• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kilo almak isteyen 328 sayfadaki yorumumu okusun arkadaşar ben tam 5 kilo aldım fıstık gbi oldum
eczaneden bıagener adıl sabah akşam süt ile içtim 5 kutu kullandım
zamanım yok siz arastırın bi önceki 2 sayfayı okuyunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pek çok yolla kilo almayı denedim (evet o eczanelerde satılan tozlar filan da dahil) ama en fazla 48-49larda kalıyordu 50'ye çıkmıyordu. Ne kadar yersem yiyeyim. kemiklerim de ince yapılı olduğu için yetmiyordu bu kilo da. bacaklar filan yine zayıftı. Herneyse benim gibi zayıflıktan dert yanan ortak arkadaşların psikiyatristlerinden aldıkları ilacı psikiyatriste gidip yazdırdım. yani onun da onayını almış oldum ki hormonlarımda filan sorun yoktu testler temizdi kansızlık da yoktu. siz de benim gibi sorunsuz olmanıza rağmen kilo alamıyorsanız psikiyatriste gidin ve ilaca başlayın. kilo alana kadar kullanın sonra bırakın benim bir kaç kilo eksiğim kaldı sonra bıracağım. 1 aya yakındır kullanıyorum 3 kilo aldım ve şuan 52lerdeyim. ki 4-5 ay kullanan arkadaşlarım oldu zararı olmadı istedikleri kiloya gelince bıraktılar. ilacın ismini doktor kontrolunde alınmasına rağmen yazmıyorum ki diğer testleri yaptırmadan sırf ilaç ismi görüp alan olmasın diye. :) insan istediği orana ulaşınca kendine güveni daha da geliyormuş inanın dertsiz tasasız bir insan olmama rağmen bu kilo olayını yüzünden kompleks sahibi olmuştum. şimdi dolgunlaştığımı hissediyorum. biraz göbek yaptım ama istediğim kiloya gelince pilatese başlıcam yaz gelmeden sıkılaşmış olurum bile ;)
bu ilacın yan etkisi iştah açıp kilo aldırması onun dışında tek kötü yönü özellikle ilk 1 hafta çok uyku yapması ama yatmadan önce içerseniz pek de sorun olmuyor uyku düzenleyici gibi oluyor sonraları.
ama onun dışında sabah kalvaltısı - öğle yemeği (ki makarna ya da pilav olsun sulu yemek varsa ekmek yiyin artı yoğurt mutlaka) meyve ya da tatlı. öğleden sonra kek. ayrıca günde 2 bardak çaydan fazla içmeyin. akşam da yine yemekte pilav ya da makarna olsun yoğurt da sulu yemek varsa yanında ekmek. muz da meyve olacak (muz bağırsakları yavaşlatır hafif kabızlık yapıyor yani) akşam yatmadan önce yine o dankeklerden (66 grda 220 civarı kalori var yanında capy meyve suyu icebilirsiniz. ama ben tatlıyı pek sevmedigimden ayran iciyorum :D
hergün bu düzenle giderseniz ve mümkün değil pek ama tuvalet işini (anladığınız siz hangisini dedigimi :) ) 2 günde bire ya da en azından günde 1e indirin
bu şekilde 1 ayda 4 kilo civarı kesin alırsınız.

Son düzenleme:
hemen bahsedeyim canım:68::68::68: iştah açtıgı dogru ben yiyip uyuyordum bir iki hafta ciddi uyuttu beni . baktım ölee bende 3 kere deil uyku saatlerine göre alıyordum. bi sabah kalktıgımda kahvaltıdan hemen sonra(malum ondan sonra uyunmuyo) bide akşam 8 den sonra içiyordum.. ama 2 gün den sonra iştahı direkt açıyo.. ben normalde çok az yemek yerim yani normal bi insanın yedigini ben 3 günde falan yiyebilirim. prakten içerkende tabak tabak yiyemedim ama en azından açıkıyordum.. günde 4 5 ögüne çıkmıştım:56::56:.. normalde açlık hissi de olmuyo bende.. ama ilacı ilk kez içiyorsan bu süreyi iyi degerlendir bir kaç ay sonra bagışıklık kazandıgı için eski etkisi olmuyo.. ben suan ara verdim bir hafta sonra yeniden baslıcam.. birde aklında bulunsun bir ay prakten içersen bir ay siprakten iç..

ben şişe bitene kadar düzenli olarak devam edicem buna...eğer işe yaramazsa bomba denen tozu kullanıcam kafama koydum bakalım:15:

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 1.67 civarı ve günden güne 45-46-47 arasında kilom değişiyor :( en fazla 48 olabildim ama çok güzeel beslenyorum mesela bi oturuşta 1 ekmek yemeden kalkamam sofradan :( niye alamıyorum bilmiyorum ama herkes ekmek yada hamur işi yememi öneriyor denemediğim birşey değil ama bünyeyle alakalıymış bacaklarım filan çok ince özelliklede gövdem çok cins duruyo :( :2:

:84::84::84::84:kızlar suan saat kac oldu daha agzıma bı lokma surmedım halbukı sabah 8 ten berı ayaktayım bırazdan kızım okuldan gelecek artık onunla bıraz yerım hıc yemesem bıle canım bısı ıstemıyo sadece halsızlıkten ayakta duramıyorum sırf ayakta durabılmek ıcın bıraz atıstırıyorum ıste offfff yaaaaaaa

