Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

XXX devam edenler uyku problemini kaç günde aştı?

selam kızlarr
bende XXX kullanıp kilo almıştım biliyosunuz zaten ama eşimi askere göndericeğimden dolayı stresten kilo verdim şimdi tekrardan başlicam
canım uyku sorununu en geç 4 günde aşarsın tabi bırakmassan

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar slm pek yazmıorm ama takip ediorm burayı 1.yarışma sonunda 49 kilo olmuştm sora 50ye çıktm ama verdm heralde evdeki tartıdanda emin olamıorm ama verdm sanki öle hissediorm
artık kimse yok burdada zaten önceden herkes bişler yazardı kalabalık olurdu ama herkes terketti galibalmaz:

kızlar ya XXX XXX aynı diyorlar
XXX yoktu bende XXX aldım
acaba aynı etki olurmu bir bileniniz varmı:uhm:

ya ben 1 kaşık gece içiyorum 3 gün boyunca acayip sakin oluyorumm ama uykulu uykulu yani her gün içsem bi kaşık napıcam uyurum bütün gün herhalde( ama iştah açıyor cidden

kızlar XXX kullandım ben fecı ıstahımı actı 5-6 kılo aldım ama tek derdım uyku sorunu cok uyutuyo sabah kalktıgımda kendıme gelemıorum...çalısanlar içmesinn

akşamdan içince etkisini göstermiyor mu?ben XXX alıyorum ve eminim ki XXX daha ağır...ama sorun olmuyo...

kızlar XXX kullandım ben fecı ıstahımı actı 5-6 kılo aldım ama tek derdım uyku sorunu cok uyutuyo sabah kalktıgımda kendıme gelemıorum...çalısanlar içmesinn

akşamları içtiğin zaman etkisi sabaha kalmıyor ben gunde 1 defa aksamları alıyorum hem ıstahım acılıyor hemde uyku halı olmuyor ertesı gune

akşamdan içince etkisini göstermiyor mu?ben XXX alıyorum ve eminim ki XXX daha ağır...ama sorun olmuyo...

bende XXX kullanmıstım uzun zamandır kullanıyorsan bunye alısmıs olabılır oda aynı XXX gıbı bellı bır sure uyku halı yapıyor ama XXX gore daha agır tabıkı

ilk başlar alışamamıştım..yarım demişti doktor..sonra doktoru değiştirdim.tıp fakültesine gitmeye başladım.o da yarım daha çok uyku yapar bir al dedi..dediği gibi de oldu

kızlar kilo almak için o kadar antidepresanları almayı uygun görmüyorum tabi doktorunla görüştüysen eğer sonradan bi sakıncası olmasından hep korkmuşumdur
doktorumun tavsiyesi üzerine XXX kullandım ve çok da işe yaradı

4yıl önce kullandığım iğnenin adını hatırlamaya çalışıyordum ve sonunda buldum.
Adı XXX. hapı var mı bilmiyorum. netten araştırmak isteyen olursa baksın. ben bu iğne sayesinde acayip kilo almıştım. sonra bıraktım iğneyi çünkü kıllanma yapmıştı bende.

Eskiden beanada zorla yaptırmıslardı 15 gundemı ayda 1 ne olunuyordu acayıp yakan bır ıgneydı kılo aldırıcı 2 defa oldum ( iğne olmayı hiç sevmem zaten ) pek fayda gormedım ben bıraktım zaten

Eskiden beanada zorla yaptırmıslardı 15 gundemı ayda 1 ne olunuyordu acayıp yakan bır ıgneydı kılo aldırıcı 2 defa oldum ( iğne olmayı hiç sevmem zaten ) pek fayda gormedım ben bıraktım zaten
evet aynen öyle, çok can yakıyor. ben 3tane yaptırmıştım ve hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım =)) Ama sonra göbişimdeki kıllanmayı farkedince bıraktım araya biraz da sorunlar girince işteh hepten kapandı ve kilo almak bir yana verdim bile. vücutta su tutmayı sağladığı için kilo aldırıryormuş galiba. sporcular kullanıyor bu iğneyi kas yapmak için herhalde.

