Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaslar ben bahsedilen şurubu uzun süre kullanmış biriyim, bazı arkadaşların dediği gibi öyle 15 günde 9 kilo aldırma gibi mucizevi bir ilaç değil, evet kullanıldığında 1 hafta falan uyku yapiyor sonra büny alışıyor iştahta açıyor ertesi gün etkisini görebiliyorsunuz ama kilo aldırma gibi bir özelliği yok sadece iştah açıyor yersen alırsın yemessen bi şişede içsen boş yani sadece yardımcı birşey

canım yengem kullandı kılo yaptı bıraktı kıloda gıtmedı onda o yuzden ıcmeye basladım buna bu ılacı doktrlar 1 tablet tam ıctıgı zman depresan yarım kullanıldıgındada uyku ılacı uykusuz ve zayıf kılo aldırmak ıcın veıryolarmıs o yuzden bende cesaretlendım ıcmeye bassladım okadart sakınımkı anlatamm ıs ortamam calısma yuerım tamamen sıtres kı ben pc basındayım hep kalmıyorum yerımden dusun oturdugum yerde kılo veroyurm sıtresden bı kac hafta denıcem bakalım ne olcak ınsallh ıse yararda cabuk bırakırım denıcem en azından

dun yemekden sonra aksam yarım aldım haptan anmm ınanırmısınız bı anda geldı uykum surunerek yataga gırdım normalde uykum cok hafafdır cıt cıksa uyanırım gece uykumdan amaa bu sefer ole olmadı gece gec gelen kardesım hem evın zılıne basıyomus hemde elı telde benı arıyo ve telım yastıgımın altında duymadım ınanırmısın okdar derın uyutmus bnı onuda sevdım amaa sabah uyanınca sersem gıbıydım bı kac saat o sersemlık de ınsall alısrım da sersemlıkolmaz

canım remeron kullanmanı istemem..eczacı benim bi tanıdığıma vermemiş...bebek emzirdiği için diyecem ama o dönem varmıydı bilemiyorum...özetle reçetesiz verilmez...ben kullandım temmmuzda başladım aralık a kadar aldım bu ilacı..yaklaşık 12 kilo veya fazla aldım...dikkat et aldığım kiloyu hatırlamıyorum..antidepresanı kullanma sebebim depreston+ anksiyete...ve sivilce yaptı yüzümde ..şu anda değiştirdim doktor tavsiyesi ile..başka ilaç kullanmaya başladım..ilk hafta yarım içicem yeni ilacımı...sonra tam alamaya başlıcam...
yani benim durumum ileri...depresyon tedavisi görüyorum...bu nedenle kullanıyorum..eğer bu tarz sorununuz yoksa kullanmanızı tavsiye etmem...yan etkileri vücudunuzu değil ruhunuzu etkileyebilir..ben biraz korkarım bu tarz işlerden..illa ki içeceksen bi eczacı ile konuş ve ilk 1-2 hafta geceleri tok karnına yarım iç...aslında doktorum yarım daha çok uyku yapar 1 al demişti ama ben hem tedavi nedeniyle almam gerekiyordu bu ilacı hemde epeydir bikaç aydır yarım yarım alıyordum..1 almaya başladığımda bünyem alışkındı...3 ay ara verdi..etkiler yine başayınca tekrar gittim.sıfırdan gibi yeniden başladım ilacı kullanmaya yarım yarım
dediklerimi dikkate al canım..

Bir ara ben de kullanıyordum çok ağır bir ilaç senin gibi ben de ileri derece depresyondaydım tatlım. Ruh gibi geziyordum çok hantallaştırmıştı beni annem bile rahatsız oldu doktora söyledim değiştirdi. Ondan kilo artışı olayını bilmiyorum maalesef. Tekrar kullanmak istemiyorum o ilacı. Çok etkili bir ilaç, doktor tavsiye etmediği sürece kullanmayın kızlar. yasakkelime Kötü sonuçlar doğrurabilir yoksa. :olmaz:

meraklanma cnm kalmaz..ilk hafta yapar..zaten dediğim gibi yarım hap bütün haptan daha çok uyku yaparmış.öyle dedeiler bana.deliksiz uyursun..çok rahataltmıştı beni ama sivilce yaptı değiştirdim...şimdi kini içince de içim kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3 anlamadım kalp atışımmı hızlanıyo heyecan mı yapıyo...hoplayıp zıplayasım var..bu ilaçla sen ilk hafta ruh gibi gezersin...bünyen alışınca etkilemez...bende de aynısı olmuştu..hatta nette bakmıştım birisi sevimli hayalet casper gibi gezersiniz demişti çok hoşuma gitmişti bu tabir..hakkaten öyle...ben 1 tane içiyorum ama dediğim gibi benim tedavim için gerekli..sen yarıma devam et..

