Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende kilo alıyorum süperrrr oleyyy tam 4 kilo aldım 15 gün öncesine kadar 43 kilo idim şimdi 47 olmuşum ayy tartıya çıkınca gözlerime inanamadım sevincimden saat başı tartılıyorum şimdi

ya ben çok yavaş kilo alıyorum.ayda 2 kilo falan.sinir oluyorum millet 3-4 kilo alıyor.annem daha sağlıklı böyle diyor ama ben kociş gelene kadar 53 olmak istiyorum

önemli olan kilo alabilmek canım takma kafana inşallah istediğin kiloya eşin gelmeden kavuşursun

kızlar benden size bir tavsiye tahin-pekmez+süt günde 2 bardak ve bol bol fındık fıstık birde her öğünden sonra harnup pekmezli polenli ballı macunlar var onlardan 2 kaşık :hulya:
bunu araştırdım bunu yapan bir kız 8 ayda 10 kilo almış bazısı 5 ayda 8 kilo sempatiksalakcinni
ben yapacağım sabrederim birden kilo almak çokda iyi değil bence :emir_bebek:
öptüm hepinisi olumunekankayizsmile

bende kilo alıyorum süperrrr oleyyy tam 4 kilo aldım 15 gün öncesine kadar 43 kilo idim şimdi 47 olmuşum ayy tartıya çıkınca gözlerime inanamadım sevincimden saat başı tartılıyorum şimdi

Canım nasıl başardığını anlatır mısın? :1hug:

Ben de evlenene kadar hep 48-49 kiloydum daha yukarısını göremiyordum.
Boyumda uzun olunca cılız bi görüntüm vardı.

Evlendikten sonra alıyorsunuz kızlar kiloyu,kilo almak isteyenler evlensin bence :))

Birde gece yemek yemeyi deneyin.

Alma vaktiniz gelmediyse ne yaparsanız yapın alamak zor oluyo benim fikrim bu.
hiç te bile guzelim, ben evleneli 3 sene olacak ve hep ayni kilomdayim kendimi bildim bileli.. ah geçen yil hamileligimde 13 kg aldim onuda gorucektiniz kizlarrr ben yine ayni zayif bayan yalniz karnim bir top misali çikmi$ti $uraya.. fakat herkesler benim o halimi çok begeniyordu :teytey:

ya tahin acayip kötü aldım ama ağzıma alamıorum kızlar daha cazip bi yanı yokmu bunun ya yemek istiorum ama çok kötüüüüüüüüakannehir

tahini pekmez yerine suyla karıştırıp içine bol miktarda şeker dökerek ekmek banıp yiyerek kilo alan arkadaşım vardı kaydirigubbakcemile3 cidden kilo aldırıyo!!! ama ben tadı kötü olurdie yapmadım hiç :s

bi de bu alınan kiloların göbeğe toplanmaması için ne yapmak lazım ki acaba ya boshayallersmile

her gün spor yapıcan cankuş yani göbek için mekik çekicen.ben başladım bir aydır göbek için mekik bel için yan mekik çekiyorum yoksa kilo alıyım derlen penguen gibi bişi olup çıkmayalım.eşit kilo dağılımı için spor şart

Canım nasıl başardığını anlatır mısın? :1hug:

doktora gittim bana bi ilaç verdi canım içmeye başladıktan 2 gün sonra acayip iştahım açıldı ne kadar yesemde doymuyorum beni görenler bu ne iştah die şaşırıyorlar kardeşim bile abla van gölü canavarı gibisin dio:nazar:

doktora gittim bana bi ilaç verdi canım içmeye başladıktan 2 gün sonra acayip iştahım açıldı ne kadar yesemde doymuyorum beni görenler bu ne iştah die şaşırıyorlar kardeşim bile abla van gölü canavarı gibisin dio:nazar:

İlacın adını söyleyebilirmsn? Gerçi bana da doktor bi ilaç verdi. Şu sıra iştahım iyi maaşallah :teytey:

kızlar benden size bir tavsiye tahin-pekmez+süt günde 2 bardak ve bol bol fındık fıstık birde her öğünden sonra harnup pekmezli polenli ballı macunlar var onlardan 2 kaşık :hulya:
bunu araştırdım bunu yapan bir kız 8 ayda 10 kilo almış bazısı 5 ayda 8 kilo sempatiksalakcinni
ben yapacağım sabrederim birden kilo almak çokda iyi değil bence :emir_bebek:
öptüm hepinisi olumunekankayizsmile

Afrodizyak etkisi yapar bunlar :roflol: Sonra gelene gidene saldırmayalım. :roflol::roflol: Libido patlaması falan. delikafadulden

topiği yeni gördüm.. özetle söyler misiniz kızlar kilo almayı başaranlar kullandıkları ilaç ya da bi yöntem var mı? benim kardeşimin kilo alması lazım acele. subay olmak istiyor da..

Dahiliye doktorun iştah açıcı olarak mı verdi tatlım? bilmiyorumkismile

tahini pekmez yerine suyla karıştırıp içine bol miktarda şeker dökerek ekmek banıp yiyerek kilo alan arkadaşım vardı kaydirigubbakcemile3 cidden kilo aldırıyo!!! ama ben tadı kötü olurdie yapmadım hiç :s

ya tahin i hergün akşam yatmadan önce bi kaşık alıorum ama zorla çok iğrenç yaa nasıl dayancam ben onaaaeyvahedigeldismile dediğini bi denim bakim nasıl olcak belki sade yemekten iiidirsempatiksalakcinni

canım hapın adı ne bide antidepresan bir ilaç mı. yan etkileri var mıı???

Back