Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

1 ayda tam 6 kilo aldım arkadaşlar şöyle günde almam gerekenden 1000 kalori fazlasını aldım gece yatmadan önce 1 bardak çorba içtim hergün 2-3 kaşık pekmezi suya karıştırıp içtim günde 1 muz ve ek bir meyve daha yedim aralada bisküvi kraker falan yedim incir yedim sürekli bu iş için çok emek harcadım ama sonunda oldu öğünlerimi de düzenli yedim tabi şimdide ballı süte başladım her hafta bir kilo alıyorum zaten ideal kilomada kavuştum

İştah yoksa o diyetler fasa fiso. Ben de yaşadım o günleri. Herşey hayattan ne kadar zevk alındığı ve iştahla ilgili.

her gün temel öğünlerin yanında;
3 bardak tam yağlı süt, çikolata ve cips (sağlıksız da olsa kilo için yapıyorum ) , üzerine bal dökülmüş muz ve kolayı mutlaka tüketiyorum ama kilo filan yook

kızlar benm yaza nasip olursa sözüm olcak.bugün erkek arkadaşmn evine gittik annemle beraber.müstakbel kayınvalidem "kızım azcık kilo al da yazın sna aldğmz kyafet yakışsın dedi" nası utandım bilseniz.off haklı da.çocuk gibiyim ya.nolur yardım edin bana.lütfeeeeennnnnnn.kilo aldırın banaaaa

Arkadaşlar kesinlikle çok yağlı yemeklerden ve acının aşırısından uzak durun. Çünkü yağlı yemek uzun süre tok tuttar mideyi acı da metabolizmayı hızlandırır. Fakat hafif acının zararı olmaz. İştah açar. Aslında baharatlardan da çok uzak durmak lazım ama gelin görünki baharatsız yaşanmaz:76:
Yemeklerden hemen sonra muz yemeye çalışın. Kalorisi yüksek.Ayrıca yine söyliyeceğimm ısrarla üzüm çekirdeği, çörek otu öğütülmüşü tabi bala karıştırıp yiyin sabah akşam

Arkadaşlar bulunduğumuz bölümde sık sık tekrarlanan sorunumuz kilo aldırıcı ilaç ismi paylaşımıdır, siz de hakverirsiniz ki bir kişiye iyi gelebilecek ilaç bir başkasına zarar verebilir lütfen doktorunuza danışmadan bilinçsizce kullanımdan kaçının, dikkatimi çeken üstelik bu alıntılarda yardım isteyen arkadaşımız bebek emziriyor, bunun çok tehlikeli bir durum olduğunun umarım kısa zamanda farkına varırsınız..

Yapılan uyarıyı dikkate alıp lütfen ilaç-şurup-hap-kapsül vs vs paylaşımı yapmayınız ilaç adı yazmayınız tavsiye etmeyiniz edenleri de kötü içerik butonunu kullanarak yetkili arkadaşlara bildiriniz...

canım bu hapın ismi ne yaabende kilo almak istiyorum yeter artık ya hiç bişey giyemez oldum.....yardımmmmm....

bana da aldır ne olurbu topik ne canım ya bir de xxx denen ilacın ismi denemediğim ilaç yöntem kalmadı ne olur yardım ettttt..........:84:

kilo alıcam diye yağlı yiyeceklerle bağırsaklarınıza zarar vermeyin arkadaşlar cidden çok kötü sonuçlar doğuruyo .abur cubura dadanmayın .benim de acil kılo almam lazım ama doğal besinlerden yanayım .lütfen kılo aldırıcı doğal besinlerden önerisi olanlar yardım edinnnnnnnnnnnnnn

merhaba kızlar
kilo almak için diyetisyenemi gitmeliyiz,siz hangi doktora gittiniz? bana özeldende msj yazabilirsiniz bekliyorum

Valla ben sağlıklı saglıksız her yolu denedimm olmadı sonunda diyetisyene basladım ve gayet harika sonuçlar aldım, sanırım her seyde olduğu gibi burda da düzen cok önemli imkanınız varsa iyi bir doktor bulup görünmenizi tavsiye ederim. ben hala devam ediyorum bakalım işallah daha da iyi olacak 9 kilo hedefledik 3.5 gitti kaldı 5.5

Kızlar merhaba :) ben de sizin gibi kilo almaya çabalıyorum. Bi dönem almıştım ama şimdi hepsini geri verdim. Çabalıyorum dedim ama henüz başlamadım. Vitamin kullanıyorum, bir de o sürekli bahsettiğiniz şuruptan kullanıyorum ama kendimi yemek yemek için motive edebilmiş değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…