- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.001
boyum 1,65 haftaiçinde bi dahiliye dr daha gidicem öyle görünüyor.
fakat çok su içmesi gerekenler kilolu olanlar. iştahı kapatıyor.
sulu seyleri veya suyu, yemek yedikten sonra tüketiyorum ben. seninde öyle yapmanı tavsiye ederim.cokacimcoook
Kola kilo aldırır mı ??
kızlar yeni üye oldum. forumda ck fazla msj olduğu için tamamını okuyamadım. ben gecen sene 41 kiloydum. boy 165. 53 kiloya kdar cıktım. suan yaz gelince iştahım tamamen kesildive 49-50 kilo arasında değişiyorum. ama hala zayıf hissediyorum kendimi;özellikle bacaklarım çöp gibi mafoldumben
nurr sendemi kilo alcann .. hadi bakalım hepimize sağlıklı kilolarr..bende geldim aranıza arkadaşlarrr kabul ederseniz
aspirinnsağol paylaşımların için
ben acıyı çok severim iştah açar evet ama yemeğe dökülen acı biberin
kaloriyi düşürdüğünü yazmıştı burda bi arkadaş:uhm:
]
Kola kilo aldırır mı ??
aldırır çünkü çok fazla şeker içerir hatta ben 1 bardak kolada 32 küp şeker kadar şeker olduğunu duymuştum.. dolayısı ile kilo aldırır da asitli olduğundan zararıda çok tabii kafende var.. ama ben çok seviyorum.. her gün olmasasda 2 güne bi garanti içiyorum..
arkadaşım gebelikte kola çok zararlı direk plesentayı geçiyormuş diye okudum, bende cok severdim ama hamile olduğumu duyduğumda bıraktım cok canım cekerse bir yudum alıp bırakıyorum. aklında bulunsun
bu arada sunuda yazayım ben 174 boy 52 kiloydum kilo almayı cok istedim mamalar pekmezler ballı sütler neler denemedimki ama en son sipraktin (adını yanlış yazmış olabilirim)şurubu denedim müthiş iştah açıyor öyleki biley bulamasam kuru ekmek yiyordum açlıktan uykudan uyandırıyor. doktorun demesine benim sindirim sistemi jetten hızlıymış ve kilo alımı yavasmış ayrıcada ne gerek varmış.....
ama tek yan etkisi bende uyku oldu inanılmaz uyku yapıyor cocuklu annelere ve calısanlara tavsiye etmem bi yerde uyur kalırsınız :)
bu arada sunuda yazayım ben 174 boy 52 kiloydum kilo almayı cok istedim mamalar pekmezler ballı sütler neler denemedimki ama en son sipraktin (adını yanlış yazmış olabilirim)şurubu denedim müthiş iştah açıyor öyleki biley bulamasam kuru ekmek yiyordum açlıktan uykudan uyandırıyor. doktorun demesine benim sindirim sistemi jetten hızlıymış ve kilo alımı yavasmış ayrıcada ne gerek varmış.....
ama tek yan etkisi bende uyku oldu inanılmaz uyku yapıyor cocuklu annelere ve calısanlara tavsiye etmem bi yerde uyur kalırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?