• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

su içsem yarıyor diyosun yani :61:

ahh nerde canım...
19 yaşındayım ilk defa tartım 46 yı gördü :)
su midede ki asiti yok ettiği için kiloları yakmayı önlüyormuş cildim de kötü kilo problemim de var deneyim dedim günlük 1 bardak suyu anca içen ben 1,5 litre su bitirir oldum ve sonucu gördüm =)

Ben bebe bisküvisi ile mama yapıp yiyorum. Öyle kilo alanlar varmış ben de arada bir yapıyorum. Henüz bir değişim yok ama yemeye devam ediyorum. Sonuçta 12 vitamin 7 mineral var değil mi :56:

Ben bebe bisküvisi ile mama yapıp yiyorum. Öyle kilo alanlar varmış ben de arada bir yapıyorum. Henüz bir değişim yok ama yemeye devam ediyorum. Sonuçta 12 vitamin 7 mineral var değil mi :56:

Canım onu akşamları yatmadan önce ye hem tok tutuyor ben de pronot glutensiz bebe bisküvüsü aldım ama tadını hiç beğenmedim gelen bebeklere kakalıyorum hahaha :D
o bitince ben de başlıcam cici bebeye :D

kızlar en azından siz bilinçli olarak kilo almaya çalışıyorsunuz.. yani ne yerseniz kilo alırsınız bunu bilerek hareket ediyorsunuz...bende bunları biliyorum fakat 5.5 yaşındaki oğluma uygulatamıyorum benim durumum sizden daha vahim gibi görünüyor.çünkü ufaklık bütün vitaminli ve kalorili gıdalara karşı savaşını ısrarla sürdürüyor.yaşıtlarına göre çok zayıf ve o bu durumun farkında değil işin komik yanı umrunda değil gülüyor oynuyor sağlığı yerinde ama zayıf..üzülen ben oluyorum konuyla ilgili okumadığım yazı araştırmadığım vitamin gıda takviyesi vs..iştah açıcı ilaç kalmadı takıldığınız bir yer olursa sorabilirsiniz beslenme uzmanı gibi oldum..birşey alırken önce kalorisine bakmak hastalık derecesinde takıntıya dönüştü..kilo almak kilo vermekten daha zor :((( bence sizi en iyi yaşayan biri anlar ...

yazdıklarını okurken şöle hafiften bi sırıttım çünkü bende küçükken çöp kızdım bütün arkadaşlarımdan zayıftım annemlerin sölediğine göre çokta hareketliymişim ve yaşım 17 hala zayıfım moral bozmak gibi olmasın tabii.ama gayet sağlıklıyım ve kardeşimde öyle benden 2,5 yaş küçük göze batmasada oda zayıf :13: oğlun eğer sağlıklıysa doktorların yaptığı tahlillerde bşy yok tek dert kiloysa aldırma ilerde avantajı bile oluyo annem de zamanında başka çocuklara bakıp üzülüyomuş bzim için sende üzülme oğluşun sağlıklı bi birey olur inşallah :80:

ben pek yazmasam da kkya girdiğimde ilk actığım topic kilo almak isteyenler' başlığı:1:
özgüven müven kalmadı bende arkadaş.dışarı çıkmak istemiyorum
ve biliyorum ihtiyacım olan kiloları ömrü billah alamıycam
mümkün değil bu vücudun kalınlaşması o kotları doldurması:43:

ben artık sıkılmaya başladım...
bide arı sütü doz 1 bunu deneyenler warmıs kılo aldırıomus doz 1 olması cocuklar ıcın uretılmıs olmasından kaynaklanıomus daha cok kontrol edılıomus bunu denıycem bakalım almaya fırsatım olursa:) off:30:

^Bende. Surekli aklinda biseyler yemem lazim kilo almam lazim dusuncesi zor.
Istah felan kalmadiki. Dogum kontrol hapinami baslasam.
Belki bir iki kilo alirim.

@ Whisper, kac kilo almak hedefin?

Peki ozaman burda bir liste yapmaya calisalim.
Ayrica 10 kisi fazlamiki sunu 5 kiside yapabiliriz :)

Yarismaya katilacak olanlar:
1. HepBaharOlsa
2. iremsusanli
3. elclone

Yokmu arttiran :56:

Peki ozaman burda bir liste yapmaya calisalim.
Ayrica 10 kisi fazlamiki sunu 5 kiside yapabiliriz :)

Yarismaya katilacak olanlar:
1. HepBaharOlsa
2. iremsusanli
3. elclone

Yokmu arttiran :56:

eveet 5 kişi de olur.. yeni bir konu açarız yarışma için kişiler toplanınca :) ya da açsakmı ki hemen

Son düzenleme:
Aslinda acmakta fayda var. En azindan ihtiyaci olanlarin dikkatinide cekmis olabilirim diye dusunuyorum :D
Ay insallah faydasi oluur :69:

canım eski yarışma topiclerini okuyorum da tam olarak nasıl işliycek süreç ne yapmak gerekiyor bilmiyorum.. sen bilgiliysen bu konuda ya beni bilgilendirsen ya da sen açsan konuyu olur mu? :71: yeterli katılıma ulaştıgımızda da başlar yarışma :75: bu arada ödüllü olsun bencee :)

Son düzenleme:
Valla ben daha cok acemiyim forumde.
Yarin insallah vaktim olursa diyer yarismalara goz atarim.
Heyecanlandim simdiden. Insallah hayalimdeki kiloya ulasirim:69:

ben de çok heyecanlandım :52: tamam ben napmak gerektigini ögrendim.. herhalde 10 kişiyi geçmez sayı.. herkes kilosunu ve boyunu yazacak yarışmaya katılmak isteyenlerin ve bir liste hazırlanıcak.. her haftanın sonunda katılımcılar konu sahibinee özel mesajdan kilosundaki değişimi bildirilecek, konu sahibi de butun veriler toplandıktan sonra bunu ilan edicek... her hafta bu şekilde devam edicek artık 1 ay mı sürer ne kadar sürer karar verilir.. konu açılabilir sanırım artık :) inşallah hepimiz istedgimiz kilolara ulaşırızz :21:

Son düzenleme:
Back