- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.421
bigün bende buraya şunu yaptım kilo almayı başardım diye yazıcam inş
mrb ben 24 yasımdayım ıkı sene once cok zayıftım goren herkes ay cok zayıfsın fln fılan sınır oluyordum daha sonra kara uzum cekırdegı tozu kullandım 5 6 kılo aldım 6 ayda ancak bırden aldıgım ıcınde vucudumda acayıp çatlaklar oluştu sımdıde bunları duzeltmenın ugrasındayım amann ne zor ıs kaıdn olmak bı yerden alıp bı yerden verıyorsun****
diye yazmış GALYANA diye bi arkadaşımız ama kendisine ulaşamadım bi türlü msj hakkım yokmuş ya nasıl kullanılıyo acaba bu toz walla biri sölesin kullancam çatlak fln umrumda değil kiloyu alayımda çatlağı hallederiz yaa:44:
bende bu konudaki deneyimleri paylaşayım.
kendimi bildim bileli kilo almaya çalışan biriydim ben hep.
denemediğimiz yöntem kalmamıştır herhalde.
ki ben yemek yiyemiyordum.kesinlikle acıkma hissi denen birşey yoktu.
ne zaman midem kötü olsa gözümün önü kararsa anlıyordumki benim yemek yemem lazım.
zorla bişeyler yerdim istemeye istemeye.
dünya üzerinde canım çektiği istediği tek bir yiyecek bile yoktu.
hatta hep derdimki keşke yemek yemek zorunda kalmasakta bi kapsül tarzı birşey doyursa bizi diye.
fakat sonraları ağır bi depresyon geçirdim.aynı zamanda alerjim vardı.
o ara hem depresyon ilaçları hem alerji ilaçları benim iştahımı acayip açtı malesef.
ilk başlarda kilo almam çok hoşuma gitmişti.
fakat bu kezde tokluk hissi kalktı benden.
ne yersem yiyeyim doymaz oldum.
sabahları kahvaltıda koca bir ekmeği bitirdiğimi anca son dilime geldiğimde farkediyordum.
3 ay içinde 44 kilodan 56 kiloya yükseldim.
ben haala kilo almalıyım kilo almalıyım diye söylenirken baktım ki zamanla düğmesini fermuarını kapatamadığım pantolonlarım kalçalarımdan geçmez oldu.derken dizimden yukarı çıkmadı artık.
o an anladım fazla kilo aldığımı.bu kez psikolojim bu yüzden bozulmaya başladı.
inanın kıyafetlerinizin size olmamasıda çok kötü bir duygu.
sonra ilacı yavaşça bırakmaya başladığımda zayıflamaya başladım tekrar.
bu kez ortaya çatlaklarım çıktı
ilacı bırakınca 47 kiloya düştüm tekrar.
neyse buraları geçeyim hızlıca.
bi kaç yıl sonra uyku problemimden dolayı doktora gittim.
geceleri bir türlü uyuyamıyordum ve sabaha kadarda 4-5 kez muhakkak uyanırdım.
doktor bi ilaç verdi pek işe yaramadı.
daha sonra başka bir tane verdi ve o hayatımın ilacı oldu.
hem saatlerce yatakta o yana bu yana dönmekten kurtuldum ve yıllardır tatmadığım deliksiz uykuyu yaşadım.
hem de ilacın yan etkisi olan iştah açma özelliği ile de yemek yemeye başladım ve 50 -51 civari oldum uzunca bir süre.doktor en fazla 3 ay kullandırdı çünkü zamanla etkisini kaybediyomuş ilaç.
o yüzden uyku problemi olan kilo almak isteyen arkadaşlara gerçekten öneriyorum.
yani öyle antidepresan falan değil bu ama doktora danışmakta fayda var tabi.
şuan ise 53 kiloyum artık belli bi düzene oturdu çünkü yeme alışkanlıklarım.tekrar 51 olmak isterdim doğrusu ama bünyem kaldırmıyo bu kez de zayıflamayı
kısacası ben kilo almayla ilgili hem pişmanlık yaşadım hem sevinç.ve tek farkettiğim hangi şekilde sağlıklı hissediyosanız kendinizi o şekilde kalın.
benim acilen kilo almam gerek.
geçen çok eski bi arkadaşım sen çok zayıftın hala öylemisin dedi çok bozuldum :)
ramazan da oruç tutuyorum çok yemek yiyemiyorum haliyle nasıl kilo alabilirim lütfen birileri yazsın ya noluur..
benim acilen kilo almam gerek.
geçen çok eski bi arkadaşım sen çok zayıftın hala öylemisin dedi çok bozuldum :)
ramazan da oruç tutuyorum çok yemek yiyemiyorum haliyle nasıl kilo alabilirim lütfen birileri yazsın ya noluur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?