- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.901
Tatlım B vitaminine ihtiyacı yoksa vücudunun atar iştah açar belki az bşy ama ben de pek bi işe yaramamıştı. Kimi morali bozuk olunca veya sıkıntılı olunca dolaba saldırır. Kimi de tam tersi işte iştah gider. Ben öyleyim sitres ve can sıkıntısı iştahımı alıp götürüyoboshayallersmile o yüzden moralimizi yüksek tutmamız gerek amacımıza ulaşmamız için ve mideyi genişlemek lazım inş. istediğin kiloya ulaşırsın tatlımopuyorumnanaktan
Doktora gittim ben de baktı birşeyin yok dedi, kan tahlili yaptırdım. Dediğin gibi lalin'ciğim herkes kansızlık var sen de diyordu fakat çıkmadı. Normal değerler kansızlık falan yokmuş. Ben de mi bir diyetisyene gitsem acep? bilmiyorumkismile
cnmcım diyetisyene gitmen için iştahının olması lazım ki listeyi uygulayabilesin. Ama bazı yerlerde ek besin takviyesi ve iştah açmaya yönelik şeyler uygulanabiliyormuş. Onu araştır ona göre sırf listeye yönelik paranı verme boşa sonuçta yiyebilsen sen kendinde yüksek kalorili şeyleri araştırıp tüketirsin demi ama gerekte kalmaz datlımCADIARZU
Endokrin bölümüne gideceğim tatlım tiroid bezlerimin az çalışmasından şüpheleniyorum, boğaz kuruluğu falanda çok fazla. Fakat gün alamıyorum bir türlü, belirli hastahanelerde var ve az hastaya bakıyorlar. Orada bir tahlil yapılsa tiroid ile ilgili, anlaşılır ne olduğu ona göre de dahiliyeye giderim ona göre birşey yazarlar. Belki kilo almamı engelleyen odur. İştah kapanıklığı yapıyormuş çünkü. :gitme:
bnde boyum 162 klom 45 sizce yeterli bi kilomu kaç kilo almalıyım bitrlü karar veremiorm
benim boyumda 1.65
kilom 50 çokmu zayıfım acaba herkes çok zayıfsın nasıl çocuk doğurdun diyo
kaç yaşındasın ki
yaşına da bağlı yoksa boyuna göre kilon çok az değil normal
boyum 1.70 falan 50 kılo oldum 49 a dusmek uzereyım moralım bozuluyo yaaa
27 yaşındayım canım evlenmeden önce 45 kilo bile değildim 43,44 falandım doğum yaptım 50 kilo oldum işte
Kızlar evde alıpta sırf bacaglarım kötü duruyo içinde diye giyemediğim bi pantolonum vardı. Bu sabah giyim deniyeyim dedi. Beğendim tam doldurdum içini ayy çook sewindim :teytey:işte şimdi inandım 50 kiloya ulaştığıma çok şükür inş.2-3 kilo daha alırım. :hooray:Yeter sonra ztn kızlar önemli olan cok yemek degil bol kalorili yicekleri tüketmek opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?