Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

42 kilodan yine 40 kiloya düştüm. çıldırıcam artık diyetisyene gittim. önce dahiliyeye yönlendirdi. yine en baştan araştırmaya başladılar. kan ver, idrar tahlili, o, bu, şu.... sıkıldım artık

mrb ben 24 yasımdayım ıkı sene once cok zayıftım goren herkes ay cok zayıfsın fln fılan sınır oluyordum daha sonra kara uzum cekırdegı tozu kullandım 5 6 kılo aldım 6 ayda ancak bırden aldıgım ıcınde vucudumda acayıp çatlaklar oluştu sımdıde bunları duzeltmenın ugrasındayım amann ne zor ıs kaıdn olmak bı yerden alıp bı yerden verıyorsun****

diye yazmış GALYANA diye bi arkadaşımız ama kendisine ulaşamadım bi türlü msj hakkım yokmuş ya nasıl kullanılıyo acaba bu toz walla biri sölesin kullancam çatlak fln umrumda değil kiloyu alayımda çatlağı hallederiz yaa:44:

bigün bende buraya şunu yaptım kilo almayı başardım diye yazıcam inş

ben 1 60 boyunda 44 kilodayım mesele yemek yiyememk.yemek yemek iş gelior resmen bi vitamine başladım umarım etkili olur.kızımda aynı benim gibi 2 yaşında 12 kilo

ben diyetisyene gittim. 1 ay süren tahlillerin sonunda dün. çok ağır bir liste yapmadı.çünkü iştahım yok. yapsada yiyemezdim. ama söylediği şey düzenli yemediğin müddetçe kilo alamazsın !! bendede düzen yok. tabiki düzenli yedin diye alıcaksın diye bir şart yok ama düzenli yemezsen alma imkanın yok dedi. bünyen almıyorsa düzenli beslenme+takviye kullanılabilir. her gün sabah kahvaltıda 1 yumurta şart dedi. her öğünde çorba, ana yemek, pilv yada makarna yemelisin. 3er kaşıkta olsa hepsinden mutlaka ye dedi. tek çeşit yeme dedi. çorbalarada yumurta ve yoğurtla terbiye yap iç. öğlen sebzeyse akşam et. tabi bu benim için geçerli. çünkü ben etli sebze yemeği yiyemiyorum. eti ızgara filan seviyorum. yumurtalı muhallebi yap katı onu ye akşam yatmadan dedi. ara öğünlerde tost-ayran, simit-krem peynir tğketebilirsin. birde istediğin kadar meyve tüket dedi. böyle arkadaşlar. başlamadım henüz. salı günü başlıycam bazı durumlardan dolayı. sizlerlede paylaşayım dedim. inşallah faydasını görürüz. içinizde en zayıf benim heralde. 160 boy, 40kg

slm.. ben 160 boyunda 40 kiloyum.. yemek konusunda seçici değilim her gördüğümü yerim sofralardan en son ben kalkarım..herşeyi siler süpürürüm ama ne yazık ki bi türlü kilo alamıyorum.. protein tozu kullandım bi işe yaramadı.. aynı zamanlı erkek arkadaşımda kullandı o kilo aldı..annemin pekmezleri balları sütleri de işe yaramadı..bana kesin çözüm lazım yani..ne yapsam bilmiyorum

Üzüm çekirdeği tozunu bala karıştırıp içine birazda çörek otu tozu atın. Sabah akşam ilaç niyetine 1 kaşık yiyin. Enerjide veriyor.
Ben böyle 54 kilo olmuştum. Fakat hastalanınca 50 oldum şimdi tekrar kullunıcam=( he eczane de xxxx diye bir içecek var her akşam yatmadan ondan içiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bi ara kilo almayı düşünmüştüm sonra vazgeçmiştim 7 gün önce tekrar kilo almaya karar verdim ilk 3 gün hep aynı kilodaydım 3gün tartılmadım bugün tartıldım 1 kilo almışım etrafımdakilerde yardımcı oluyolar doyduğum yemek yemek istemediğim halde zorla ağzıma tıkıyolar midem bulanıyo yiyemicem çıkartırım dediğim halde olsun çıkartsan bile biticek bu diyip yedirdiler onun haricinde de fırsat buldukça azar azar bişeyler yedim ve hedefim 20 gün içinde 5 kilo daha almak

Bana özelden ilacın ismini söylermisin. Lütfen araştırmak istiyorum.

Arkadaşlar ilaç,hap,besin takviyesi vs paylaşımı forumumuzda yasaktır. Lütfen ne buradan ne de özelden bu ilaçları önermeyiniz ya da istemeyiniz.

Keyifli Paylaşımlar:)

Ben de 18 yaşında kilo alamamaktan şikayetçi bir bayanım. Aslında çocukken çok zayıftım iştahım falan yoktu. Şimdi eskiye göre biraz daha iyiyim ama yine de 5 kilo kadar almayı
çok istiyorum. Bunun üç sebebi var aslında: birincisi kilo alırsam daha güzel olacağımı düşünüyorum.İkinicisi ben çok küçük gösteriyorum 18 yaşındayım ama 13 14 gibiyim belki kilo alırsam normal yaşım gibi gösteririm. Şimdi benden yaşça büyük olanlar diyecekler ne güzel diye ama bu yaşta küçük göstermek hiç iyi olmuyor. Üçüncü nedenim de göğüslerimin küçük olması. Çok rahatsız oluyorum dolgulu sütyenler olmadan kendmi berbat hissediyorum. Regl olunca şişiyorlar acısa da hoşuma gidiyor büyümüş diye. Belki kilo alırsam biraz büyürler. Benim vücudumda özellikle üst kısmım ince. kollarım falan 1.66 boyundayım 43 kiloyum ve çok rahatsızım. Aranıza katılmak ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Kolay ve sağlıklı yollarla kilo almak istiyorum. Bana yardımcı olun lütfen. Bir de ramazanda nasıl kilo alıyorlar aklım almıyor. Ben daha çok kilo kaybı yaşıyorum..:2:

Kızlar kilo almak istiyorsanız bol bol acılı şeyler yiyin. acayip iştah açıyor. kendimden biliyorum, tavsiye ederim...

arkadaslar bende surup kullanıp 4-5kılo alanlardanım fakat daha sonra tekrar verıyorum uzuntuden . kılo vermemek ıcın surekoı aynı seklılde yememız sart oyle dııl mı ?
her 5-6 ay aralıklarla aynı suruba baslayıp dıyet yapıorm yıorum fazlsaıyla falan bakalm . bu sefer olucak ınsallah dusmıcek kılolarım.

benim acilen kilo almam gerek.
geçen çok eski bi arkadaşım sen çok zayıftın hala öylemisin dedi çok bozuldum :)
ramazan da oruç tutuyorum çok yemek yiyemiyorum haliyle nasıl kilo alabilirim lütfen birileri yazsın ya noluur..

canım kelin ilacı olsa..acilen bana da lazım bi tavsiye..bebek maması aldım ben sütle yatmadan yemeyi düşünüyorum..inş.işe yarar..

öyle laflara kafanı takma canım moral bozmaktan başka bişey değil ramazandan sonra her sabah aç karnına xxxx diye vitamin ilacı var ondan al acaib iştah açıyo benim meyve ile aram yok o yüzden alıyorum iştahım çok açıldı sürekli ne yesem diye düşünüyorum kendimi verdim yemeğe

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…