Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sporakannehir
sağol cnm önerin için ama ben şuana kadar hiç spor yapmadımbilmiyorumkismile
evde koşu bandı var bikaç kere koşayım dedim nerdeyse bayılcaktım o kadar fena oldum hiç alışkın değilim yani :bbo:
keşke yapabilsem sen ne güzel düzenli yapıyomuşsunalkisalkisalkis
benim önce 44ü geçtiğim zaman kilolu hissetmemden kurtulmam lazım cnm ama onu nasıl yapıcam hiç bilmiyorumeyvahedigeldismile

cnm koşu bandını pek kullanma dahada zayıflarsın, kalori yakıyosun onda aman dikkat

Ben de kilo almak isteyenlerdenim kızlar benim iştah problemim var ne yaptıysam iştahımı açamadım :gitme: geçen yıl diyetisyene gittim ek besinler falan derken 6 kilo aldım ama yazın hoop hepsi geri gitti şimdi tekrar taktım kafaya bakalım

merhaba kızlar
bende kilo alamıyorum ama iştah problemim yok.
yani beni görenler önce hiçbişey yemiyomusun der sonra yemek yerken görünce yok artık diye şoka girerler.
benden daha az yemek yiyen arkadaşlarım benden daha kilolular.
boyum 1.67 kilom 44 inceciğim yani:bbo:
kilo almak istiyorum çevremde herkes kilo al diyor ama 44ü ara sıra geçtiğimde kendimi çok kilolu hissediyorum istemeden iştahım kesiliyor. yıllardır takıldım kaldım bu kiloda.
sizce ne yapmalıyım bu sorunu nasıl çözebilirim?
teşekkürler şimdiden yardımlarınız için..

Vücudunda asit olabilir. Aynı dertten bi yakınan bi arkadaşım doktora gitmişti ona testler yapmışlar ve vücudundaki asitten dolayı zar zor kilo alabilse bile yemediği zaman hemen yakılacağını söylemiş doktor.

Vücudunda asit olabilir. Aynı dertten bi yakınan bi arkadaşım doktora gitmişti ona testler yapmışlar ve vücudundaki asitten dolayı zar zor kilo alabilse bile yemediği zaman hemen yakılacağını söylemiş doktor.

hmm teşekkürler cnm bilgi içina.s.
küçükken iştahım hiç yokmuş çok götürmüş annem doktora iştah açıcı ilaç vermişler bi işe yaramamış ama şuanda iştah problemim yok ben yine bi doktora gideyim en iyisia.s
ama birde kilo aldığımda kendimi çok kilolu hissetme sorunumu çözmem lazım onu nasıl çözücem hiç bilmiyorum 44ü geçince aşırı kiloluymuşum gibi geliyoreyvahedigeldismile

Aysun hoşgeldin topiğimize..senin durumun yine burdaki çok kişiden iyi..daha da zayıflar vardı.sende bendensin bende sinirli zmanlarımda ve kafamı taktığım zamanlarda yiyemiyorum.ama artık bu topiğin varlığı sayesinde hemen aklıma ben diilim tek bu sorunu yaşayan diyorum.ve kilo almam için sinirlenmemem gerektiğini biliyorum ...yinede çok üzüldüğüm olaylar zamanlar oluyo haberleri dahi izlemek etkiliyor beni..neyse kilo alınca yaşadığım mutluluğu hatırlayıp kendime destek oluyorum...

6 öğün 3 ara 3 ana öğün olmak üzere yemeye çalış...fındık badem ceviz bol kalorili gıdalardır.hemde fazla yer tutmaz miğdede...iştah yoksa sipraktin yada prakten şurup kullanıyoruz arada..aklın hep yemekte olsun nerde ne yemek istiyosan bol bol ye

canım bu sprakten ve ye prakten şurubu ben de kullandım. 3 gün işe yarar sonraki gunler bır ıse yaramıyor. ve bu ilaç böcek alerjisine karşı üretilmiştir. yan etkisi iştah açtriri. kılo aldırmaz. ama vücutta aşırı ödem yapar. yani derinin altın kücük kücük su torbacıkları olusur. benden söylemesi. hıc ıyı bır sey degıl. cok zararlı.

