Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cnm kırıcı yazmadısan alınmana gerek yok..bak bi arkadaş yazmış bana şöyle diolar moralim bozuluo filan...neden ?ben bunu anlamıyorum.insanlar bilip bilmeden yorum yapıyo bide biz uzaydan gelmişiz gibi gelip burda yazıyolar aman dert ettiğiniz şeye bak filan yazıyolar...bizde öyle olsak filan..ama bizidme elimizde olan bişey yok..bakın arkadaş neler yamzış.psikolojisi bozulmuş resmen ya

neyse canım ben biraz fazla alınganım galiba :))
ama ben de fazla zayıflığın da en az fazla kilolu olmak kadar moral bozucu olduğunu tahmin ediyorum boyunla kilon arasındaki fark 10sa normal ,fark 10dan fazlaysa zayıf azsa kilo problemin oluyor bunları sen de biliyorsun zaten ama şu da bir gerçek ki türkiyede sizin grup yüzde 10 olduğu için çoğunluk içinde dikkat çekiyor olabilirsiniz CADIARZU
benim temennim herkes istediği kiloya kavuşsun ve tartı oynamasın artık tabi bu bizim azmimizle alakalı
istersen bi öneri de verebilirim sana benim az toplu olmamdaki neden sevdiğim yemeklerden 2 tabak yiyorum o açıda midem geniş klava: şimdi daraltma çabasındayım biliyorum 2. tabağı yemek iştah ister onun için de sevdiğin yemekleri biraz çabayla çok yiyebilirsin :icecream:
siz de bana zayıflığın püf noktalarını anlatabilirsiniz :))
kaydirigubbakcemile5

kilo manyakları nabersiniz.yaa kıslaaar ben 53 oldum topice ilk geldiğimde 46 idim yani tam 7 kilo aldım ama göbüşüm çıktı çok rahatsız oluyorum.2 aydır mekik çekiyorum ama bi değişme yok hala kilo alıyım derken tipi kaydırıcaz bu gidişle ooof of ne nankörüm dimi sempatiksalakcinni

2 kilo aldım bitenem 47 olmuşum. 1-2 hafta sonra tekrar tartılcam. Daha 53-54 olmam lazım:1rolleyes: Senin nasıl gidiyo şekerummopuyorumnanaktan

Ben alamadım tatlım yaa, 1 öğün yiyorum günde çok kafamı takıyorum. mafoldumben Hiç iştahım yok. N'apacağım bilmiyorum. eyvahedigeldismile

Ben alamadım tatlım yaa, 1 öğün yiyorum günde çok kafamı takıyorum. mafoldumben Hiç iştahım yok. N'apacağım bilmiyorum. eyvahedigeldismile

Ne 1 öğün mü?:1shok: Tatlım öncelikle bir dr. git kesinlikle iştahını engelleyen bşyler vardır. Hatta 2-3 ayrı dr. görün derim çünklü benim sonuçlarım hep pozitif çıkıyodu en son gittiğim dr.boğazımda hafif enfeksiyon oldugunu söyledi.Dediki ufacık bir alarjik bşy bile iştahı kesebilirmiş.Domates iştah açar onu çok tüket sade bile olsa yeyerimseniben bir de ensure içecek var besin yetersizliğine iyi geliyor. Onu al tozu daha uygun günlük ihtiyacını karsılar en azından.siptaktin şurupta iştah açıyo dene istersen.Yani cnm birkaç uygulamayı beraber yapman gerek zmnla iştahın açılır elbet tatlımopuyorumnanaktan

Elimde olsa o 1 öğünüde yemeyeceğim yav. mafoldumben Doktora gittim birşeyin yok dedi, bir daha gideceğim. Artık iğne mi ne veriyorsa versin. 8 kilo alsam kafidir. sositosositoAntidepresan kullandığım için her ilacı içemiyorum. Sipraktini 2 gün önce bıraktım demiştim tatlım sana.

anlıyorum tatlım antidepresan iştahını kapatıyor da olabilir o zmn sen bir dr. git bidaha derim ben çünkü illaki bunu engelleyen bşy olmalı yani demibilmiyorumkismile

Bünyeye göre değişiyor. Sanırım sana etki etmemiş veya ters etki de yapıyor olabilir? Belki de istahsızlığa sebep odur:çok üzgünüm:

Olabilir tatlım, ruhsal çöküntü içinde isen antidepresan kullanıyor isen ya fazla kilo alıyorsun veyahut iştahın azalıyor zafiyet geçiriyorsun. benneyaptımki Sanırım ben ikinci dediğim yerdeyim. :1no2:

Olabilir tatlım, ruhsal çöküntü içinde isen antidepresan kullanıyor isen ya fazla kilo alıyorsun veyahut iştahın azalıyor zafiyet geçiriyorsun. benneyaptımki Sanırım ben ikinci dediğim yerdeyim. :1no2:

ahh tatlım benim haklısın bazıları ruhen çöktüğü zmn dolaba salıdırır ne bulursa yer şişer. Ama bazısı da iştahtan gider ben de çok üzüldüğüm veya bşyi kafama taktığım zmnlarda iştahtan gidiyorum. Kötü bir durum gerçekten canımcım dikkat et morali yüksek tutmaya çalış herşeyin olumlu yönlerini görmeye bak gayret et :1hug:

Elimden geldiğince olumlu olmaya çalışıyorum canım, zorlanıyorum fakat olmuyor gene de iştah aynı iştah. :1no2:

arkadaşlar ben hergün marketlerde satılan tadımın 90 gr lık bademi var. ondan yiyorum. faydasıı gördüm. hergün 1 paket yiyin. son 1 haftadır fındık yiyordum ama o fayda etmedi. badem yiyin

kızlar ya kılo aldırıcı ıgne vuruyolarmı herkese :??

İğne tehlikeli homon bozukluğu kıllanma falan yapıyormuş. Canım tavsiye etmiyorlar.Onun yerine iştahını açmanın yollarını dene veya iştahın açıksa kilo alamama nedenlerini ögren ona göre uygulamalar yap derim.Sen bilirsin yine şekerim ama iyi araştır.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…