Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bnde araştrdım hala araştırıorum msjnı okudum cnm ve ekledim msn ni

kızlar ben bugn yemekte 3 tabak ketçap mayonezli makarna yedim bide patates kızartması vardı =)
çayın yanındada 2 dilim büyük pasta yedim sabah güzel kahvaltı yapmıştımm gündüzde tost falan yemiştim bugün 1 kilo ağırladım gibimee geldi bi ağırlaştımm inşallah alıyorumdur kilo..

kızlar gttm balık yağı hapı aldım çok kötü kokuo ama akşam içcem bi tane bakalım inş işe yarar yaaa var mı bundan fayda gören??

huuuuuuuu ben geldim şükür bugün pekmezım geldi tekrar pekmez saenslarına devam gelsin kılolar oh oh bu arada diğer kıslar naptınız yahu var mı bi gelişme alıomusunuz kılo?

kıslar ben bu pekmez olayına süt eşliğinde devam ediyorum bazen gece bazen gün içinde 49 oldum çok mutluyum pantolonlar sııktıkça nasıl seviniyom anlatamam.hedef 50

oh oh maiberf maşallah diyelım gitmesin kilolar tu tu tu nazar değmesın bende devam ediyorum pekmeze bazen yoğutla bazen sek bazen de senın kı gibi sutle içiorum .hadi bakalım hedefe 1 kalmış .

gunaydın bayanlar, yazdıklarınızı okudumda, balık yagı oncelikle ise yaramıyor sadece destek konumundadır kilo aldırmasını beklemeyin derim...

bir diger konu pekmez olayı pekmezi tek icebilen icsin ama icemeyenler icin baska bir oneri daha sunabilirim, mesela benim aksamlari kullandıgım bir karısım var

1 bardan sutun icine bal pekmez yumurta ve tereyag ılk bakıldıgında cok kotu gelebılır ama bal ve pekmez dıger seylerı orttugu ıcın rahatca ıcılebılmektedır hem zararsız hemde faydalı her acıdan yapabılen uygulasın derim. gercekten faydasını goruceksınızdır. ( bizzat denenmistir. )

arkadaşlar ben bir ara dahiliye doktorunun yanında çalışıyordum ozaman sormuştum üzüm pekmezi olmaz dut pekmezi ye demişti.bende pekmez içmeyi düşünüyorum siz ne pekmezi yiyorsunuz bende ondan yiyelimki kilo alırken yalnız kalmayın bende size eşlik edeyim:hulya:alkisalkisalkis

bide prolokten içtim ben 2 kutu yaklaşık 4 5 kilo aldım tavsiye ederim ama daha almam lazım :lepi:

oh oh maiberf maşallah diyelım gitmesin kilolar tu tu tu nazar değmesın bende devam ediyorum pekmeze bazen yoğutla bazen sek bazen de senın kı gibi sutle içiorum .hadi bakalım hedefe 1 kalmış .

ayy sağol canımcım sana da maşallah olsun:) sen ne pekmezi içiyosun cankuş ben dut içiyorum şuan,keçiboynuzu ne menem bişe yaa tütün gibi kokuyo bigün yoğurda karıştırayım dedim düşün yani öle bilekafamçokkarıştı yenesi bi hale gelmedi,gözlerim pörtledi yerken

mrb cnm.. ewet çok iyi kilo aldım ama hastalandım we 3 gün boyunca hiç bişi yiyemedim..we 4 kilomu werdim.. çok üzgünüm amazonsss.. tekrar başlıcam pekmeze ama okdr güsel kilo alırken birden wermek çok üzdü beni.. tekrar alabilirmiyim bilmiorum.. resmen umutsuz waka oldum(((

bu arada senin nasıl gidio.. pekmezine kawuşmuşsun şükür:) içmediğin zmn kilon sabit kaldımı cnm.. umarım herkes ideal kilosuna ulaşır....

hu huu hanımlar geldim . ilk önce pearly cım geçmiş olsun canım ya bendede ole biliyomusun bi hastanıorum yda bi şeye uzuluorum aldıklarımı bir gunda hoooop gidiveriyo ama olsun pes etmek yok devam. pekmezi yatarken içmeye dikkat et .miden rahatsız oluosa bi şeylere karıştır hiç bişe yapamıosan çay bardağının yarısına pekmez yarısına sut yada su koy karıştır. tek safarde gönder mideye.uzulme yaw olur böle şeyler .alırsın tekrar.benım pekmezım bitmişti .1 hafta polene başladım şimdi geldi tekrar içiyorum pekmezımı . polenıde bırakmadım tabiki. şişe bitene kadar devam edicem.sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık polen yıyorum.kahvaltıdan sonra 1 çay bardağı pekmezı içiyorum
akşamlarıda yatmadan 1 saat önce falan pekmez içiorum yada yoğurduma karıştırıorum yatarkende polen yıyorum. hop yatağa sabeh tartıya çıkıorum amanın ne olmuş almışım 1 kilo daha .böle böle haftada 1 kilo alıorum işte . pes etmek yok pearly tekrar başla tekrar alırsın.uzulme uzuldukçe gidiverır kilocuklar .

slm maiberf valla annemler bana üzüm pekmezi göndermışler bende onu içiorum öncedende üzüm pekmezi içiodum zaten diğer pekmez çeşitlerını denemedim valla ne yalan söyleyım .ama uzum pekmezını seviorum tadıda guzel oyle koku falan da yok .bilmiorum diğer pekmezlerde bunun kadar kilo aldırırmı denemedim çunku .yanı benım favorim üzüm pekmeziizaten bizim oralarda mevsimi geldiğinde hep uzum pekmezi yaparlar .hemen hemen herkesin evinde olur .ev yapımı daha guzel oluor tabi ki.

evet pearly 1 hafta ara verdim ya polen yememe rağmen kilom sabit kaldı 54 de kaldım alamadım. hatta 53 e bile düştüm diyebilirim gerçi ben polenı vücut hücrelerını yenıleyıcı özelliğinden dolayı yıyodum.ama pekmezım geldi ya tekrar başladım tekrar alıcam inşalla yuzume renk geldi ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…