canım ya bende senin gibiydim okadar iştahsızdımki ekmek bile görmek istemiyordum.yemek vakitleri bana işkencegibi geliyordu.yıllardır böyleydim insanların bir öğünde yediklerini ben bütün gün bile tüketemiyordum.yemediğim için sürekli aç gezmekten mide bulantısına yakalandım.mide açlıktan bulanıyordu ben bişeyler yemek yerine istifar edip bulantımı geçirmeye çalışıyordum.tabiki midem boş olduğu için istifar edemiyordum boğazım yırtılıyordu resmen.en sonunda yatağa düştüm baktım ölücem doktora gittim.bana bi şurup verdi.bu şurup halsizliğini alır seni kendine getirir dedi.birde ilaç verdi.sonrada diyetisyene gönderdi.iki ay boyu uygulamam gereken bi diyet listesi verdi.burda sadece yenilmesi serbest olan gıdalarla serbest olmayan gıdaları listesi vardı.yasak olan gıdaları kesinlikle tüketme dedi.birde yemekleri az az ye ve yavaş ye dedi.fakat öğün sayısını sekize çıkardı.ara öğünlerde1 çay bardağı süt ile muz yada sade bisküvi yada sade kek ye dedi.kakaolu fındıklı cevizli türde kekler filan yasak .katı yağlar asitli içecekler,hazır meyve suları ayrıca meyveler özellikle portakal greyfurt mandalina yasak.baharatlar ,çay kahve çikolata yasak.serbest olan içecekler;süt, ıhlamur,ada çayı,salep vb.meyveleride kabuklarını soyup şekerle kaynatıp ılık olarak tüketmen gerek.yani kısacası mideni bulandıracak iştahını kapatacak şeyler yasak.ben 15 gündür uyguluyorum ve 3 kilo aldım.ve sağlığım yerine geldi.4 kilo daha almak istiyorum.şurubun ismxxxxxxxxxx sabah öğle akşam yemeklerden sonra ikişer ölçek alıyordum şimdi birer ölçeğe düşürdüm.ama bu ilaçları yinede bidoktora gittikten sonra kullanmanı tavsiye ederim.mideni asla yiyeceksiz bırakmaman gerek.az ama sık ye.kuruyemiş yeme.kızartma asla yeme.