ahhhhh ahhhhh kızlar ben neler yasadım o zayıflık yüzünden:1no2: sırf kemiklerim gözüküyo diye dekolte badilere hasret kalmıştım:çok üzgünüm:: kalcalı kızlara hep imrenerek baktımsenağlamasenağlama tabiki o günler geride kaldı çok olmadı ama olsun yinede bitti:sm_cool:: evet bunları sizde yaşıyorsunuz biliyorum benim boy 1.68 ve kilom 45 ti:çok üzgünüm:ve yıllarca böle kaldım ama o arada insanları lafları bakışları psikoloji diye bişey bırakamamıştı bende şimdi 1 senedir 55 kilo oldum olana kadar neler çektimgamyoncuiremsu tabiki en büyük etken kullandıgım xxx ilaçtı çünkü hiç iştahım yoktu 3 gün yemek yemesem aklıma gelmezdi
tabi bu arada ablamda aynı konumdaydı....
O ARALAR KıLO ALMAKTAN UMUDUMU KESMıŞTıMKı DOKTOR BANA BıR VıTAMıN HAPI YAZDI TABı SADECE BıR ıKı KERE ıÇıP BIRAKTIM SONRA O HAPI ABLAM KULLANMAYA BAŞLADI ONUNDA BOY 1.52 VE 40 KıLOYDU O HAPTAN SONRA 3 AY ıÇıNDE 54 OLDU AMA DÜZENLı KULLANIM SONUNDA BÖYLE OLDU:teytey::teytey:TABı ŞUAN ıKıMıZDE ÇOK MUTLUYUZ...kızlar allah yardımcınız olsun gercekten çok kötü bir durum....bu arada hapın adı xxx