- 1 Eylül 2009
- 382
- 43
- 318
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #2.641
bende kilo alıyorum süperrrr oleyyy tam 4 kilo aldım 15 gün öncesine kadar 43 kilo idim şimdi 47 olmuşum ayy tartıya çıkınca gözlerime inanamadım sevincimden saat başı tartılıyorum şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kilo alıyorum süperrrr oleyyy tam 4 kilo aldım 15 gün öncesine kadar 43 kilo idim şimdi 47 olmuşum ayy tartıya çıkınca gözlerime inanamadım sevincimden saat başı tartılıyorum şimdi
hiç te bile guzelim, ben evleneli 3 sene olacak ve hep ayni kilomdayim kendimi bildim bileli.. ah geçen yil hamileligimde 13 kg aldim onuda gorucektiniz kizlarrr ben yine ayni zayif bayan yalniz karnim bir top misali çikmi$ti $uraya.. fakat herkesler benim o halimi çok begeniyordu :teytey:Ben de evlenene kadar hep 48-49 kiloydum daha yukarısını göremiyordum.
Boyumda uzun olunca cılız bi görüntüm vardı.
Evlendikten sonra alıyorsunuz kızlar kiloyu,kilo almak isteyenler evlensin bence :))
Birde gece yemek yemeyi deneyin.
Alma vaktiniz gelmediyse ne yaparsanız yapın alamak zor oluyo benim fikrim bu.
bi de bu alınan kiloların göbeğe toplanmaması için ne yapmak lazım ki acaba ya boshayallersmile
Canım nasıl başardığını anlatır mısın? :1hug:
doktora gittim bana bi ilaç verdi canım içmeye başladıktan 2 gün sonra acayip iştahım açıldı ne kadar yesemde doymuyorum beni görenler bu ne iştah die şaşırıyorlar kardeşim bile abla van gölü canavarı gibisin dio![]()
kızlar benden size bir tavsiye tahin-pekmez+süt günde 2 bardak ve bol bol fındık fıstık birde her öğünden sonra harnup pekmezli polenli ballı macunlar var onlardan 2 kaşık :hulya:
bunu araştırdım bunu yapan bir kız 8 ayda 10 kilo almış bazısı 5 ayda 8 kilo sempatiksalakcinni
ben yapacağım sabrederim birden kilo almak çokda iyi değil bence
öptüm hepinisi olumunekankayizsmile
doktora gittim bana bi ilaç verdi canım içmeye başladıktan 2 gün sonra acayip iştahım açıldı ne kadar yesemde doymuyorum beni görenler bu ne iştah die şaşırıyorlar kardeşim bile abla van gölü canavarı gibisin dio![]()
tahini pekmez yerine suyla karıştırıp içine bol miktarda şeker dökerek ekmek banıp yiyerek kilo alan arkadaşım vardı kaydirigubbakcemile3 cidden kilo aldırıyo!!! ama ben tadı kötü olurdie yapmadım hiç :s