- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
- 363
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.321
kızlaaaaarrrr !!
sırf bu konuya yorum atmak için üye oldum.ben 45 kiloydum boyumda olduğu için çok zayıf duruyordum ama bakın artık geçmiş zaman ekleri kullanıyorumbigün mevlütte kadının teki benımle tokalaşmadı amann kırılırsın şimdi dedi
bende netten araştırdım xxxx diye şurup çarptı gözüme midemde hassas olduğu için öyle kapsül falan içemem ama bir sürü polenli süt vs denedım hiç işe yaramamıştı boşa midem kalkıodu daha çok.
kuzenim eczacı ona sordum son zamanlarda doktorlar xxxx şurubu alerjı yerıne yan etkısının ön plana cıktıgını ve kılo aldırmak ıcın oldugunu soledı.hemen aldım yalan olmasın 3,90 tl falandı reçetesiz fiyatı sabah öğle aksam yemeklerden sonra bi çorba kaşıgı içtim ama aksatmayın mutlaka için şuan 57 kiloyum ve çoooooooookkkkk mutluyum artık pantolanlarımın altına esofman gıymek zorunda değilim kalçam var
canım sanki içip direk kilo almış gibi yazmışsın ama bildiğim kadarıyla u ilaç iştah açıcı yani kilo yapmıyo iştah açtığı için yediriyo
evet iştah açıyor ama orantılı kilo alıyorsun.iş yerindeki arkadaşımda kullandı sonuçtan gayet memnunuz ki ben senelerce uğraştım kılo almak için yemedıgım macun vs kalmadı gece 3te kalkıp makarna yıyıp yatıyordum 2şişe içtim ve sabıt kılodayım şuanda isteyene özelden msj atarsa numaramıda verebılırımbir iki gün uyku yapıyor ama abartılcak gibi değil ben çalışabıldım sadece bir ağırlık çöküyor ama değer.
canım sanırım yenı kullandın bırakınca gıdıyo kuzenım 1 yıldır kullanıyo bırakıyo hoppppp gene aynı bence kılo deıl o wucut su tutuyoevet 2 şişeyle sonuç aldım .bende spor merkezine gittim hiç bir işe yaramamıştı verdiğim paraya yanıyorum
ben sabah kahvaltıdan sonra öğle yemeklerınden sonra ve akşam yemeğinden sonra bi çorba kaşığı içtim 3,şişeyide aldım ama etrafımdaki insanlar tam kılondasın alma artık deyınce bıraktım başka arkadaşıma verdim o içti ve 2side kilo aldı .kilo vermektense almak daha zor.ama bırakmadan için nolur ben 1.5 2 ay falan kullandım baştan yanaklarımda şişkinlik gibi oldu daha sonra oturdu kilom yerine
bu kadar kolay olduğunu bilseydım senelerce o polenlı sut kecıboynuzu falan ıcmezdim inş sizde faydasını görürsünüz
canım sanırım yenı kullandın bırakınca gıdıyo kuzenım 1 yıldır kullanıyo bırakıyo hoppppp gene aynı bence kılo deıl o wucut su tutuyo
Kızlar burada tiroid bezine baktıranlar vardır sanıyorum. Forumda aradım bulamadım. Testlerin Ücretini bilenler yardımcı olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?