• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım kelin ilacı olsa..acilen bana da lazım bi tavsiye..bebek maması aldım ben sütle yatmadan yemeyi düşünüyorum..inş.işe yarar..

çoooooooooook denedim inan çocuk doğurdum 9 ay önce banamısın demedi gitti güzelim kilolarım 1.75 boyunda 53 kiloyum ve dahada vericem anlıyorum yapmadığım şey kalmadı şimdi bu topiği buldum bakıyorum bende kilo almak istiyorum 31 yaşındayım 14 yaşımdan beriuğraşıyorum:14:

ramazandan sonra ilk iişim polen ve harnup pekmezi almak.... aktara gıtcem dıcem ben kılo alma ıstıyorum bana ne gerekıyosa wer.. bayramın gecmesını beklıorum. bu sefer kesın kararlıyım(ramazanda 2 kılo werdım):59:

Şükür bana göre bir konu:66: Ya benim sorunum aç olduğumu hisstememem ve çok yemek seçmem, o kadar çok çeşitten hemen tıkanıyorum:14: Pilav mesela 2 kaşık alıyım tamam tıkandım...

Güzelim çok güzel yazmişsin ama zaten sorunumuz yiyememek.bizde bunlari yiyebilsek kilo alicaz ama o yazdiklarini okuyunce fenalik geçirdim.kendimi onlari yerken hayal bile edemiyorum.problem iştahsizlik onu geçiricek bişey biliyor musun?

yiyipte kilo alamayanlarda var :19: günde 3 ekmek yiyom naber 49 kiloyum :47:

Ben de geldim beni de aranıza alın..21 yaşında 160a 42 kilo bir vatandaşım..Geçen sene diyetisyene gittim şimdi beslenmeyle ilgili edindiğim bilgileri paylaşacağım inşallah :)
Öncelikle tahlil sonuçlarım normaldi benim sorunum iştahsızlık nedeni de aslında yaşam stilimdi..Okul zamanı 47 kiloyu gormustum duzenlı yedigim için ama bitince..He şuan hala evdeyim ama en azından sağlığım için zor da olsa yemeye çalışıyorum..Bu iş pekmezle filan olmuyor arkadaşlar olsa da sürekli olmuyor tek bir gıda ile yeterince muhtelif beslenemezsiniz..Bunun karbonhidratı var proteini var yağı var..ve hepsini dengeli şekilde almanız gerekiyor..Kesinlikle bir doktora görünmeden yükleme yapmayın..Doktor sizin ailede bir rahatsızlık varsa ona göre besinleri taksim ediyor..Evvela ben 39 kilo ile başvurdugumda doktorum bu çocuk kilosu deyip inanmadı bana ..vücudumda yağ oranı en düşük seviyede idi..bu başta hormonlar olmak üzere adet gecikmelerimin de sebebiymiş..atıştırmayı sevmez günlük 2 öğün yer ve sürekli düşünen bir yapım oldugundan aldıklarımı da o şekilde harcardım..evet inanın fazla ince düşünmek yakıyor vucuda dagılması gerekeni..Doktorum sağolsun bir abla gibiydi isteyen olursa ismini verebilirim..Kahvaltıda 2 kaşık yağım yumurtam peynirim ekmeğimi yer,kuşluk vaktinde limonata(şaşırtıcı ama kilo yapıyor) (şuan ne kadar susasam içemiyorum o ayrı tiksindim hergün içe içe :) ) ve spungle tarzı sütlü tatlım..Ögle et veya tavuklu yemek,ekmek,kase yogurt,meyve(şeftali ve muz bilhassa) ara ögünlerde kuruyemiş ufak ve bol kalorili ceviz fındık gibi..ve meyve suyu..meyve suyuyla yediginiz herşey dehşet kalori farkıyla geri döner size..akşam yemegi sonra bir ara ögün ve sonra gece yemegi (süt ceviz yağ filan..) Yani kilo almak vermekten zor :) Tabi tüm bunları yiyince mide agzına kadar dolar gazı tuzu biraz çekersiniz ama :D sonuç muhteşem..2 haftada 1 kilo alırdım içinde yağı proteini kası herşeyiyle..ve her seferinde değişirdi listem..yağımı normale getirmiştik ama 45te kalmıştım..sonra yegenim kaza geçirince tekrar eski kiloma döndüm..:( şuan 42 dolaylarında tekrar denemek istiyorum ama o kadar düzenli olmaz heralde doktordan korkuyodum biraz :D Beyaz ekmek kullanmayan biri olarak diyebilirim ki mutlaka yemek lazım..hatta doktor bana hamburger makarna filan verirdi :) hergün mutlaka sütü yogurdu yumurtayı ekmeği yağı meyveyi yemek zorundayız..yoksa zor..

