- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.681
sporakannehir
sağol cnm önerin için ama ben şuana kadar hiç spor yapmadımbilmiyorumkismile
evde koşu bandı var bikaç kere koşayım dedim nerdeyse bayılcaktım o kadar fena oldum hiç alışkın değilim yani :bbo:
keşke yapabilsem sen ne güzel düzenli yapıyomuşsunalkisalkisalkis
benim önce 44ü geçtiğim zaman kilolu hissetmemden kurtulmam lazım cnm ama onu nasıl yapıcam hiç bilmiyorumeyvahedigeldismile
cnm koşu bandını pek kullanma dahada zayıflarsın, kalori yakıyosun onda aman dikkat
merhaba kızlar
bende kilo alamıyorum ama iştah problemim yok.
yani beni görenler önce hiçbişey yemiyomusun der sonra yemek yerken görünce yok artık diye şoka girerler.
benden daha az yemek yiyen arkadaşlarım benden daha kilolular.
boyum 1.67 kilom 44 inceciğim yani:bbo:
kilo almak istiyorum çevremde herkes kilo al diyor ama 44ü ara sıra geçtiğimde kendimi çok kilolu hissediyorum istemeden iştahım kesiliyor. yıllardır takıldım kaldım bu kiloda.
sizce ne yapmalıyım bu sorunu nasıl çözebilirim?
teşekkürler şimdiden yardımlarınız için..
Vücudunda asit olabilir. Aynı dertten bi yakınan bi arkadaşım doktora gitmişti ona testler yapmışlar ve vücudundaki asitten dolayı zar zor kilo alabilse bile yemediği zaman hemen yakılacağını söylemiş doktor.
Aysun hoşgeldin topiğimize..senin durumun yine burdaki çok kişiden iyi..daha da zayıflar vardı.sende bendensin bende sinirli zmanlarımda ve kafamı taktığım zamanlarda yiyemiyorum.ama artık bu topiğin varlığı sayesinde hemen aklıma ben diilim tek bu sorunu yaşayan diyorum.ve kilo almam için sinirlenmemem gerektiğini biliyorum ...yinede çok üzüldüğüm olaylar zamanlar oluyo haberleri dahi izlemek etkiliyor beni..neyse kilo alınca yaşadığım mutluluğu hatırlayıp kendime destek oluyorum...
6 öğün 3 ara 3 ana öğün olmak üzere yemeye çalış...fındık badem ceviz bol kalorili gıdalardır.hemde fazla yer tutmaz miğdede...iştah yoksa sipraktin yada prakten şurup kullanıyoruz arada..aklın hep yemekte olsun nerde ne yemek istiyosan bol bol ye
çok moralim bozuk kızlar bu konuda.
millet zayıfsın diyor sürekli kilo al diyor.
zayıflıktan kırılcan kopcan diyorlar
sanki ben bilmiyorum zayıf oldugumu. sınırlerımı bozuyorlar ya.
zaten ogrencıyım derslerımı de etkılıyor. zayıfım dıye sokaga hatta yatagktan cıkmak ıstemıyorum. erkek arkdsımın yanına bıle gıtmek ıstemıyorum bu yzden baahanelr buluyorum bazen. sırf zayıf oldgum ıcın.bunu bılse kızar zatn.
ve ben de kılo almak ıstıyorum ya nereye gıtsem
endokrın mı dıyetısyen mı yada baska bır bolum mu
doktorlar umursamıyor ıyısın dıyo surup verıyor hap verıyor yollluyor.of
zaten ogrencıyım derslerımı de etkılıyor. zayıfım dıye sokaga hatta yatagktan cıkmak ıstemıyorum. erkek arkdsımın yanına bıle gıtmek ıstemıyorum bu yzden baahanelr buluyorum bazen. sırf zayıf oldgum ıcın.bunu bılse kızar zatn.
of yeter ya bende şu sayfaya gelip yok şaştım yok bilmem ne diyenlere sinir oluyorum..ya kardeşim sonuçta normal kelimesi belli değil mi belli..altında veya üstünde ol normal sınıfında değilsen anormaldir ne fark ederki...ha şişman ha zayıf..anlamadan yorum yapıyor herkes..her sayfada bi var ya..ya sizlerin sorunu kilo verememek....bizimki de alamamak ..yok işte bünye meselesi ne yapalım..bend edışarda olsun burda olsun böyle diye yorum yapanlara sinir oluyorum..susayım dedim ama yok dalga geçer gibiler..bunu kabullenmek bu kadar mı zor?yorum yapmayın artık bu tarz..bizlere de ruh hastası gibi davranmayın..dediğim gibi..normal kelimesinin bi anlamı değerleri vardır..normal kilo değerlerinin altında veya üstünde ol aynıdır. anormalsindir..kiloluya kilolu diye yakışmaz zayıfa zayıf diye..insanlar dışarda da zayıfsın şusun busun der sonra şikayet etme der..niye yorum yapıyossunuz ki..o insanlara gıcık oluyorum...yok işte..bünye yapmıyo napim...
Şekerlerim tartışmaya gerek yok kırmayın birbirimize yardımcı olmak amacımız demi amayerimseniben ama şöyle bişey var nasıl ki çok kilolu olunca insanlar kıyafetlerin içine giremiyor veya kendilerine uygun kıyafet bulamıyor hatta sağlık açısından rahatsız oluyor.İşte normal kilosunun altında olan kişiler de tam aksi ne yazık ki giydiği kıyafetlerin içini dolduramadıkları için yakıştırmazlar. Tabi kötü hoş olmayan bir görüntü oluyor.Çok kilolu olmaktansa zayıf olmayı tercih ederim tabiki ama aşırı olmadığı sürece yani aşırı zayıflıkta çok kötü oluyo benneyaptımki
katılıyorum canım sana inşallah siz istediğiniz kiloya çıkarsınız ben de inerim kaydirigubbakcemile5
İnş. tatlım çalışmalara devam:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?