çok moralim bozuk kızlar bu konuda.
millet zayıfsın diyor sürekli kilo al diyor.
zayıflıktan kırılcan kopcan diyorlar
sanki ben bilmiyorum zayıf oldugumu. sınırlerımı bozuyorlar ya.
zaten ogrencıyım derslerımı de etkılıyor. zayıfım dıye sokaga hatta yatagktan cıkmak ıstemıyorum. erkek arkdsımın yanına bıle gıtmek ıstemıyorum bu yzden baahanelr buluyorum bazen. sırf zayıf oldgum ıcın.bunu bılse kızar zatn.

ve ben de kılo almak ıstıyorum ya nereye gıtsem
endokrın mı dıyetısyen mı yada baska bır bolum mu
doktorlar umursamıyor ıyısın dıyo surup verıyor hap verıyor yollluyor.of

Canım benim moralini yüksek tut. Herşeye üzülmeye kalksak ooo yandık. Sen de onlara çok kilolu olmaktansa böle olmayı tercih ettiğini söyle. Onlar seninkini degil sen onların moralini boz :1hug: spraktini tavsiye ediyorum. İştah açıyor.Bir dahiliye dr. git belki iltihap falan vardır veya kilo almanı engelleyen başka bişey..

zaten ogrencıyım derslerımı de etkılıyor. zayıfım dıye sokaga hatta yatagktan cıkmak ıstemıyorum. erkek arkdsımın yanına bıle gıtmek ıstemıyorum bu yzden baahanelr buluyorum bazen. sırf zayıf oldgum ıcın.bunu bılse kızar zatn.

canım senin yerinde olabilmek için nelerimi verirdim bi bilsen olumunekankayizsmile
o kadar özeniyorum ki yiyip kilo almayan insanlara boshayallersmileboshayallersmile
bu güne kadar yüzlerce diyet yaptım sonuç hala fazladan 8 kilom var sana şunu söyleyeyim seni zayıfsın diye moralini bozan insanlar beni de kilo ver diye sinir ediyorlar yani insanların ne dediğine takma kendileri dört dörtlük mü sanki ayyyyyy aslında çok şanslısınız ben sizin yerinizde olmyı çok isterdim korkmadan çikolata abur cubur yemek sanırım bir rüya benim için boshayallersmile boshayallersmile senağlama

Bana da devamlı çok zayıfsın diyorlar. Ben kilolu olsam onlara ne olmasam ne. Hadi onu da geçtim ben duymaktan bıktım onlar söylemekten bıkmadılar. Amma önemli insanmışım diyorum yav, bu kadar ilgilenip, sorun yapıyorlar. kaydirigubbakcemile3

of yeter ya bende şu sayfaya gelip yok şaştım yok bilmem ne diyenlere sinir oluyorum..ya kardeşim sonuçta normal kelimesi belli değil mi belli..altında veya üstünde ol normal sınıfında değilsen anormaldir ne fark ederki...ha şişman ha zayıf..anlamadan yorum yapıyor herkes..her sayfada bi var ya..ya sizlerin sorunu kilo verememek....bizimki de alamamak ..yok işte bünye meselesi ne yapalım..bend edışarda olsun burda olsun böyle diye yorum yapanlara sinir oluyorum..susayım dedim ama yok dalga geçer gibiler..bunu kabullenmek bu kadar mı zor?yorum yapmayın artık bu tarz..bizlere de ruh hastası gibi davranmayın..dediğim gibi..normal kelimesinin bi anlamı değerleri vardır..normal kilo değerlerinin altında veya üstünde ol aynıdır. anormalsindir..kiloluya kilolu diye yakışmaz zayıfa zayıf diye..insanlar dışarda da zayıfsın şusun busun der sonra şikayet etme der..niye yorum yapıyossunuz ki..o insanlara gıcık oluyorum...yok işte..bünye yapmıyo napim...

cnm endokronoloji..bence en sağlamı...hormonlarına bakacaklar..

canım kendini bu kadar üzcek bişey değil kesinlikle bu.
bana da sürekli söylüyorlar daha bugün okulda arkadaşlarım söyledi mesela ben de iyiyim ben ya sonra kilolu hissediyorum kendimi memnunum dedim geçtim.
kesinlikle kendini eve kapatma bu yüzden erkek arkadaşın seni böyle beğendi sonuçta neden şimdi sorun olsun ki bu?

