Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Valla kısa yol onu buldum napım cnm ya aman kıllanma yapsın napım ya epılasyona gıderım bende zaten az kıllıyım sankı :)

Sen öyle diyosankaydirigubbakcemile3 Araştır yine de ayrıca hiç birşey kendiliğinden kilo aldırmaz ki mantıken iştahın açılcak yiceksinki alacaksın kilo ama demi iştahın yerindeyse işe yarar belki cnm

arkadaslar ben 160 boyunda 48 kiloyum 54 fln olmak isiyorum ozellikle bacaklarim ince onlari kalinlastirmak isiyorum spora yazildim ama sizce faydasi olurmu dogrumu yapiyorum yaa yemek olayimda cok fazla yok gerci sporla daha cok zayiflamiyim bideee fikirlerinizi almak istedim karar veremiyorum zaten zayifimmmmm

Benim de bacak sorunum var ama önce istersen iştahını açıp yemek yemeyle başla sonra spora başla spor da acıktırır insanı kas yaparsın daha saglıklı olacagı söyleniyor.

kıslarrrr 3 senedirli hiç kilo alamayan ben 47 kilodan 51.5 kiloya çıktımmmmsositosositodarısı hepinizin başınaaaa:lepi:

canım önceden çok yerdim ama alamıodum hatta hiç almam daha diodum burda bi kaç arkdş önerisinden biara şurup kullandım belki önce yazdıklarımdan okumuşsundur.2 şişe kullandım sadece ve 4 kilo aldım bu arada her akşam pekmez ve tahin bir kaşık aldım yattım iştahım okdr çok açıldıki çok yiodum doymuodum ve çbk acıkıodum o şurubu bıraktım bırakalı çok oldu ama pekmeze hala devam ediorum canım istio oda bağımlı oldum sanırımkaydirigubbakcemile3 ve geçenlerde doktora gittim bana herşeyn temiz ama çinko eksikliğin var dedi ve çinko eksikliği olunca ne kdr yersen ye kilo almıomuşsun bana şimdi o eksiklk için surup verdi şuan onu kullanıorum başkada bişi kullanmıorum cnm sormak istediğin olursa beni ekleyebilirsin yardımcı olurumolumunekankayizsmile

Tşkr edrim tatlım ztn biraz aldın mı gerisi geliyor. İnş. ben de başarıcamopuyorumnanaktan

kızlar ben 23 yaşındayım bundan 3 sene öncesine kadar 35 kiloydum düşünsenize 20 yaşında bir kız 35 kilo tabi herkes dalga geçiyor üflesem uçucaksın falan diye bende kilo almak istiyorum ama iştah sıfır...sonra birgün kafama dank etti dedim ben kilo almalıyım doğru diyetisyene ilk diyetisyen maceram hüsranla sonuçlansada gittiğim 2. diyetisyen sayesinde 1 haftada 38.5 kilo oldum 2.haftada 40 kilo sonra o 40 kilo sabitlendi bende şimdi tekrar uğraşıyorum kilo almak için 2 hafta önce 41 kiloydum şimdi 43 kilo 400 üm hedefim 50 tabiiki nasıl aldın derseniz sitede adı geçen malum şurubu kullandım ve kapasitemden fazla yedim kesinlikle mide bulantısından ağladığım,uyuyamadığım geceleri bilirim şimdi bi de her akşam 50 gr fındık yiyorum ve eskisi gibi kafaya takmıyorum

Bende öyleydim ve geçekten çok kötü günlerdi.Şimdiki halime şükür ediyorum. 20 li yaşlardayken 40-45 civarı gidip geliyordum. Ne giysem yakışmıyodu ve psikolojim bozulmuştu. Şimdi 23 yaşındayım ve 48.7 çıktm en son tartıldığımda ve giderek aldığımı düşünüyorum. İştahımda iyiye gitmeye başladı. Yanaklarım doldu biraz göbüşümü görmek bile yetiyo =) inş. başarıcam bu işi de:Saruboceq:

bende...kopyala yapıştır sankiihep aynı tip..dışarda yapılan espriler gibi..neden herkes aynı bayat esprileri yapar ve sadece kendisi demş gibi gülerler ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…