Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim problemim iştahsızlık yani herkes yiyip alamıyo benimde yemek yemek hiç aklıma gelmiyo
iştah açıcı ne önerirsiniz peki? 45 kiloyum çok zayıfım yaa

benim problemim iştahsızlık yani herkes yiyip alamıyo benimde yemek yemek hiç aklıma gelmiyo
iştah açıcı ne önerirsiniz peki? 45 kiloyum çok zayıfım yaa

Tatlım ben de öyleydim bir tabak makarna ile gün bitiyordu. Önce dahiliye dr. git. tahlil falan yapıyorlar. Bana dr. xxxx yazdı alerji surubu ama yan etkisi iştah açması. Eczaneden xxxx diye bir içecek var ondan al gece iç yat. Bir de özellikle akşam yemeklerini bekle geç saatte ye. Yemeklerden hemen sonra muz ye üzüm çekirdeği tozunu bala karıştırıp sabah akşam yememeyi de unutma :79: Kilo almak istiyorsan bir kaç şeyi bri arada yapman lazım besin takviyeleri kullanman şart ve zorla her zmn bir lokma fazla atmaya çalış ağzına zor olacak anlıyorum seni ben de çok zorluklar çektim ama başarıcaksın emin ol. Sormak istedğin bşy olursa yardımcı olmaya çalışırım

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinpeki sen nasıl kilo aldın yani ne kadar zaman sonra almaya başladın?

çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinpeki sen nasıl kilo aldın yani ne kadar zaman sonra almaya başladın?

Rica ederim canım ben çok zor kilo alan biriyim.Tek sorunum iştahsızlıktı. dr. gittim bogazım için bir hap ve xxxxxx verdi yan etkisi iştah acıyormuş. sonra elimden geldiğince zorladım.Akşam işten eve gittiğimde hemen yemek yemedim bekeldim ilerleyen saatlerde elimden geldiğince cok yemeye calıştım.Hemen sonra 1 muz her akşam=) sonra fındık fıstık atıştırmaya başaldım aralarda bahsettiğim içecegi aldım eczaneden yatmaya yakın onu içtim.Besin takviyesi yani 3-4 şeyi bri arada uyguladım. Yürüyüş yaptım. Sonra bir baktım yanlar göbek kalca güzelleşiyor =)) Suan da saldım kendimi aslında 54 olsam daha iyi olur. Ama şükür yine de=)

merhaba arkadaşlar.bende 1.70 boyundayım ve kilomda 47.benim iştah problemim hiç yok.tam tersine acayip şekilde yiyiyorum.ama nedense kılo falan alamıyorum.gerçi bu 47 almış halim.okuduklarımdam ibrahim saraçoglunun programını denedim.harfıyen uydum ve sonuç bir ayda ancak 1 kilo.ben hayatımda bir kere 50 kılo oldum o da öğrencilik hayatımda oldu.saat 12 gibi yatardım gece 2 de geri kalkardım arkadaslarımla makarnalar,patates kızartmaları,yumurtalar yerdim.abartmıyorum iki haftada dört kilo almıstım.ancak yazın iştahım kesılıyor ve hepsi uçtu.birde eger yüzünüz akneye meğilliyse bu yazılan aburcuburlar,fındık fıstıklar daha da kotu etkıleyebılır.benım oyle bır sorunum var.bır tarafı duzeltırken diğer tarafı kötüleştirmeyin derim.

