 ile baslayan sayi gormek istemiyorum artiik

Ben de. :)
Ramazan'da 3 ile başlayan sayıyı bile gördüm.
40'a ulaşacağım diye çıldırıyordum artık.
P...n diye şurup aldım iki aydır kullanıyorum anca eski kiloma dönebildim.
Arı poleniymiş,ilaçmış hiçbiri işe yaramadı.Bir o dediğim şuruptan fayda gördüm o da iki ayda üç kilo.

Evet, kilo vermeye calisanlar yarismada,
Bizde kilo alanlarin yarismasini organize etmeye calisiyoruz

Yarismaya katilacak olanlar:
1. HepBaharOlsa
2. iremsusanli
3. elclone
4. Nessy

Super olmus canim.
Ucune birde hediye koysak.
Bir ay icinde en cok kilo alan uyeye diyer arkadaslar bir kutu cikolata felan gonderse cok daha guzel olur sanirim

Bu arada daha en az 50 tane msj yazmam lazim ozel mesaj gonderebilmem icin

Super olmus canim.
Ucune birde hediye koysak.
Bir ay icinde en cok kilo alan uyeye diyer arkadaslar bir kutu cikolata felan gonderse cok daha guzel olur sanirim

Bu arada daha en az 50 tane msj yazmam lazim ozel mesaj gonderebilmem icin

evet tatlım ben de öyle düşündüm hem motive edici olur..bir buyuk beden tişört de olabilir.. katılımcıların da fikri alınır.. hatta süpriz hediye bile olabilir :) hem kimse üzülmez kazanamadım diye 2.etapta 3.etapta da kazanabilirler, kazanabiliriz :) gerçi ben istedigim kiloya ulaşayım o en buyuk hediye olur da bana

canım sen nasıl istiyorsun.. sen mi açmak istersin konuyu nasıl yapalım çünkü açan kişi yönetcek yarışmayı :)

kızlar benide alın aranıza ne yapmam gerekiyor sadece kilomu alacağım

evet sadece kilo alacaksın :80: bir iki gun içinde yarışma konusu açılacak ve orayı takip etmen gerekiyor canım.. zaten burda da haber vereceğiz konuyu açtıgımızda

1. HepBaharOlsa
2. iremsusanli
3. elclone
4. Nessy
5. cadica

Son düzenleme:
Konuyu senin acman mantikli olur,
cunku benim mesaj sayimin 100 olmasina daha cok var gibi gozukuyor.
Hediyedede benim aklima ilk gelen cikolata olmustu :76:

Yarisma bittikden sonrada kilolari tekrar vermemek icin birbirimizi kontrol edelim.
Ben cok cabuk veriyorum kilo

Bu arada cadica sende aramiza hosgeldin caniim

tabikii bende warım...
hergun gıoremıorum foruma ama takıp etmey calısıcam.ben 8-10 kılo almak ıstıyorum.yarısma ıcın 1 ay cok kısa bnce 2 ay falan olsun.ayda 3 kılo normal mı???
(ben alamam gerci ama ) iştahım yoooooookkkkkkkkk..canım ıstemıooooooooooo

tabıkıı bende warım..
hergun gıremıyorum ama takıp etmye calısıcam.ben 8 kılo almak ıstıyorum.yalnız yarısma ıcın 1 ay cok kısa 2 ay falan olsun. ayda 2-3 kılo ne dersınız??? (gerci ben alamam ama) canım istemıoooooooo iştahım yokkkkkk

1. HepBaharOlsa
2. iremsusanli
3. elclone
4. Nessy
5. cadica
6. Lemon_
7. whisper90

Aramiza hosgeldin caniim
Haftada en az 1 gun forume girmen yeterli olacak.
Tabi ne kadar fazla girersen hepimiz icin o kadar iyi.
Konuyu guncel tutmak bize yemek yemeyi hatirlatacaktir

Konuyu eclone arkadasimiz yakin bir zamanda acacak.
Tam olarak bir gun belirlemedik henuz.
Onuda burda hep beraber yapariz.

Simdilik bu kurallara karar verdik. Eger eklemek istediginiz seyler varsa onlarida soyleyin.
Arzu ettigimiz kiloya gelmek, istedigimiz elbiselere girebilmeyi hayal etmek bile guzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…