Arkadaşlar defalarca uyarmamıza rica etmemize rağmen halen ilaç adı paylaşımı yapıyorsunuz lütfen bu konuda biraz hassas olalım her bünye farklıdır her ürün kişiye göre farklı etki gösterir lütfen sadece ve sadece doğal ürün paylaşımları yapalım eczanede vs satışa sunulmuş hap şurup kapsül paylaşımlarımızı lütfen yapmayalım yapan olursa da konuya sahip çıkalım lütfen yetkili arkadaşlara durumu bildirelim...

of yeter ya bende şu sayfaya gelip yok şaştım yok bilmem ne diyenlere sinir oluyorum..ya kardeşim sonuçta normal kelimesi belli değil mi belli..altında veya üstünde ol normal sınıfında değilsen anormaldir ne fark ederki...ha şişman ha zayıf..anlamadan yorum yapıyor herkes..her sayfada bi var ya..ya sizlerin sorunu kilo verememek....bizimki de alamamak ..yok işte bünye meselesi ne yapalım..bend edışarda olsun burda olsun böyle diye yorum yapanlara sinir oluyorum..susayım dedim ama yok dalga geçer gibiler..bunu kabullenmek bu kadar mı zor?yorum yapmayın artık bu tarz..bizlere de ruh hastası gibi davranmayın..dediğim gibi..normal kelimesinin bi anlamı değerleri vardır..normal kilo değerlerinin altında veya üstünde ol aynıdır. anormalsindir..kiloluya kilolu diye yakışmaz zayıfa zayıf diye..insanlar dışarda da zayıfsın şusun busun der sonra şikayet etme der..niye yorum yapıyossunuz ki..o insanlara gıcık oluyorum...yok işte..bünye yapmıyo napim...

eğer sözlerin banaysa haksızlık yapıyorsun bi kere üslubun çok kırıcı ben mesajımı iyi bir niyetle yazmıştım yani asla sizinle yani kilo alamayan insanlarla dalga geçmedim aksine üzülen bir arkadaşa üzülmemesini ben de öyle bir bünyem olsaydı keşke diye bir bakıma teselli vermek istedim gerçek düşüncelerim bunlar ister inan ister inanma bu topiğe girmekteki amacımı da açıklayayım acaba nerede yanlış yapıyorumdu kilo alamayan arkadaşların beslenmesini merak ettim kendi beslenmemle karşılaştırdım tek nedeni bu yani merak ayrıca istediğim topiğe düşüncelerimi yazmakta özgürüm sanıyorum
ha bu arada son olarak şunu söyleyeyim ben anormal kiloda bir insan değilim boyum 170 kilom da zaten gördüğün gibi 66 yani bunu anormal dediğin için yazmak zorunda kaldım inşallah şu kırıcı üslubunu bırakırsın bence bu tip şeyler kk ya yakışmıyor...

Şekerlerim tartışmaya gerek yok kırmayın birbirimize yardımcı olmak amacımız demi amayerimseniben ama şöyle bişey var nasıl ki çok kilolu olunca insanlar kıyafetlerin içine giremiyor veya kendilerine uygun kıyafet bulamıyor hatta sağlık açısından rahatsız oluyor.İşte normal kilosunun altında olan kişiler de tam aksi ne yazık ki giydiği kıyafetlerin içini dolduramadıkları için yakıştırmazlar. Tabi kötü hoş olmayan bir görüntü oluyor.Çok kilolu olmaktansa zayıf olmayı tercih ederim tabiki ama aşırı olmadığı sürece yani aşırı zayıflıkta çok kötü oluyo benneyaptımki

Şekerlerim tartışmaya gerek yok kırmayın birbirimize yardımcı olmak amacımız demi amayerimseniben ama şöyle bişey var nasıl ki çok kilolu olunca insanlar kıyafetlerin içine giremiyor veya kendilerine uygun kıyafet bulamıyor hatta sağlık açısından rahatsız oluyor.İşte normal kilosunun altında olan kişiler de tam aksi ne yazık ki giydiği kıyafetlerin içini dolduramadıkları için yakıştırmazlar. Tabi kötü hoş olmayan bir görüntü oluyor.Çok kilolu olmaktansa zayıf olmayı tercih ederim tabiki ama aşırı olmadığı sürece yani aşırı zayıflıkta çok kötü oluyo benneyaptımki

katılıyorum canım sana inşallah siz istediğiniz kiloya çıkarsınız ben de inerim kaydirigubbakcemile5

Back