bir de piyasada bulunan sıkıştırılmış karbonhidratlı şeyleri tüketmeyin..karaciger için yorucu olur..sigara kullanmayın erken kalkın bir amacınız ve yaşama sevinciniz olsun..yürüyüş yapın spor yapın..büyük kıyafetler alıp onları doldurmaya calısın :) ben eskiden acıkınca onu bastırırdım yemek yeme yerine..bu vücudun bir sinyali midenizi benim gibi ufak hayal etmeyin..nasılsa ben yıyemem midem almaz bulanır gibi kotu dusuncelrı silin..inanın alıyor :) sevebileceğiniz tarzda şeyler hazırlayın tek başına durmayın birisi olunca insan iki kat yemek yiyormuş..eglencelı hale getirmeye çalışın..mesela ben evli değilim ama şimdiden önce kendım sonra cocugum ıcın yemek zorundayım diyorum..bu vücutta tutunamaz aksi halde..ve güçlü olabilmek lazım..yemedikçe yemiyor insan bunu kilolu olanlar daha iyi anlar yedikçe yiyesi gelir insanın :))

bende bir çocuk annesiyim ve kilo almak istiyorum. kendimi bildim bileli zayıfım, doğum yapınca kilo alırsın derlerdi nerde. hamile kaldığım kilonun da altına düştüm. 164 boy. 51 kilo. bacaklarımın ve yüzümün kilo almasını o kadar çok istiyorum ki. ne yapsam denemediğim şey kalmadı. kıyafet almaya gidip çırpı bacakalrıma pantolanlar bol gelince sinir oluyorum.istediğim bir şeyi alıp giyemiyorum.pantolonlar hep bol, elbise alsam bacaklar çöp gibi. ne giysem yakıştıramıyorum. birazda gögüslerim alsa , kızım hala emiyorum süt bitince iyice küçüecekler, bana da yardım edin. ne yapayım.tombiş olmak istiyorum.

:72:en sonunda sıkıldım we aktara gıttım.kılo almak ıstıyorum dedı.yasımı we kılomu sordu.bı karısım hazırladı ballı bısey ot gıbı bşeyler kattı bayagı yogun bı macun.gunde 3 defra yemekten yarım saat once 1 tatlı kasıgı dedı.bunu yedıkten sonra yarım saat bısey yeme kana daha cabuk karıssın dedı.2 gundur uygulamaya basladım.we ınanırmısınız hem daha zınde hıssedıyorum hemde dun aksam 11 de acıktım we usenmeyıp pogca yogurdum we 5 tane yedım yattım.iştahımı actı ıns bu sefer alıcam... gelısmelerı yazarım arkadaslar:72:

ewet arkadaslar gelıba oluyor.. bugun 5.gunum we açken 41,5 kılo ıle basladım bu sabah tartıldım acken 42,6 kıloyum..ama karısım yarıya ındı ..bıtınce bıordaha yaptırcam.durmk yok

whisper maşallah çok güzel gidiyosun.ben 3 farklı aktarda 3 farklı şey tükettim banamısın demedi.bende kimyasal bilinmedik şeyleri kullanmak istemiyorum.istanbuldamısın biz nasıl alabiliriz acep o karışımdan.aktarda sırrını sölemezki başka aktara tarif edip alsak

hayır bursadayım cnm.yarıda kavanoz bıtınce bı daha yaptırmayı dusunuyorum.sorarım ne kattıgını ama bana yasımı we kılomu sordu ona gore gramlarını ayarlıorum dedı

hayır bursadayım cnm.yarıda kavanoz bıtınce bı daha yaptırmayı dusunuyorum.sorarım ne kattıgını ama bana yasımı we kılomu sordu ona gore gramlarını ayarlıorum dedı

tmm canım teşekkür ederim istanbul anadolu yakasında iyi bi aktara rastlamadım vesselam.İnş. sağlıklı bi şekilde kilo alırsın

kızlar bende s.....n adlı şurubu kullandım evet iştah açıyor ama bırakınca yine eski haline dönüyor..

evte canım bende aynı etken maddeli p....n kullandım oda öyle kilo aldım ama geri verdim.bide fena uyku yaptı bana nerdeyse işi bırakacaktım:27:

Back