Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben de minyon tipliyim.1.57 felan boyum var.56 kıloydum .tontiş tontiş.ama neden zayıfladığımı bilmiyorum.özellıkle gecelerı çok yıyorum uykudan uyanıp..ve suan 50 kıloyum dusmek uzereyım 49a.moralım bozuk..kalça ve bacaklarda bı ıncelme felan yok ama göğüslerimde ufalma var.annem hep der'kılo alsann büyür' diye ama anlamadım gitti.artık en son arkadaşımın doktora gidip aldığı kullandığı bir ilaç var onu almaya karar verdım doktorla konusup.depresyon ılacıymıs benım de psikolojım duzgun sayılmaz ne de olsa:) ne yapcağımı bilmiyorum.sizce???

arkadaşlar deprasan ilac deil kullndıgım adını özelden yazabilirim hapın üzerinde demir eksiliği için yazıyor ama doktor bnu kullamamı istedi gerçektende kilo almaya başladım hızlı bi şekilde düğünüme kadar inşallah 55 olmayı hedefledim ilacım bitsin kontrole gidicem

Tatlım demek ki demir eksikliğin varmış. Belki de ondan dolayı alamıyomuşsundur. Bana özelden adını yollar mısın? Bakayım yararsa onu da alırım.yerimseniben

tüm tahlillerim normal cıktı canım demir eksiliğim falan yok ama yemek yiyemiyoruk diyince yazdı

canım rica etsem ilacın adını mesaj atar mısın bana? teşekkür ederim şimdiden.

merhaba kızlar
bende kilo alamıyorum ama iştah problemim yok.
yani beni görenler önce hiçbişey yemiyomusun der sonra yemek yerken görünce yok artık diye şoka girerler.
benden daha az yemek yiyen arkadaşlarım benden daha kilolular.
boyum 1.67 kilom 44 inceciğim yani:bbo:
kilo almak istiyorum çevremde herkes kilo al diyor ama 44ü ara sıra geçtiğimde kendimi çok kilolu hissediyorum istemeden iştahım kesiliyor. yıllardır takıldım kaldım bu kiloda.
sizce ne yapmalıyım bu sorunu nasıl çözebilirim?
teşekkürler şimdiden yardımlarınız için..

Arkadaşlar defalarca uyarmamıza rica etmemize rağmen halen ilaç adı paylaşımı yapıyorsunuz lütfen bu konuda biraz hassas olalım her bünye farklıdır her ürün kişiye göre farklı etki gösterir lütfen sadece ve sadece doğal ürün paylaşımları yapalım eczanede vs satışa sunulmuş hap şurup kapsül paylaşımlarımızı lütfen yapmayalım yapan olursa da konuya sahip çıkalım lütfen yetkili arkadaşlara durumu bildirelim...

tatlım bende senin gibiydim boyum 1,68 kilom 45 di bende yıllarca bu kilodayım, neyaptıysam bitürlü kilo alamamıştım. iştahımda aynı senin dediğin gibi görenler şaşırır, senin yediğini ben yesem 100 kilo olurum herhalde diyolardı. baktım kilo alamıcam kastan kilo alındığını duydum buyüzden 5 aydır düzenli spora gidiyorum ağırlık çalışıyorum ve şimdi 49 kiloyum, eğer imkanın varsa spora yazılmanı tavsiye ederim.

sporakannehir
sağol cnm önerin için ama ben şuana kadar hiç spor yapmadımbilmiyorumkismile
evde koşu bandı var bikaç kere koşayım dedim nerdeyse bayılcaktım o kadar fena oldum hiç alışkın değilim yani :bbo:
keşke yapabilsem sen ne güzel düzenli yapıyomuşsunalkisalkisalkis
benim önce 44ü geçtiğim zaman kilolu hissetmemden kurtulmam lazım cnm ama onu nasıl yapıcam hiç bilmiyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…