• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende kilo almak istiyorum aslında çok fazla yemekte yiyiyorum ama neden alamıyorum bilmiyorum kilo almak için neler yapabilirim?

walla canım bende çok yemek yedıgımı sanardım ama şurubu içtikten sonra anladımkı yemıomusum denemekte fayda var ben herkese öneriyorum.siteden bi arkadasımızlada konustum oda sımdıden 3kılo almıs

iştah önemli gerçekten, ben de az ve düzensiz yiyordum,şimdi iştahım da iyi gayet düzenli yiyorum,bir de normal yediğimin 2 katı yiyorum,araöğün de oluşturdum ve herşeyi de tüketyiyorum,2 aydır bu şekilde 6 kilo aldım,hala da haftada 1 kilo alıyorum,kasımda 42 idim şimdi 48.4 üm,heefim 54 az kaldı inşallah,boyum da 1.60,azim şart arkadaşlar...

Merhaba arkadaşlar bende zayıflıktan şikateçi biriydim ..
Ta kii son 2 aya kadar..
Özellikle şunu yaptım diyemem, çünkü yapmadım ..
Eskiden çok düzensiz yerdim , eşim kahvaltı yapmadan işe gittiği için öğlene kadar yatar bi öğlen bir akşam yerdim .. Maşşallah benim metabolizma canavar gibi zaten ..
Ama artık öyle yapmıyorum ..
Püf noktolar..
... Sabah kahvaltını mutlaka düzenli yapmak .
.. Mutlaka ya kahvaltıda ya gece yatarken ballı süt içmek..
... Yemeklerden sonra (öğle_akşam) keçiboynuzu pekmezi yemek..
Ben 5 kaşık yiğiyorum toplamda günde 10 kaşık oluyor..
Ara öğünlerde yoğurt meyve kesinlikle alınmalı..
Bunlar çok çok özel şeyler değil ama düzene oturttum .. 46 kiloydum 2 ay önce şimdi 51 kiloyum.. Hedefim 56-57 çünkü boyum 1.70..

Arkadaşlar benim kilo ile çok sorunum var bu yaşıma kadar içmediğim şurup hap ilaç kalmadı en sonunda doktorum xxxx önerdi eczacıda kesin gelir demedi başka nerede bulabilirim nolur yardım edin bnm bu yaza kadar en az 9-10 kg almam lazım internete hanqi siteden alabilirim?? sahibinden.com da yok :2::2:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çok uğraşıyorum ya denemedğim şey kalmadaı süt sevmeyan birisi ballı bisküvilü süt karışımlarını bile içtim düzenli olarak ama hala bişey yok:50:

Kızlar selam benimde sizin gibi kilo problemim var yaklaşık 9 ayda 55 kilodan 47.5 kiloya düştüm ve boyumda 1.75 :( ne yapsam iştahımı açamıyorum geçen hafta doktora gittim tahlil yaptırdım ama hiç bişe çıkmadı ve acil kilo almalıyım. Neler tavsiye edebilirsiniz?

insan kilo alamayinca oyle bi strese giriyo ki !!!
biliyorum belki tuhaf gelecek sizlere ama ben istedim zaman kilo verebiliyorum yani bi haftada 4 5 kilo istesem veriyorum ama sorun kilo almakda iste o isi beceremiyorum nasil biseydir kilo almak olmiyo bendede inanin oyle strese giriyorum ki alicam yerde veriyorum ve bu beni daha da strese sokuyor !!
hele hele su aralar çok sikildim bana yaza dugun var kilo al gelinlik bulamican demelerinden offf diyesim var inanin !!
bende almak istiyorum yaa aslinda bir ilaç olsa yani yemek yeme normal bi sekilde devam etsek ve o ilaçla 1 ayda ne bilim 5-6 kilo alabilsek keske !
Keske ...

kızlar ben de kilo almak isteyenlerdenim. boyum 1.60 kilom 43. çok zayıfım :43: kilo almayı çok istiyorum.balık hapı denedim 1 ay boyunca.iştahımı çok açtığını söyleyemem.aslnda iştahm fena değil.sigara da kullanıyorum ve ben bunu biraz da sigaraya bağlıyorum... önerilerinizi bekliyorum.

kıslar ben o tür haplardanda aldım fakat hiç bi işe yaramıyo malesef.zaten denemek amaçlı almıştım.ne bulsak deniyorum yapıyorum ama hiç ilerleme yok.bi süredir keçiboynuzu pekmezi yemeye başladım ama yemekten önce değil ymeklerden sonra yiyorum geceleri yatmadan önce yiiyyorum canım yemek istemiyo fakat hiç değilse meyve yiyerek yatıyorum.biraz etkisi oldu gibi yaklaşık 1 aydır nerdeyse 2 kilo aldım dakat düzenli yapmak şart 1 gün yapmazsanız sonra canınız pek istemiyor:)bu arada pekmzin tadı biraz kötü yani ban öyle geliyo tatlıyla aram yoktur bana ağır geliyo ama zorluyorum kendimi:)

insan kilo alamayinca oyle bi strese giriyo ki !!!
biliyorum belki tuhaf gelecek sizlere ama ben istedim zaman kilo verebiliyorum yani bi haftada 4 5 kilo istesem veriyorum ama sorun kilo almakda iste o isi beceremiyorum nasil biseydir kilo almak olmiyo bendede inanin oyle strese giriyorum ki alicam yerde veriyorum ve bu beni daha da strese sokuyor !!
hele hele su aralar çok sikildim bana yaza dugun var kilo al gelinlik bulamican demelerinden offf diyesim var inanin !!
bende almak istiyorum yaa aslinda bir ilaç olsa yani yemek yeme normal bi sekilde devam etsek ve o ilaçla 1 ayda ne bilim 5-6 kilo alabilsek keske !
Keske ...

