Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende bu konudaki deneyimleri paylaşayım.
kendimi bildim bileli kilo almaya çalışan biriydim ben hep.
denemediğimiz yöntem kalmamıştır herhalde.

ki ben yemek yiyemiyordum.kesinlikle acıkma hissi denen birşey yoktu.
ne zaman midem kötü olsa gözümün önü kararsa anlıyordumki benim yemek yemem lazım.
zorla bişeyler yerdim istemeye istemeye.
dünya üzerinde canım çektiği istediği tek bir yiyecek bile yoktu.
hatta hep derdimki keşke yemek yemek zorunda kalmasakta bi kapsül tarzı birşey doyursa bizi diye.

fakat sonraları ağır bi depresyon geçirdim.aynı zamanda alerjim vardı.
o ara hem depresyon ilaçları hem alerji ilaçları benim iştahımı acayip açtı malesef.
ilk başlarda kilo almam çok hoşuma gitmişti.
fakat bu kezde tokluk hissi kalktı benden.
ne yersem yiyeyim doymaz oldum.
sabahları kahvaltıda koca bir ekmeği bitirdiğimi anca son dilime geldiğimde farkediyordum.
3 ay içinde 44 kilodan 56 kiloya yükseldim.
ben haala kilo almalıyım kilo almalıyım diye söylenirken baktım ki zamanla düğmesini fermuarını kapatamadığım pantolonlarım kalçalarımdan geçmez oldu.derken dizimden yukarı çıkmadı artık.
o an anladım fazla kilo aldığımı.bu kez psikolojim bu yüzden bozulmaya başladı.
inanın kıyafetlerinizin size olmamasıda çok kötü bir duygu.

sonra ilacı yavaşça bırakmaya başladığımda zayıflamaya başladım tekrar.
bu kez ortaya çatlaklarım çıktı
ilacı bırakınca 47 kiloya düştüm tekrar.

neyse buraları geçeyim hızlıca.
bi kaç yıl sonra uyku problemimden dolayı doktora gittim.
geceleri bir türlü uyuyamıyordum ve sabaha kadarda 4-5 kez muhakkak uyanırdım.
doktor bi ilaç verdi pek işe yaramadı.
daha sonra başka bir tane verdi ve o hayatımın ilacı oldu.
hem saatlerce yatakta o yana bu yana dönmekten kurtuldum ve yıllardır tatmadığım deliksiz uykuyu yaşadım.
hem de ilacın yan etkisi olan iştah açma özelliği ile de yemek yemeye başladım ve 50 -51 civari oldum uzunca bir süre.doktor en fazla 3 ay kullandırdı çünkü zamanla etkisini kaybediyomuş ilaç.
o yüzden uyku problemi olan kilo almak isteyen arkadaşlara gerçekten öneriyorum.
yani öyle antidepresan falan değil bu ama doktora danışmakta fayda var tabi.

şuan ise 53 kiloyum artık belli bi düzene oturdu çünkü yeme alışkanlıklarım.tekrar 51 olmak isterdim doğrusu ama bünyem kaldırmıyo bu kez de zayıflamayı

kısacası ben kilo almayla ilgili hem pişmanlık yaşadım hem sevinç.ve tek farkettiğim hangi şekilde sağlıklı hissediyosanız kendinizi o şekilde kalın.

kızlar çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım ama bende daha önce bu topic sayesinde 4 kilo almıştım fakat sonra geri verdim tabi.çünkü bünyem almakta zorlandığının aksine vermeye gelince bi hayli rahat :)) ben hemşireyim.hastanemizde çalışan bi doktorla konuşurken burda daha öncede herkesin kullandığı pr..tn şurubu önerdi bana.ben daha öncede onunla almıştım kilo.şimdi yine başladım.ilk 3gün gözümü açamıyordum açtığımada mutfağa gidiyordum.şimdi uyku problemim geçti ama iştahım devam ediyor inş kilo alıcazz.2 ay sonra mezuniyetim var.yeni elbise aldım daralttırdım ama payda bıraktırdım kilo alırım diye :) terzi moralimi düzeltti gerçi ne payı bide kilo mu alcan manken gibisin diye

evet bende kullandım hiç işe yaramadı..tek faydası her gün süt içiyordum düzenli :)

kilo alıyorum artık eğer sigara içiyorsanız kızlar kiloyu unutun sigarayı bırakalı 10 gün oldu 3 kilo aldım şimdiden iştahım açıldı ve pekmezi çok tüketiyorum yoğurtla karıştırarak veya sade ama çok iyi kilo alıyorumm sigarayı bırakın bence

ben sigara kullanmıyorum.başlasam demekki kaça düşücem :44:

(( bende yemek yemeye üşeniyorum sizdede böyle oluyomu?

