- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.661
arkadaşlar deprasan ilac deil kullndıgım adını özelden yazabilirim hapın üzerinde demir eksiliği için yazıyor ama doktor bnu kullamamı istedi gerçektende kilo almaya başladım hızlı bi şekilde düğünüme kadar inşallah 55 olmayı hedefledim ilacım bitsin kontrole gidicem
arkadaşlar deprasan ilac deil kullndıgım adını özelden yazabilirim hapın üzerinde demir eksiliği için yazıyor ama doktor bnu kullamamı istedi gerçektende kilo almaya başladım hızlı bi şekilde düğünüme kadar inşallah 55 olmayı hedefledim ilacım bitsin kontrole gidicem
merhaba kızlar
bende kilo alamıyorum ama iştah problemim yok.
yani beni görenler önce hiçbişey yemiyomusun der sonra yemek yerken görünce yok artık diye şoka girerler.
benden daha az yemek yiyen arkadaşlarım benden daha kilolular.
boyum 1.67 kilom 44 inceciğim yani:bbo:
kilo almak istiyorum çevremde herkes kilo al diyor ama 44ü ara sıra geçtiğimde kendimi çok kilolu hissediyorum istemeden iştahım kesiliyor. yıllardır takıldım kaldım bu kiloda.
sizce ne yapmalıyım bu sorunu nasıl çözebilirim?
teşekkürler şimdiden yardımlarınız için..
Kilo almaya başladım.47 olmuşum paylaşmak istedim. Çok cizeell inş. istediğim kiloya ulaşcam.:lepi:
tatlım bende senin gibiydim boyum 1,68 kilom 45 di bende yıllarca bu kilodayım, neyaptıysam bitürlü kilo alamamıştım. iştahımda aynı senin dediğin gibi görenler şaşırır, senin yediğini ben yesem 100 kilo olurum herhalde diyolardı. baktım kilo alamıcam kastan kilo alındığını duydum buyüzden 5 aydır düzenli spora gidiyorum ağırlık çalışıyorum ve şimdi 49 kiloyum, eğer imkanın varsa spora yazılmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?