arkadaslar o bahsettiginiz ilaci kesinlikle tavsiye etmiyorum ben mecbur kullandım ozel bir durumdan dolayi cok sakıncalı nedeni ise kabuslar gorebılıyorsunuz bellı bır zaman sonra ve siz kilo ıcın kullandıgınız bu ılacı ılerde psikolojik bir neden ile dr tarafından verıldıgınde ve kullanmanız gerektıgınde bunyenız bu ılaca tepkı vermıyor ve tedavı olmanıza engel oluyor o yuzden o ılacı kesınlıkle tavsıye etmıyorum sedna03 gibi ( sedna03 de dr tarafından kullanan bır arkadas yanı tedavı ıcın kullanıyor sadece kılo alıcam dıye zevk ıcın kullanılacak bır ılac degıl )

evet cnm tavsiye etmem..yani bi tarafı düzelteyim derken başka yeri yıkıyor bu ilaçlar...şurubu filan deneyin..ruh bu şakaya gelmez..ALLAH korusun intihar düşüncesi bile yan etkileri arasında aslında...yani bişey olmaz dersiniz ama ileri kullanımda zamanla psikolojinizi nasıl etkiler bilemezsiniz..

evet cnm tavsiye etmem..yani bi tarafı düzelteyim derken başka yeri yıkıyor bu ilaçlar...şurubu filan deneyin..ruh bu şakaya gelmez..ALLAH korusun intihar düşüncesi bile yan etkileri arasında aslında...yani bişey olmaz dersiniz ama ileri kullanımda zamanla psikolojinizi nasıl etkiler bilemezsiniz..

evet aynen katılıyorum intihara egilimli oluyorsun ...

bilmiyorum ki ben bu ödem mevzusuna kafayı takmış durumdayım aklıma geldikçe ödem dağıtan toksinleri attıran bitkisel çaylardan içiyorum :) belki ben çok büyütüyorum gözümde,yüzümde şişlik vardı ama bırakınca indi,bi hafta oldu bu arada bırakalı,yan etkilerinden korktum,zararı yararından çok,doktorlar da çok gelişigüzel yazıyorlar!iki dk.da depresyon teşhisi konur mu yahu!sadece uyku düzenim bozuk biraz da iştah kaybım var dedim,moral bozukluğuyla depresyon arasındaki farka ya varamıyorlar ya devlet hastanelerinde zaman kısıtlı diye ilgilenemiyorlar ellerinden bu geliyor.verdiği ilaç ilk zamanlarda beni pek güzel uyuttu sonra tesir etmemeye başladı bi ilaç daha yazdı,sonra bi daha kontrole gittim bi tane daha yazdı,sonra bi tane daha..
..
ilaçsız da tedavi mümkün.işin içinde biraz para tuzağı var malesef..

canım maalesef devlette öyle...ben tıpa gidiyorum orası da devlet ama tek tek soruyolar şu varmı bu varmı die..yok ben ciddi ciddi depresyondayım..acil kurtulmam lazım

kızlar ben bugün tartıldım hatta defalarca tartıldım acaba yanlışmı diebilmiyorumkismileama deil ben 2 3 senedrli 47 den bi gram yukarı çıkmıodum praktenle okdr çok yedmki yemek şuan 49 50 arası olmuşumsırnaşık şeydelikafaduldeninanın çok şaşrdım gerçekten aldırıo ama tabi yemenize bağlı ben acayip yiorum ençokta akşamlarıcokacimcoook

kızlar ben bugün tartıldım hatta defalarca tartıldım acaba yanlışmı diebilmiyorumkismile ama yanlış deil ben 2 3senedrli 47 den bi gram bile yukarı çıkmadım ve 49 50 arası olmuşum:sm_cool::dance:gerçekten prakten kilo aldırıo acayip yemek yiorum yedikçe daha çok yiyesim gelio tabi sadece şurubu içmeyle olmaz yemek yemeyle alakalı ya

Arkadaşlar daha sabah uyarı mesajı yazdım buraya ama hiç ciddiye alınmadan aynen paylaşımlara devam edilmiş..
Ticari amaç ile satışa sunulmuş veya reçeteli satışa sunulmuş hap kapsül şurup vs vs paylaşımlarının yapılması forumumuzca uygun bulunmamaktadır bu konuda ki hassasiyete lütfen saygı gösterelim konuyu kapattırma yoluna gitmeyelim...

kızlar ben bugün tartıldım hatta defalarca tartıldım acaba yanlışmı diebilmiyorumkismileama deil ben 2 3 senedrli 47 den bi gram yukarı çıkmıodum praktenle okdr çok yedmki yemek şuan 49 50 arası olmuşumsırnaşık şeydelikafaduldeninanın çok şaşrdım gerçekten aldırıo ama tabi yemenize bağlı ben acayip yiorum ençokta akşamlarıcokacimcoook

mujuum tebrik ediyorum,ben 50'yi gördüm mü gerisi çok kolay geliyor,inşallah sende de öyle olur kaç kilo olmak istiosun :)

abartmalayalım...ne 15 günü arkadaşım...kaldı ki gerçek bile olsa (ki doğrudur arkadaşının dediğini aktarıyorsundur ama zamanı filan karıştırmış olmayasın) sağlıklı değil...15 günde 9 kilo ! :umursamaz:

seni inandırmak gibi bi zorunluluğum yok canım bünye meselesi sen kullanma ozaman -tatlicadiarzu-

Back