- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #2.701
ROSEE34 CANIM YENİ KONU AÇTIM..ORADAKİ TARİFLERİ DENİYCEM HABERİN OLSUN :1hug:
Öyle mi hemen bakıyorum canımcımmyerimseniben yettim gayrii:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ROSEE34 CANIM YENİ KONU AÇTIM..ORADAKİ TARİFLERİ DENİYCEM HABERİN OLSUN :1hug:
eğer sözlerin banaysa haksızlık yapıyorsun bi kere üslubun çok kırıcı ben mesajımı iyi bir niyetle yazmıştım yani asla sizinle yani kilo alamayan insanlarla dalga geçmedim aksine üzülen bir arkadaşa üzülmemesini ben de öyle bir bünyem olsaydı keşke diye bir bakıma teselli vermek istedim gerçek düşüncelerim bunlar ister inan ister inanma bu topiğe girmekteki amacımı da açıklayayım acaba nerede yanlış yapıyorumdu kilo alamayan arkadaşların beslenmesini merak ettim kendi beslenmemle karşılaştırdım tek nedeni bu yani merak ayrıca istediğim topiğe düşüncelerimi yazmakta özgürüm sanıyorum
ha bu arada son olarak şunu söyleyeyim ben anormal kiloda bir insan değilim boyum 170 kilom da zaten gördüğün gibi 66 yani bunu anormal dediğin için yazmak zorunda kaldım inşallah şu kırıcı üslubunu bırakırsın bence bu tip şeyler kk ya yakışmıyor...
Rosee34'cüğüm kilo alabildin mi tatlım?
cnm kırıcı yazmadısan alınmana gerek yok..bak bi arkadaş yazmış bana şöyle diolar moralim bozuluo filan...neden ?ben bunu anlamıyorum.insanlar bilip bilmeden yorum yapıyo bide biz uzaydan gelmişiz gibi gelip burda yazıyolar aman dert ettiğiniz şeye bak filan yazıyolar...bizde öyle olsak filan..ama bizidme elimizde olan bişey yok..bakın arkadaş neler yamzış.psikolojisi bozulmuş resmen ya
2 kilo aldım bitenem 47 olmuşum. 1-2 hafta sonra tekrar tartılcam. Daha 53-54 olmam lazım:1rolleyes: Senin nasıl gidiyo şekerummopuyorumnanaktan
Ben alamadım tatlım yaa, 1 öğün yiyorum günde çok kafamı takıyorum. mafoldumben Hiç iştahım yok. N'apacağım bilmiyorum. eyvahedigeldismile
Ne 1 öğün mü?:1shok: Tatlım öncelikle bir dr. git kesinlikle iştahını engelleyen bşyler vardır. Hatta 2-3 ayrı dr. görün derim çünklü benim sonuçlarım hep pozitif çıkıyodu en son gittiğim dr.boğazımda hafif enfeksiyon oldugunu söyledi.Dediki ufacık bir alarjik bşy bile iştahı kesebilirmiş.Domates iştah açar onu çok tüket sade bile olsa yeyerimseniben bir de ensure içecek var besin yetersizliğine iyi geliyor. Onu al tozu daha uygun günlük ihtiyacını karsılar en azından.siptaktin şurupta iştah açıyo dene istersen.Yani cnm birkaç uygulamayı beraber yapman gerek zmnla iştahın açılır elbet tatlımopuyorumnanaktan
Elimde olsa o 1 öğünüde yemeyeceğim yav. mafoldumben Doktora gittim birşeyin yok dedi, bir daha gideceğim. Artık iğne mi ne veriyorsa versin. 8 kilo alsam kafidir. sositosositoAntidepresan kullandığım için her ilacı içemiyorum. Sipraktini 2 gün önce bıraktım demiştim tatlım sana.
anlıyorum tatlım antidepresan iştahını kapatıyor da olabilir o zmn sen bir dr. git bidaha derim ben çünkü illaki bunu engelleyen bşy olmalı yani demibilmiyorumkismile
Genelde antidepresanlar kilo aldırıyor, ben de öyle bir etki etmedi. Ne şans. :umursamaz:
Bünyeye göre değişiyor. Sanırım sana etki etmemiş veya ters etki de yapıyor olabilir? Belki de istahsızlığa sebep odur:çok üzgünüm:
Olabilir tatlım, ruhsal çöküntü içinde isen antidepresan kullanıyor isen ya fazla kilo alıyorsun veyahut iştahın azalıyor zafiyet geçiriyorsun. benneyaptımki Sanırım ben ikinci dediğim yerdeyim. :1no2:
ahh tatlım benim haklısın bazıları ruhen çöktüğü zmn dolaba salıdırır ne bulursa yer şişer. Ama bazısı da iştahtan gider ben de çok üzüldüğüm veya bşyi kafama taktığım zmnlarda iştahtan gidiyorum. Kötü bir durum gerçekten canımcım dikkat et morali yüksek tutmaya çalış herşeyin olumlu yönlerini görmeye bak gayret et :1hug:
Elimden geldiğince olumlu olmaya çalışıyorum canım, zorlanıyorum fakat olmuyor gene de iştah aynı iştah. :1no2:
kızlar ya kılo aldırıcı ıgne vuruyolarmı herkese :??