canım o ilaçlara para verme onunyerine o parayla fınfık fıstık al emin ol daha faydalı olacaktır:)

günde 3 bardak süt içiyorum ve yatmadan önce mutlaka ekmek arası zeytin-peynir filan yiyorum, kilo almaya başladım gibi geliyor çevremdekiler de yanakların dolmuş diyorlar :34:

canım o ilaçlara para verme onunyerine o parayla fınfık fıstık al emin ol daha faydalı olacaktır:)

aslinda biliyorum da ne bilim insan çaresiz kaliyo artik bir muddeten mucize bi sozum ariyo
yeni bi sey deniyorum bakalim her gece pekmez bal ve sut karisimi içiyorum ve bir tane muz bakalim ne olacak ... gelismelerden haberdar ederim :) olursa tabi

aman kizlar bi taraftanda diyorum millet 0 beden için amaliatlar oluyo bizde bulduk bunuyoruz :))

arkadaşlar merhaba :) ben de kilo almak isteyenlerdenim. Ve geçenlerde doktora gittim bütün hormonlarım normal çıktı sadece demir eksikliğim varmış.
Neyse diyetisyenin önemli notlarını paylaşmak istiyorum :42:
yemek yerken yanında bişey içmicekmişiz, erken doyarmışız. Yemekten sonra bişeyler içmeliymişiz ki canımız yine bişeyler çeksin :)
bide mutlaka yatmadan fındık fıstık leblebi tarzı şeyler yemeliymişiz.
ayrıca en çok şaşırdığım kilo almak isteyenler çorbayı en sona bırakmalıymış. Önce ana yemek sonra çorba sonra salata :)
Yatmadan ballı sütü unutmuyoruz dedi bide, bakalım işimize yarar inşallah :3:

aslinda biliyorum da ne bilim insan çaresiz kaliyo artik bir muddeten mucize bi sozum ariyo
yeni bi sey deniyorum bakalim her gece pekmez bal ve sut karisimi içiyorum ve bir tane muz bakalim ne olacak ... gelismelerden haberdar ederim :) olursa tabi

aman kizlar bi taraftanda diyorum millet 0 beden için amaliatlar oluyo bizde bulduk bunuyoruz :))

haklısın canım.bende sonra çare olarak en azından denemedim diye haplardan aldım boşuna paramı çöpe attım gibi bişey oldu o yüzden öle dedim:D eğer gaz gibi bi sorunun varsa sütü gece içme derim o karışmalrı bende içiyorum ama geceleri midemi bahvediyo uyuymuyo gündüzleri içiyorum gecelri pekmez ve meyve yiyorum. bütün gün fındık ceviz yiyorum bütün gün derken mutfaga her gittiğimde bi kçatne atıyorum ağzıma:D

kızlar bende de aynı sorun vardı. doğuştan zayıf bi yapım yoktu ama belli bi süre içinde istemeden kilo verdim ve hiç yiyemiyordum, balık yağı, vitamin, pekmez, bitkisel karışımlar biçok şey denedim ama olmadı. yiyemiyordum. yediğim zaman hemen alıyordum. sonra artık nişanlanınca düğünde gelindliğin içinde çok zayıf kalmamak için bi kez daha doktora gittim. her türlü tetkiki yaptı, şeker, tiroid, kan vs.
organik bişi değil, herhangi br sorun yok yemek yememen için dedi. bana bi şurup verdi. günde 3 kez, yemeklerden yarım, bir saat önce içiyosun. ben o şuruptan sonra kilo alabildim. ilk bikaç gün biraz uyku yapıyor, ama sonraki günlerde geçiyor..eğer denemek isteyen varsa özelden ismini verebilirm, tabi doktora da sorun isterseniz..

Merhaba arkadaşlar bende zayıflıktan şikateçi biriydim ..
Ta kii son 2 aya kadar..
Özellikle şunu yaptım diyemem, çünkü yapmadım ..
Eskiden çok düzensiz yerdim , eşim kahvaltı yapmadan işe gittiği için öğlene kadar yatar bi öğlen bir akşam yerdim .. Maşşallah benim metabolizma canavar gibi zaten ..
Ama artık öyle yapmıyorum ..
Püf noktolar..
... Sabah kahvaltını mutlaka düzenli yapmak .
.. Mutlaka ya kahvaltıda ya gece yatarken ballı süt içmek..
... Yemeklerden sonra (öğle_akşam) keçiboynuzu pekmezi yemek..
Ben 5 kaşık yiğiyorum toplamda günde 10 kaşık oluyor..
Ara öğünlerde yoğurt meyve kesinlikle alınmalı..
Bunlar çok çok özel şeyler değil ama düzene oturttum .. 46 kiloydum 2 ay önce şimdi 51 kiloyum.. Hedefim 56-57 çünkü boyum 1.70..

Tebrik ediyorum..

bende 1,60 boyundayım kılomda 43 artık 20 yasına geldim artık vala cocuk gibi duruyorum oram buram et olsun ascık artık yaa napıcas kızlar millet bizim gibi olmak ıstıyo ama ben sıkıldım artık zayıflıktan iştahımda ii gibi ama olmuyor iştee:44:

arkadaşlar diğer sayfalarda da söyledim üzüm çekirdeği tozunu bal ile karıştırıp sabah akşam ilaç gibi yiyin. Hem göğüslere de iyi geliyor diye duydum:21:

Back