- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.141
Arkdşlar özellikle akşam çok yiyip üstüne 1-2 muz sonra sürekli önerdiğim üzüm çekirdeği tozu ve bal karışımından bir tatlı kaşığı almanızı öneriyorum. Sonra meyve yyiyip uyuyun hatta eczaneden ensure toz içeceği alıp her akşam bi bardak için hem iştahınız açılır bu uygulamayla hem de kilocuklar gelircokacimcoook
rosemm ensure yi bende almayı düşünüyorum
sen faydasını gördünmü
yan etkisi yok deniliyor ama sen ne düşünüyosun Şeniz
canım 5,5 kilo nasıl aldın düğünüm yakın stresten iyice zayıfladım
yatağa bi uzanıyorum karnım içine göçmüş leğen kemiklerim dışarıya pırtlamış
memişler kendinden geçmiş içine kaçmış sankiÇok üzgünüm çoook
acilen kilo almam düğüne kadar
şurup canım normalde allerji için ama çok iştah açıyo bunun yanı sırada çok fena uyku yapıyo göze alabiliyosan uyuklamayı iç gerçekten faydalı
ben 3 kilo aldım onunla ama uyku hali iş yaşantımı etkileyince bıraktım
p...k..t...n şurup
canım senın dedıgın o şurup sipraktin olmasınonu bilmezmıyım hatta bır tıpçı arkadaşıma sordum bu ilaçın asıl faydası ne bana iç kılo alırsın dıye önerdıler o da dedıki: saman nezlesine iyi gelıyor sırnaşık şey çok gülmüştüm ve onunun şuan ıkıncı kutusundayım ama bıraktım içmeyı sarhoş gıbı yapıyor ınsanı.kii gece yatmadan önce içmeme rağmen.ve kılo alamadım sadece var olanı korudu bende :sinifsinif: bende çok zayıfım ve çok üzülüyorum alamıyorum diye bence bu bıraz metebolızma meselesi.
kızlar bnde zayıftım 46 kiloydum boyumda 1 57 ve 3 sene hiç bir gram bile alamadım çok uğraşıodum her dakka yemek yerdim ama hiç almazdım bnm yediğim kdr da kimse yiyemiodu yani.ve burada pra... şurubun önerisini okudum bnde aldım inanın şuanda 52 kiloyum ve hala şurubu kullanıorum.ilk 3 4 gün uyku yapıo ama sonrdan normale dönüo çok abartılı deil yani
canlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim
hepsini not alıyorum:1hug:vereliniortak
ensure mama almaya gittim eczaneye bana bulk mamanın daha çok işe yaradığını söyledi
bende bulk siparişi verdim.
ramazanda geliyor işimiz daha da zorlaşıyor kızlarolumunekankayizsmilebilmiyorumkismile
Okadar çok şey denedim ki.. diyetisyenlere gittim, aletli jimlastiğe yazıldım, herblife, GNC ürünleri (sporcuların kullandığı kas yapıcı tozlar), balıkyağı, macunlar, primobolan depot iğnesi.. vb
Hiç bir fayda etmedi, kan değerleri normal, maşallah sağlık yerinde deniliyor.
Şimdi aklıma gelen bir şey var, siz benim gibi yeyipte kilo alamayanlar; afedersiniz ama tuvalete çok çıkıyor musunuz? Çünkü ben genellikle masadan daha yemeğim bitmeden lavobaya ihtiyacım için kalkıyorum. Bağırsaklarım inanılmaz hızlı çalışıyor, insanlar bunun için çalışır aslnda ama benımkisi de fazla. Şimdi sorunu GASTROLOJİ bölümüne giderek çözmeyi düşünüyorum.
yiğorum yiğorum ama olmuo bugun skiniyy bi kot denedim ve üüüüüü oldum resmen görntü çok fena çırpı iki, bacak :S istedğim sadece eski kilomu geri almak ..3 4 kilocuk yahuu
Okadar çok şey denedim ki.. diyetisyenlere gittim, aletli jimlastiğe yazıldım, herblife, GNC ürünleri (sporcuların kullandığı kas yapıcı tozlar), balıkyağı, macunlar, primobolan depot iğnesi.. vb
Hiç bir fayda etmedi, kan değerleri normal, maşallah sağlık yerinde deniliyor.
Şimdi aklıma gelen bir şey var, siz benim gibi yeyipte kilo alamayanlar; afedersiniz ama tuvalete çok çıkıyor musunuz? Çünkü ben genellikle masadan daha yemeğim bitmeden lavobaya ihtiyacım için kalkıyorum. Bağırsaklarım inanılmaz hızlı çalışıyor, insanlar bunun için çalışır aslnda ama benımkisi de fazla. Şimdi sorunu GASTROLOJİ bölümüne giderek çözmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?