- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.341
bende kilo almak istiyorum aslında çok fazla yemekte yiyiyorum ama neden alamıyorum bilmiyorum kilo almak için neler yapabilirim?
insan kilo alamayinca oyle bi strese giriyo ki !!!
biliyorum belki tuhaf gelecek sizlere ama ben istedim zaman kilo verebiliyorum yani bi haftada 4 5 kilo istesem veriyorum ama sorun kilo almakda iste o isi beceremiyorum nasil biseydir kilo almak olmiyo bendede inanin oyle strese giriyorum ki alicam yerde veriyorum ve bu beni daha da strese sokuyor !!
hele hele su aralar çok sikildim bana yaza dugun var kilo al gelinlik bulamican demelerinden offf diyesim var inanin !!
bende almak istiyorum yaa aslinda bir ilaç olsa yani yemek yeme normal bi sekilde devam etsek ve o ilaçla 1 ayda ne bilim 5-6 kilo alabilsek keske !
Keske ...
canım o ilaçlara para verme onunyerine o parayla fınfık fıstık al emin ol daha faydalı olacaktır:)
aslinda biliyorum da ne bilim insan çaresiz kaliyo artik bir muddeten mucize bi sozum ariyo
yeni bi sey deniyorum bakalim her gece pekmez bal ve sut karisimi içiyorum ve bir tane muz bakalim ne olacak ... gelismelerden haberdar ederim :) olursa tabi
aman kizlar bi taraftanda diyorum millet 0 beden için amaliatlar oluyo bizde bulduk bunuyoruz :))
Merhaba arkadaşlar bende zayıflıktan şikateçi biriydim ..
Ta kii son 2 aya kadar..
Özellikle şunu yaptım diyemem, çünkü yapmadım ..
Eskiden çok düzensiz yerdim , eşim kahvaltı yapmadan işe gittiği için öğlene kadar yatar bi öğlen bir akşam yerdim .. Maşşallah benim metabolizma canavar gibi zaten ..
Ama artık öyle yapmıyorum ..
Püf noktolar..
... Sabah kahvaltını mutlaka düzenli yapmak .
.. Mutlaka ya kahvaltıda ya gece yatarken ballı süt içmek..
... Yemeklerden sonra (öğle_akşam) keçiboynuzu pekmezi yemek..
Ben 5 kaşık yiğiyorum toplamda günde 10 kaşık oluyor..
Ara öğünlerde yoğurt meyve kesinlikle alınmalı..
Bunlar çok çok özel şeyler değil ama düzene oturttum .. 46 kiloydum 2 ay önce şimdi 51 kiloyum.. Hedefim 56-57 çünkü boyum 1.70..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?