kızlar ben xxxx ile kilo aldım bende 47 kilo falan gelıyordum üzüldüğüm için tartılmıyordum bile ama pantalonumun içine 2tane kalın eşofman gıydıgımı bılıorum anca 36 bedene giriyordum.bende internet üzerinden araştırdım daha sonra eczacı tanıdıgma sordum xxxx önerdı ben kendıme iştahlıyım derdım yanılıyormusum öyle bir yemek yedırıyorkı kendınıze şaşıyorsunuz hatta sitede başka bir bölüme daha yazdım bi arkadaşımıza daha önerdım oda kilo almaya başlamıstı ılk 2-3 gun uyku yapıyor sonra normale dönüyor tadıda öksürük şurubu gibi çilekli son zamanda dikip kafaya ıcıyordum sabah öğle akşam yemekten sonra içtim ben sımdı 58 kiloyum 3ay içinde aldım bu kıloyu hıc bıyan etkısınıde görmedım 3kısı kullandı cevremden 3üde sonuç aldı deneyın derim recetesiz 3,80tl ye almıstım ben inş sizde sonuç alırsınız kılo alamamak cok kotu ben polenlı süt falan ıyykkkk mide bulandırıcı seyler bıle ıctım

kilo almak illet bişey cok iyi biliyorum ama yan etkisi kilo aldırmak olan ilacları kullanmayın nolur cok tehlikeli. Öncelikle xxxx gibi alerji surupları ben de kullandım ama en fazla 10 gun sonra dağıldım resmen butun enerjimi aldı uyku düzenim bozuldu, doktor cok kızdı, bu ilac vucudundaki alerjilerle savasmak zorunda sen de alerji yol acan bişey olmadıgından doğal olarak içeride düzgün olan seyleri bozup düzeltmeye calısacak, doğru calısan bir saati bozdugunu ve tamir ettiğini dusun yine de eskisi gibi olmayabilir dedi hak verdim cok.

aynı sey anti depresanlar içinde gecerli. Hani sorun varsa elbette kullanılır ama anlatmak istediğim, kendimizin sadece kilo almak amaclı gidip bunları alıp kullanmamızın ne kadar tehlikeli olabileceği.

malesef canım ya ne yapsam boş hiç iştahla yemek yediğimi hatırlamıyorum
şurup gibi şeylerde kullanmak istemiyorum başka tavsiyesi olan varmı?

ben yıllarca kilo alamadım kimse almaz diyordu kürdan diye dalga geçerlerdi...her akşam sarelleli ekmek yedim yarım falan kilo aldım..43 kilodan 52 kiloyum tam iyiyim şimdi hatta göbek var

benimde kuzenim 43 kilo cocuk gibi duruyordu bi arkadasından xxxx diye bisey duymus onu kullandı bir ayda 3 kilo almıs dahada kullanıcam diyo yan etkiside yokmus hic. 50kilo olmak istiyo enaz. sizde bi arastırın isterseniz.

arkadaşlar bende sorun yokta eşim kilo alamıyore kilo alanlar olmuş bu
çok şey denedik ama bi türlü alamıyor...arkadaşları kan vermesini söylemiş bu hafta kan verecek bakalım olacakmı ... iştahı yerinde çok iyi ama sanırım işi ile ilgili.. bakalım kan vermek işe yarayacakmı

malesef canım ya ne yapsam boş hiç iştahla yemek yediğimi hatırlamıyorum
şurup gibi şeylerde kullanmak istemiyorum başka tavsiyesi olan varmı?

