Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım sanki içip direk kilo almış gibi yazmışsın ama bildiğim kadarıyla u ilaç iştah açıcı yani kilo yapmıyo iştah açtığı için yediriyo

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sanki içip direk kilo almış gibi yazmışsın ama bildiğim kadarıyla u ilaç iştah açıcı yani kilo yapmıyo iştah açtığı için yediriyo

e iştah açması iyi değil mi? biraz araştıracağım aklıma yatarsa ben kullanabilirim. benim sorunum iştahsızlık

evet iştah açıyor ama orantılı kilo alıyorsun.iş yerindeki arkadaşımda kullandı sonuçtan gayet memnunuz ki ben senelerce uğraştım kılo almak için yemedıgım macun vs kalmadı gece 3te kalkıp makarna yıyıp yatıyordum 2şişe içtim ve sabıt kılodayım şuanda isteyene özelden msj atarsa numaramıda verebılırım bir iki gün uyku yapıyor ama abartılcak gibi değil ben çalışabıldım sadece bir ağırlık çöküyor ama değer.

araştırdığım kadarıyla xxxx işe yarıyor. zaten fiyatıda 3 4 arası bişeyç onun yanındatahin pekkmez iyi kilo yapıyormuş çünkü tahin susamdan elde edilir susamdada yüksek miktarda yağ vardır. onun yanında pekmez de gayet kalorili bi besin. vede okuduğum kadarıyla en önemlisi keçiboynuzu pekmezi bunu süte katın ve için tadı çok kötü olmuyo ben 3 gündür yapıyorum bu dediklerimi işe yarıycak gibi.

bende spora başladım kilo alma programına yazıldım bir hafta oldu ama yiyemiyorum ve yemezsem sporun faydası olmaz kilo alamam off( spor hocam çok iyi beslenmem gerektiğini söyledi acaba xxxx şrup mu alsam diyorum

şu an itibarıyle xxxx içmeye başladım bakalım bende etkisi ne olacak. gelişmeleri yazarım.

sadece 2 şişeyle mi sonuç aldın? denemeye değer

arkadaşlar merhaba bende kilo alamıyorum boyum da uzun bu sebeple çok zayıf duruyorum nolur formülü bana da söyleyinn...

belirli bir programı olan varmııı??

evet 2 şişeyle sonuç aldım .bende spor merkezine gittim hiç bir işe yaramamıştı verdiğim paraya yanıyorum
ben sabah kahvaltıdan sonra öğle yemeklerınden sonra ve akşam yemeğinden sonra bi çorba kaşığı içtim 3,şişeyide aldım ama etrafımdaki insanlar tam kılondasın alma artık deyınce bıraktım başka arkadaşıma verdim o içti ve 2side kilo aldı .kilo vermektense almak daha zor.ama bırakmadan için nolur ben 1.5 2 ay falan kullandım baştan yanaklarımda şişkinlik gibi oldu daha sonra oturdu kilom yerine
bu kadar kolay olduğunu bilseydım senelerce o polenlı sut kecıboynuzu falan ıcmezdim inş sizde faydasını görürsünüz

canım sanırım yenı kullandın bırakınca gıdıyo kuzenım 1 yıldır kullanıyo bırakıyo hoppppp gene aynı bence kılo deıl o wucut su tutuyo

ama elinizin altında mutlak yicek bişeyler bulundurun agızda kuruluk yapıyor birde sureklı birşeyler yeme içme isteği oluyor son zamanlarda şurubu bile dikip içesim geliyordu bildiğiniz öksürük şurubu tadında gelişmeleri bende takip etcem.yaz kış pant içine kalın esofman gıyıyordum birde toparlasın dıye ince kılotlu corap gıyıyordum ustune şimdi şaşıyorum kendime aklıma geldikçe:26:

canım sanırım yenı kullandın bırakınca gıdıyo kuzenım 1 yıldır kullanıyo bırakıyo hoppppp gene aynı bence kılo deıl o wucut su tutuyo

tam 1 sene oluyor canım bilmiyorum belki vucudada baglıdır ama diğer arkadaslarımdada işe yaradı ve sabit kılodayız 3ümüzde şimdi önümden geçen zayıf kişileri tutup söylüyorum firmanın temsılcısı gibi

slm kızlar ne zamandır sizleri takip ediyordum .sizlere bende katılmak istedim ve üye oldum Asıl konuya gelecek olursak bende çok zayıfım halada öyleyim 160 boy ve 41.5 kiloydum taki bundan 15 gün öncesine kadar şu an 45 kiloyum iştahsızlık proplemim vardı hiç ama hiç canım bişey istemiydu İNTERNETTE GEZİNİRKEN xxx şurubu n metini duydum ve tereddüt etmeden aldım 2 hf içerisinde 3.5 kilo aldım hala kullanıyorum 50 hedefim 2 hafta sonra inşallah elli olurum inanılmaz derecede açlık hissi veriyor hiç acıkmayan ben hiç doymuyorum .ben başarmaya başladım darısı sizlerin başına sevgilerimle

benim kilo almamı sağlayan şurubun adı xxxx reçetesiz eczaneden gidip almıstım 3,90 falandı fiyatı canım

selam herkese bende 25 yaşındayım şimdiye kadar 50 kiloyu hiç geçemedim.herzamanda kilo almak isteyenlerdendim.3 hafta önce bi arkadaşım 1 su bardağı sıcak sütün içine 2 kaşık bal 1 kaşık tereyağını koy iç dedi yatmadan önce bende uyguladım 3 hafta çinde 2,5 kilo aldım benim işime yaradı ve çok mutluyum şuan.hedefim 60 kilo inş amacıma ulaşırım.ve inş sizinde işinize yarar bu tarif.

arkadaşlar balık hapı kilo aldırıyor ben hiç bir şekilde kilo alamıyordum bi arkadaşın önerisi üzerine balık hapı içmeye başladım ve cok kısa sürede 49 kilodan 53 kiloya çıktım boyum 1.73 olduğu için hala zayıfım ama devam edeceğim sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum :)

Kızlar burada tiroid bezine baktıranlar vardır sanıyorum. Forumda aradım bulamadım. Testlerin Ücretini bilenler yardımcı olabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…