- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.481
super. Ama ben henuz ozel mesaj atamiyorum. Neyse o zaman yarinden itibaren butun topiclerde bende fikrimi belirteyimde mesaj sayim artsiin.
Insallah aliriz kilolariii..tartida 4 ile baslayan sayi gormek istemiyorum artiik
Nessy,
Sende bizimle yarismaya katilirmisin?
Evet, kilo vermeye calisanlar yarismada,
Bizde kilo alanlarin yarismasini organize etmeye calisiyoruz
Yarismaya katilacak olanlar:
1. HepBaharOlsa
2. iremsusanli
3. elclone
4. Nessy
Super olmus canim.
Ucune birde hediye koysak.
Bir ay icinde en cok kilo alan uyeye diyer arkadaslar bir kutu cikolata felan gonderse cok daha guzel olur sanirim
Bu arada daha en az 50 tane msj yazmam lazim ozel mesaj gonderebilmem icin
kızlar benide alın aranıza ne yapmam gerekiyor sadece kilomu alacağım
KİLO ALMA YARIŞMASI 1. ETAP..
merhabalar kızlar.. zayıf olmanın ne buyuk dert oldugunu bir biz yaşayanlar biliriz.. '' ayy sana birşey yedirmiyorlar mı??'', ''üflesem uçarsın '', ''azcık kilo al kemiklerin sayılıyor, ''kollara bak incecik kırılcak şimdi'' .. hepimiz bunlardan bazılarını duymuşuzdur ve hala da duyuyoruz.. bol gelen kotlar mı dersiniz, eteğin altında çöp gibi duran bacaklar mı, istedigimiz dekolteli kıyafeti giyememek ve yazın sıcagında bile kat kat giyinmek mi.. insan sırf kilosu yuzunden özguvenini kaybediyor.. evet napıcaz şimdi nasıl kilo alcaz dediğinizi duyar gibiyim.. çok basit.. biz de kendi yarışmamızı düzenleyeceğiz : kilo alma yarışması.. şimdiki kilomuzla hedef kilolarımızı yazacagız ve her haftanın sonunda ne kadar kilo aldığımızı hep birlikte göreceğiz.. burda gun içinde yediklerimizi ve kilo almak için yaptıklarımızı paylaşarak birbirimizi de motive edeceğiz ve istedigimiz her kıyafeti giyip kilolarımızla mutlu mesut yaşayacagız..
yarışma olmadıgı takdirde hep aman bugun de az yedim napayım yarın yerim tarzı fikirlerle hedefimize bir turlu ulaşamıyoruz.. ama burda hem rekabetin getirdigi heyecan hem de sorumlulukla hepimiz kilo alacagız.. inanın yarışma ilerledikçe aldıgımız kilolarla özgüvenimiz ve moralimiz o kadar yerine gelecek ki yarışma çok daha keyifli bir ortama dönüşecek..
kurallar:
1) konu dışı yazı yazmak ve yarışmacı olmayanların yorum yapması yasaktır.
2) yarışmacılar her hafta sonunda kilo değişimlerini konu sahibine mesaj yoluyla bildirecektir. 1 hafta haber vermeyenin yarışmacılıgı dondurulur,bu durum 2 haftaya çıkarsa diskalifiye edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?