canım ya bende senin gibiydim okadar iştahsızdımki ekmek bile görmek istemiyordum.yemek vakitleri bana işkencegibi geliyordu.yıllardır böyleydim insanların bir öğünde yediklerini ben bütün gün bile tüketemiyordum.yemediğim için sürekli aç gezmekten mide bulantısına yakalandım.mide açlıktan bulanıyordu ben bişeyler yemek yerine istifar edip bulantımı geçirmeye çalışıyordum.tabiki midem boş olduğu için istifar edemiyordum boğazım yırtılıyordu resmen.en sonunda yatağa düştüm baktım ölücem doktora gittim.bana bi şurup verdi.bu şurup halsizliğini alır seni kendine getirir dedi.birde ilaç verdi.sonrada diyetisyene gönderdi.iki ay boyu uygulamam gereken bi diyet listesi verdi.burda sadece yenilmesi serbest olan gıdalarla serbest olmayan gıdaları listesi vardı.yasak olan gıdaları kesinlikle tüketme dedi.birde yemekleri az az ye ve yavaş ye dedi.fakat öğün sayısını sekize çıkardı.ara öğünlerde1 çay bardağı süt ile muz yada sade bisküvi yada sade kek ye dedi.kakaolu fındıklı cevizli türde kekler filan yasak .katı yağlar asitli içecekler,hazır meyve suları ayrıca meyveler özellikle portakal greyfurt mandalina yasak.baharatlar ,çay kahve çikolata yasak.serbest olan içecekler;süt, ıhlamur,ada çayı,salep vb.meyveleride kabuklarını soyup şekerle kaynatıp ılık olarak tüketmen gerek.yani kısacası mideni bulandıracak iştahını kapatacak şeyler yasak.ben 15 gündür uyguluyorum ve 3 kilo aldım.ve sağlığım yerine geldi.4 kilo daha almak istiyorum.şurubun xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sabah aç karnına 1 tane içiyorum (mide ilacı ve yan etkisi iştah açmak)xxxxxxxxxxxx sabah öğle akşam yemeklerden sonra ikişer ölçek alıyordum şimdi birer ölçeğe düşürdüm.ama bu ilaçları yinede bidoktora gittikten sonra kullanmanı tavsiye ederim.mideni asla yiyeceksiz bırakmaman gerek.az ama sık ye.kuruyemiş yeme.kızartma asla yeme.

sonuçitibariyle şuan hiç doymuyorum sürekli beynimden bişeyler yemek geçiyor yiyorum.hatta dün akşam midem nerdeyse patlayacaktı .okadar çok yemişimki.yediğim hiçbişeyi midem hissetmiyor sanki ben yukardan yiyecek gönderdikçe o dahada istiyor:)ama ne yersem yeyim yasak olan şeyleri asla yemiyorum.yediğim anda iştahım gidiyor midem bulanıyor.önemli olan diyet listesine uymak.

bişey daha ;sakız çiğneyip midenizi boşa çalıştırmayın.sakız çiğnemek yerine ara öğünler yapın.süt yada ıhlamur yada adaçayı yanında muz veya kek,gofret,pohça,börek vb şeyler yeyin.yedikçe mide açılıyor.ama sakız öyle değil boş mide çalışıyor beyin mide çalıştığı için tok sinyalleri veriyor iştahınız tamamen kapanıyor.mide boşa çalıştığı için bellli süre sonra zaten rahatsızlanacak kasılacaktır.

bende malesef kilo alamayanlardanım,ama bu yazınız çok güzel geldi tam isabet yani:)
yalnız benim iştahla ilgilibir sorunum yok gayet güzel yiyorum kahvaltıyı saymazsak tabi..söylediğiniz ilaçları kullanabilirmiyim acaba.şuan oğluma anne sütü veriyorum ve her ilacı kullanamıyorum..

süt verirken kullanabilirmisiniz bilemiyorum ama eczacıya yada doktora sorabilirsiniz.veya internettende ilacın adını yazarak araştırabilirsiniz.bildiğim kadarıyla xxxxxxxxxxxxşurubu hamileler rahatlıkla kullanabiliyor.ama süt verenleri bilmiyorum.benhiç bişey yemezken bu ilaçlardan sonra sabahı zor ediyorum bişeyler yemek için hatta bazen gece kalkıp makarna yapıyorum eşimide uyandırıyorum hem ben yiyorum hem zorla ona yediriyorum:)sabah kahvaltıya ne yapsam diyede gece uyumadan planlar yapıyorum.krep yapıyorum gözleme yapıyorum.acayip bir duygu.

bunları okuması bile zevkliydi:) inşallah bende bu günleri görebilirim..netten baktım herhangi bir açıklama yok msj yazdım bakalım cvp gelirse almayı düşünüyorum tekrar teşekkürler..

Arkadaşlar şimdi STV de İbrahim Saraçoğlu hoca kilo almakla ilgili konuşuyor, kaçırmayın derim. İşinize yarar diye düşündüm bacılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…