- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #3.461
doğal yollardan kilo almak en güzeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su içsem yarıyor diyosun yani
Ben bebe bisküvisi ile mama yapıp yiyorum. Öyle kilo alanlar varmış ben de arada bir yapıyorum. Henüz bir değişim yok ama yemeye devam ediyorum. Sonuçta 12 vitamin 7 mineral var değil mi
kızlar en azından siz bilinçli olarak kilo almaya çalışıyorsunuz.. yani ne yerseniz kilo alırsınız bunu bilerek hareket ediyorsunuz...bende bunları biliyorum fakat 5.5 yaşındaki oğluma uygulatamıyorum benim durumum sizden daha vahim gibi görünüyor.çünkü ufaklık bütün vitaminli ve kalorili gıdalara karşı savaşını ısrarla sürdürüyor.yaşıtlarına göre çok zayıf ve o bu durumun farkında değil işin komik yanı umrunda değil gülüyor oynuyor sağlığı yerinde ama zayıf..üzülen ben oluyorum konuyla ilgili okumadığım yazı araştırmadığım vitamin gıda takviyesi vs..iştah açıcı ilaç kalmadı takıldığınız bir yer olursa sorabilirsiniz beslenme uzmanı gibi oldum..birşey alırken önce kalorisine bakmak hastalık derecesinde takıntıya dönüştü..kilo almak kilo vermekten daha zor (( bence sizi en iyi yaşayan biri anlar ...
Evet ya yarışma çok iyi olurdu.
Peki ozaman burda bir liste yapmaya calisalim.
Ayrica 10 kisi fazlamiki sunu 5 kiside yapabiliriz :)
Yarismaya katilacak olanlar:
1. HepBaharOlsa
2. iremsusanli
3. elclone
Yokmu arttiran
Aslinda acmakta fayda var. En azindan ihtiyaci olanlarin dikkatinide cekmis olabilirim diye dusunuyorum
Ay insallah faydasi oluur
Valla ben daha cok acemiyim forumde.
Yarin insallah vaktim olursa diyer yarismalara goz atarim.
Heyecanlandim simdiden. Insallah hayalimdeki kiloya ulasirim