Merhabalar,
Arkadaşlar son zamanlarda bunalıma girdim nerdeyse. Aynada vücuduma bakmak istemiyorum. üst tarafımın kemikleri sayılıyor nerdeyse. Düğün olsa askılı dekolteli birşey giymek gelmiyor millet sanki kemiklerime bakıyor gibime geliyor. Nereye gitsem kilo alsana, ne kadar zayıflamışsın. Sanki ben bilerek zayıflıyormuşum gibi. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Vitamin hapları vs. 6 sene önce kilom iyiydi. 59 kiloydum hatta 5-6 kilo fazlam bile vardı. Şimdi 46 kiloyum. Üniversitede okurken 1 ayda 11 kilo verdim ve bir daha alamadım bir türlü. Hamile kaldığımda bile 9 aylık hamileyken herkes 4 aylık mı derdi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Doğum yaptım 2 haftada yine eski kiloma düştüm. Şimdi halen emziriyorum ve emzirdikçe de daha da zayıflıyorum. Bebeğim de çok hareketli o nedenle devamlı hareket halindeyim. Bir de kilo verince yüzümden de veriyorum. İnsan kilo verdikçe güzelliği de gidiyor. Bugün yine bir tanıdık beni yolda görmüş anneme çok zayıflamış kendine baksın demiş. Ey millet benim elimde olsa sizin fazlalıkları da alacam ama olmuyor. İnan bunalıma girdim arkadaşlar. Doktora da gittim değerlerim normal çıktı. Acil kilo almam lazım. Bana yardımcı olun nolur