Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim vücudumun ihtiyacı vardır tatlım herşeye, çünkü birşey tüketmiyorum. Bu bitsin de yeni şeye geçeceğim. boshayallersmile

Doktora gittim ben de baktı birşeyin yok dedi, kan tahlili yaptırdım. Dediğin gibi lalin'ciğim herkes kansızlık var sen de diyordu fakat çıkmadı. Normal değerler kansızlık falan yokmuş. Ben de mi bir diyetisyene gitsem acep? bilmiyorumkismile

cnmcım diyetisyene gitmen için iştahının olması lazım ki listeyi uygulayabilesin. Ama bazı yerlerde ek besin takviyesi ve iştah açmaya yönelik şeyler uygulanabiliyormuş. Onu araştır ona göre sırf listeye yönelik paranı verme boşa sonuçta yiyebilsen sen kendinde yüksek kalorili şeyleri araştırıp tüketirsin demi ama gerekte kalmaz datlımCADIARZU

Endokrin bölümüne gideceğim tatlım tiroid bezlerimin az çalışmasından şüpheleniyorum, boğaz kuruluğu falanda çok fazla. Fakat gün alamıyorum bir türlü, belirli hastahanelerde var ve az hastaya bakıyorlar. Orada bir tahlil yapılsa tiroid ile ilgili, anlaşılır ne olduğu ona göre de dahiliyeye giderim ona göre birşey yazarlar. Belki kilo almamı engelleyen odur. İştah kapanıklığı yapıyormuş çünkü. :gitme:

anlıyorum tatlım git tabi umarım biran önce iştahın açılır :1hug:

susucum bende 165by 47 kılodayım ve bır cocuk annesıyım ıste yarın pazara gıdecegım sımdıden kara kara ne gıyecegımı dusunur oldum cunku ne gıysem yakıstıramıyorum ınan evden dısarı cıkasım yok offff yaaa offff

Kızlar evde alıpta sırf bacaglarım kötü duruyo içinde diye giyemediğim bi pantolonum vardı. Bu sabah giyim deniyeyim dedi. Beğendim tam doldurdum içini ayy çook sewindim :teytey:işte şimdi inandım 50 kiloya ulaştığıma çok şükür inş.2-3 kilo daha alırım. :hooray:Yeter sonra ztn kızlar önemli olan cok yemek degil bol kalorili yicekleri tüketmek opuyorumnanaktan

27 yaşındayım canım evlenmeden önce 45 kilo bile değildim 43,44 falandım doğum yaptım 50 kilo oldum işte

Amanda aman seni buralarda görmek ne güzel sen bu topiğe uğrarmıydın:) nasılsın canım?

arkadaşlar bu aralar microbik ishal salgını var hastaneler bununla dolup taşıyor aman dikkat edin kendinize, biliyorsunuz en çabuk kilo kaybettiren bir hastalıktır ishal

cnm ya o kadar çok sevindim ki anlatamam..çok güzel bi his :)
sen ne yapmıştın unuttum ben bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…