:84::84::84::84:kızlar suan saat kac oldu daha agzıma bı lokma surmedım halbukı sabah 8 ten berı ayaktayım bırazdan kızım okuldan gelecek artık onunla bıraz yerım hıc yemesem bıle canım bısı ıstemıyo sadece halsızlıkten ayakta duramıyorum sırf ayakta durabılmek ıcın bıraz atıstırıyorum ıste offfff yaaaaaaa

böyle olmaz çok kötü. kilo alamamayı bırak sağlığından olursun. hiç olmazsa yoğurt ye, çorbaya ekmek dogra ye ya da patatesi haşla tuzlayıp onu ye. olan kilonu da sağlığını da yitirme..

ya kizlar birakin herkes sizin g:2:bi olmaya calisirken siz niye kilo ile ugrasiyorsunuz,ileride benim gibi bir ahhhhhhh cekip keske eski halime dönsem dersiniz,ha simdi cokmu kötüyüm hayir ama genc kizlik halim manken gibi oldugu icin söyledim.eger bekarsaniz evlenince kesinlikle kilo aliniyor,ben evlenmeden önce 45 dim en fazla 49 a kadar cikiyordum,50 hic olmadim hep sizin gibi düsünüyordum azicik kilo alsam ama inan bos evlenin üstüne birde hamile kalin alin size kilo.bu arada dogum kontrol hapi cok kilo aldiriyor evliler icin diyorum.

Son düzenleme:
kızlaaarr yardım ensure kullanan oldu mu aranızda?işe yarıyo mu?kaç ay kullanmak lazım?bide nası bişey süte karıştırılan tozlardan mı?yoksa başka bişey mi direk mi yeniyo?ya da tavsiye edebileceğinz başka besin takviyesi var mı?

kızlaaarr yardım ensure kullanan oldu mu aranızda?işe yarıyo mu?kaç ay kullanmak lazım?bide nası bişey süte karıştırılan tozlardan mı?yoksa başka bişey mi direk mi yeniyo?ya da tavsiye edebileceğinz başka besin takviyesi var mı?
ben kullandım canım başka kullanan da vardı burada nickini unuttum ne yazıkki. bir kaç ay işe yarıyor. sonra bünye bağısıklık mı kazanıyor nedir alamıyorsun. o yüzden kullancaksan çok kullan da işe yarasın ama maddi olarak biraz yıpratıcı. cünkü sıvı olanı daha pahalı bi kutu 5 lira mı ne tek kullanımlık o da. toz şeklinde bi kutu 20 liraydı ondan da 7 bardaklık icecek cıkıyor. üstünde nasıl hazırlanacagı yazıyor. suya 6 ölcek katıp hazırlıyorsun. günde 2 ya da 3 kere kullan yani haftalık 2 kutu sana 40 liraya 3 kutu 60 liraya gelir. 4 hafta olarak hesap et bunu. 1,5 - 2 ay gibi süreden sonra etkisi kalmıyor ensure'nin, kilo aldırmıyor daha sonra yani.

Son düzenleme:
O kadar çok tavsiye edilen ürün var ki hangisinden alacağımı şaşırdım bomba bontavi ve bigayner arasında hangisi daha ii ona gore alıp kullnamaya başlamak istiyorum yardım edın lütfen

O kadar çok tavsiye edilen ürün var ki hangisinden alacağımı şaşırdım bomba bontavi ve bigayner arasında hangisi daha ii ona gore alıp kullnamaya başlamak istiyorum yardım edın lütfen

valla bigaynırı ben bi 10 eczaneye sordm heralde.burda bi arkadaş bi yer tarif etmişti ordaki eczanelere de sordm hiçbirinde yokmuş,hatta bazıları bilmiyo bile,bulk veya ensure var diyolar,onu bulamadım bi türlü:50:
bontavi sadece internette mi satılıyo,eczanelerde var mı acaba:26:

Son düzenleme:
ben kullandım canım başka kullanan da vardı burada nickini unuttum ne yazıkki. bir kaç ay işe yarıyor. sonra bünye bağısıklık mı kazanıyor nedir alamıyorsun. o yüzden kullancaksan çok kullan da işe yarasın ama maddi olarak biraz yıpratıcı. cünkü sıvı olanı daha pahalı bi kutu 5 lira mı ne tek kullanımlık o da. toz şeklinde bi kutu 20 liraydı ondan da 7 bardaklık icecek cıkıyor. üstünde nasıl hazırlanacagı yazıyor. suya 6 ölcek katıp hazırlıyorsun. günde 2 ya da 3 kere kullan yani haftalık 2 kutu sana 40 liraya 3 kutu 60 liraya gelir. 4 hafta olarak hesap et bunu. 1,5 - 2 ay gibi süreden sonra etkisi kalmıyor ensure'nin, kilo aldırmıyor daha sonra yani.

ooooo ne kadar pahalı yaa günde 2 tane içsem haftada 40 ayda 160lira mı oluyo yani:53:bu kadar paraya bari işe yarasa 2ayda 5kilo falan alsam:31:ayda kaç kilo aldırdı sana:26:bide bi bardağı kaç kalori?çok mu soru sordm:78:

ooooo ne kadar pahalı yaa günde 2 tane içsem haftada 40 ayda 160lira mı oluyo yani:53:bu kadar paraya bari işe yarasa 2ayda 5kilo falan alsam:31:ayda kaç kilo aldırdı sana:26:bide bi bardağı kaç kalori?çok mu soru sordm:78:

bir bardağı 500 kalori mi yoksa 250 kalori mi neydi. 1 ayda 3-4 kilo aldıyor. ama sadece onla olmuyor düzenli ve çok yemen gerek, 1 önceki sayfada yazdıgım şekilde beslenmek gerek. dur birde sana pm atabilirsem başka bişii yazcam.

Son düzenleme:
Back