- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.361
benim problemim iştahsızlık yani herkes yiyip alamıyo benimde yemek yemek hiç aklıma gelmiyo
iştah açıcı ne önerirsiniz peki? 45 kiloyum çok zayıfım yaa
sakız çiğnemek gerçekten acıktırıyo
benim problemim iştahsızlık yani herkes yiyip alamıyo benimde yemek yemek hiç aklıma gelmiyo
iştah açıcı ne önerirsiniz peki? 45 kiloyum çok zayıfım yaa
Tatlım ben de öyleydim bir tabak makarna ile gün bitiyordu. Önce dahiliye dr. git. tahlil falan yapıyorlar. Bana dr. xxx yazdı alerji surubu ama yan etkisi iştah açması. Eczaneden xxxx diye bir içecek var ondan al gece iç yat. Bir de özellikle akşam yemeklerini bekle geç saatte ye. Yemeklerden hemen sonra muz ye üzüm çekirdeği tozunu bala karıştırıp sabah akşam yememeyi de unutma :79: Kilo almak istiyorsan bir kaç şeyi bri arada yapman lazım besin takviyeleri kullanman şart ve zorla her zmn bir lokma fazla atmaya çalış ağzına zor olacak anlıyorum seni ben de çok zorluklar çektim ama başarıcaksın emin ol. Sormak istedğin bşy olursa yardımcı olmaya çalışırım
çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinpeki sen nasıl kilo aldın yani ne kadar zaman sonra almaya başladın?
malesef canım ya ne yapsam boş hiç iştahla yemek yediğimi hatırlamıyorum
şurup gibi şeylerde kullanmak istemiyorum başka tavsiyesi olan varmı?
malesef canım ya ne yapsam boş hiç iştahla yemek yediğimi hatırlamıyorum
şurup gibi şeylerde kullanmak istemiyorum başka tavsiyesi olan varmı?
canım ya bende senin gibiydim okadar iştahsızdımki ekmek bile görmek istemiyordum.yemek vakitleri bana işkencegibi geliyordu.yıllardır böyleydim insanların bir öğünde yediklerini ben bütün gün bile tüketemiyordum.yemediğim için sürekli aç gezmekten mide bulantısına yakalandım.mide açlıktan bulanıyordu ben bişeyler yemek yerine istifar edip bulantımı geçirmeye çalışıyordum.tabiki midem boş olduğu için istifar edemiyordum boğazım yırtılıyordu resmen.en sonunda yatağa düştüm baktım ölücem doktora gittim.bana bi şurup verdi.bu şurup halsizliğini alır seni kendine getirir dedi.birde ilaç verdi.sonrada diyetisyene gönderdi.iki ay boyu uygulamam gereken bi diyet listesi verdi.burda sadece yenilmesi serbest olan gıdalarla serbest olmayan gıdaları listesi vardı.yasak olan gıdaları kesinlikle tüketme dedi.birde yemekleri az az ye ve yavaş ye dedi.fakat öğün sayısını sekize çıkardı.ara öğünlerde1 çay bardağı süt ile muz yada sade bisküvi yada sade kek ye dedi.kakaolu fındıklı cevizli türde kekler filan yasak .katı yağlar asitli içecekler,hazır meyve suları ayrıca meyveler özellikle portakal greyfurt mandalina yasak.baharatlar ,çay kahve çikolata yasak.serbest olan içecekler;süt, ıhlamur,ada çayı,salep vb.meyveleride kabuklarını soyup şekerle kaynatıp ılık olarak tüketmen gerek.yani kısacası mideni bulandıracak iştahını kapatacak şeyler yasak.ben 15 gündür uyguluyorum ve 3 kilo aldım.ve sağlığım yerine geldi.4 kilo daha almak istiyorum.şurubun ismxxxxxxxxxx sabah öğle akşam yemeklerden sonra ikişer ölçek alıyordum şimdi birer ölçeğe düşürdüm.ama bu ilaçları yinede bidoktora gittikten sonra kullanmanı tavsiye ederim.mideni asla yiyeceksiz bırakmaman gerek.az ama sık ye.kuruyemiş yeme.kızartma asla yeme.
canım ya bende senin gibiydim okadar iştahsızdımki ekmek bile görmek istemiyordum.yemek vakitleri bana işkencegibi geliyordu.yıllardır böyleydim insanların bir öğünde yediklerini ben bütün gün bile tüketemiyordum.yemediğim için sürekli aç gezmekten mide bulantısına yakalandım.mide açlıktan bulanıyordu ben bişeyler yemek yerine istifar edip bulantımı geçirmeye çalışıyordum.tabiki midem boş olduğu için istifar edemiyordum boğazım yırtılıyordu resmen.en sonunda yatağa düştüm baktım ölücem doktora gittim.bana bi şurup verdi.bu şurup halsizliğini alır seni kendine getirir dedi.birde ilaç verdi.sonrada diyetisyene gönderdi.iki ay boyu uygulamam gereken bi diyet listesi verdi.burda sadece yenilmesi serbest olan gıdalarla serbest olmayan gıdaları listesi vardı.yasak olan gıdaları kesinlikle tüketme dedi.birde yemekleri az az ye ve yavaş ye dedi.fakat öğün sayısını sekize çıkardı.ara öğünlerde1 çay bardağı süt ile muz yada sade bisküvi yada sade kek ye dedi.kakaolu fındıklı cevizli türde kekler filan yasak .katı yağlar asitli içecekler,hazır meyve suları ayrıca meyveler özellikle portakal greyfurt mandalina yasak.baharatlar ,çay kahve çikolata yasak.serbest olan içecekler;süt, ıhlamur,ada çayı,salep vb.meyveleride kabuklarını soyup şekerle kaynatıp ılık olarak tüketmen gerek.yani kısacası mideni bulandıracak iştahını kapatacak şeyler yasak.ben 15 gündür uyguluyorum ve 3 kilo aldım.ve sağlığım yerine geldi.4 kilo daha almak istiyorxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sabah öğle akşam yemeklerden sonra ikişer ölçek alıyordum şimdi birer ölçeğe düşürdüm.ama bu ilaçları yinede bidoktora gittikten sonra kullanmanı tavsiye ederim.mideni asla yiyeceksiz bırakmaman gerek.az ama sık ye.kuruyemiş yeme.kızartma asla yeme.
bende malesef kilo alamayanlardanım,ama bu yazınız çok güzel geldi tam isabet yani:)
yalnız benim iştahla ilgilibir sorunum yok gayet güzel yiyorum kahvaltıyı saymazsak tabi..söylediğiniz ilaçları kullanabilirmiyim acaba.şuan oğluma anne sütü veriyorum ve her ilacı kullanamıyorum..
süt verirken kullanabilirmisiniz bilemiyorum ama eczacıya yada doktora sorabilirsiniz.veya internettende ilacın adını yazarak araştırabilirsiniz.bildiğim kadarıylaxxxxxxxxxxxxx şurubu hamileler rahatlıkla kullanabiliyor.ama süt verenleri bilmiyorum.benhiç bişey yemezken bu ilaçlardan sonra sabahı zor ediyorum bişeyler yemek için hatta bazen gece kalkıp makarna yapıyorum eşimide uyandırıyorum hem ben yiyorum hem zorla ona yediriyorum:)sabah kahvaltıya ne yapsam diyede gece uyumadan planlar yapıyorum.krep yapıyorum gözleme yapıyorum.acayip bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?