bazen yemek yerken aslında daha yesem yerim ama sıkılıp bırakıyorum beni idare edicek kadar doyunca. ama çoğu kez yemeğe değilde yalnızsam hazırlamaya üşendiğim için erteliyorum yemek yemeği

bende hazırlamaya üşeniyorum lokmaları yutmak bile zor gelio nişanlımlada kavgalıyız moral 0 tabi zaten iştahsızım şimdi lokma geçmio boğazımdan ( yemek sitelerine bakıyorum belki canım çeker acıkırım diye ama yokk

moralim bozukken yemek yiyemem bende hiç.çok kötü bişey ama sevdiğin şeyleri almaya çalış.puding filan ye mesela kalorisi yüksek ama midede çok yer tutmuyo..mesela ben mantıya hayır diyemem aranızda düzelir inş biran önce iştahında normale döner

ben hiç birşey anlamadım ya zar zor 1 kilo alıyorum ertesi gün o kiloyu vermiş şekilde uyanıyorum benim heralde hiç durmadan yemek yemem lazım hatta hiç uyumamam lazım insan uykuda kilo verirmi ya 2 gün önce 46.2 idim 2 günde 2 gram aldım 46.4 oldum bu gün tartılıyorum 45 hiçbişey anlamadım deliricem

merhaba,ben de siteye yeni üye oldum.şimdi bunu nasıl yazsam söylesem bilmiyorum bu forumlardan çok var galiba ben de yeni gördüm neyse sadede geleyim.ben 4 aydır kendi ürünlerimi kullanıyorum ve 2,5 ayda 11 kilo verdim ve kilom normal seyrinde kalsın diye hala kullanıyorum(komik bir cümle olmuş olabilir)fakat reklam yapmak istemiyorum hem bu ürünleri kullanıyorum ve kullanmayada devam edeceğim hem de satıyorum.satıcı olduğumu saklamayacağım fakat takdir edersiniz ki her türlü mesleği kötü yapan olduğu kadar iyi yapan hakkını veren ve dürüst olan insan var.ben istanbulda oturuyorum benim için dürüstlük ilkesi çok önemli ben buradan ürünümü pazarlamak niyetinde değilim.Hangi ürün olduğunu da hem güven ilkesinden dolayı hem de foromda yasak olduğundan dolayı söyleyemiyorum fakat benim ofisim var benim için güven çok önemli ve eğer arzu eden olursa iş yeri adresimi verip yüzyüze görüşebiliriz.saygılarımla...

merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var tabi
o yüzden buradayım
20 yaşındayım 2 ay sonra 21 olucam daha doğrusu ve 170 boyundayım,
kilom ise 47-48 arası değişiyor
denemediğim ilaç gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı
ama yok yok yok kilo alamıyorum
doktorla metabolizman çok hızlı çalışıyor dedi bu yüzden kilo alamıyormuşum
bunu yavaşlatmanın bir yolu yok mu ?

yazın okullar tatil olupta memlekete gittiğimde 3-4 kilo alıyorum mis gibi
ama okullar açıldığında tekrar gidiyor o kilolar,
ve biliorm ki benim meselem sadece kafada bitiyor,çok stres yapıyorum sınavları falan

gittiğim doktorlar tonla iştah açıcı ilaçlar yazdı ki zaten benim yemeyle ilgili problemim yok,normal seyirde yiyorum öğün atlamıyorum abur cuburuda tüketiyorum ve gayet ağlıklı besleniyorum
ama kilo alamıyorum

bunu öyle çok takmazdım ama dün arkadaşımla muhabbet ederken evlilikten açıldı konu ve o bana sen evlenme hem yaşın küçük hemde sana gelinlik yakışmaz baksana kurumuşsun dedi (,ilk defa kilomla ilgili söylenen birşeye üzüldüm ki ben hiç takmazdım yani böyle şeyleri

birtek diyetisyene gitmedim onada bugünlerde acilen gitmem lazım
yaz geliyor giydiklerim yakışsın istiyorum herkes manken gibi fiziğin var diyor ama başkasının beğenmesi önemli değil
önemli olan benim kafamın içimin rahat etmedi
sağlık yönünden de hiç bir problem yok ama olmuyor işte..

paylaşmak istedim bana önerebileceğiniz doğal ve sağlıklı yöntemler var mı ,ilaç ismi yasak olduğu için özel mesajlarınızı bekliyorum :2:

aynı şeyleri sadece senin için söylemiyorum herkes için geçerlidir kimseye ürün pazarlamak derdim yok,kimseyi kazıklamak derdim de yok ben de 11 kşlo verdim karaciğerimde geçen yılki ramazan ayında yemiş olduğum sucuklar sayesinde yağlanma oldu ve titreme oluştu bunun acısını tam 7 ay çektim ve şubat ayından beri ürün kullanıyorum tabii bayilik hakkını da yeni aldım amacım hem para kazanmak hem de insanlara sağlıklarını kazandırmak

Bende bi türlü kilo alamayanlardanım.bu zayıflık canıma tak etti artık bir şeyler yapmalıyım.en kısa zamanda bi program hazırlayıp kilo almaya başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…