slm kızlar aktardan gecenlerde bı serbet almıstım onu kullanamadım ben tadı kotuydu ya :S ve zaten sısesıde kucukdu kullanmakla ugrasmadım ole evın kosesınde duruyodu annem almıs atıs cope sonunda ):)):)) sımdı bı urundaha aldım aktarlardan
KILO ALDIRICI MACUN
BALLI-POLENLI- BITKISEL KARISIM YAZIYO
kutusunda baakalım ınsallh kullanırım ınsllah ıse yarar aldıgm uurunun ınternet sıtesıde var bakın ıstersenız

benimde kafama XXX diye kapsül var o takıldı ama inanın o kadar cok sey kullandım ve sonu hüsranla bittiki daha baştan buda diğerleri gibi diyorum artık yani güvenemiyorum bu tarz ürünlere artık ben, XXX hapi olsa alırım iğne olmayı hiç sevmiyorum aslinda çok korkuyorum o yüzden yaptıramam kesinlikle durduk yere

****bir yazı buldum bayanlar aynen kopyalıyorum benim ilgimi çeken yerleride kırmızı ile belirttim.

Kilo alma yöntemleri için öneriler. Sürekli olarak zayıflamak isteyenlerin gündeme gelmesine rağmen kilo almaya ihtiyaç duyanların sayısı da azımsanmayacak durumdadır. Kilo almak kilo vermekten de daha zor olmaktadır. ”Çok zayıfım kilo almak istiyorum ” ya da” kilo almak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum ” diye yakınan birçok kişi vardır.

Bunun sebeplerinden biri de zayıflık sorunu yaşayan kişilerin zayıflıklarının nedenlerini araştırmadan çoğu zaman sabırsızca giriştikleri kilo alma çabalarıdır. Bu yüzden kilo alma isteği olan kişilerin öncelikli olarak bu sorunun yanıtını araştırmaları gerekir ve bu sorunlarını kendi başlarına değil doktor yardımı alarak çözmeyi düşünmeleri daha doğru bir yaklaşım olacaktır. Kısaca özetlemek gerekirse önce sorunun kaynağı bulunmalı varsa eğer sonrada kilo almayı engelleyen bu sorunun giderilmesi amaçlanmalıdır.

Kilo almayı engelleyen faktörler nelerdir?

Hormonal sebepler
Parazitler
Vücuttaki emilim bozukluğu
Yetersiz beslenme
Psikolojik sorunlardan ötürü yaşanan iştahsızlık

Kilo aldırıcı iğneler kilo aldırıcı ilaçlar var mıdır? Dr. önerisiyle kullanılan ve kilo almaya yardımcı olan bazı ilaç ve iğneler vardır. Yalnız bilinmesi gereken husus bunların hiçbirisi doğrudan kilo aldırmaz, kilo almak için günlük kalori miktarını yükseltmek gerekir. Vitamin ya da ilaç gibi şeyler gerekli kalori alındığı takdirde faydalı olur.

Kilo aldırıcı besinler - kilo aldırıcı yiyecekler

Kalorisi yüksek besinlerin kalori miktarları ;

100 gr bal 315
100 gr üzüm pekmezi 290

100 gr kuru kayısı 300
100 gr hindistan cevizi 600
100 gr ceviz 650
100 gr şam fıstığı 595
100 gr fındık 635
100 gr badem 600
100 gr zeytin (siyah) 205
100 gr Koyun sütü 135
100 gr Yağlı inek sütü 60
100 gr makarna 365
100 gr Soya fasülyesi 400
100 gr Alabalık 170
100 gr kaşar peynir 400

100 gr krem peynir 345

100 gr beyaz peynir 240
100 gr Tahin helva 515
1dilim Tiramisu 400

100 gr ırmik helvası305
1 tane Şekerpare 140
mantı 340 kalori

1 yemek kaşığı zeytinyağı 125 kalori

1 yemek kaşığı Pekmez 50
1 yemek kaşığı Mayonez 145

1 yemek kaşığı tereyağı 110

Kilo aldırıcı meyveler arasında ilk akla geleni muzdur. 100 gramlık bir muz yaklaşık 80-100 kaloridir. Yüksek kalorili meyve sularına örnek olarak üzüm, elma, ananas suyu gösterilebilir. Kalorisi yüksek meyvelerden avokadonun 1 adeti 190 kalori civarındadır.

1 bardak Üzüm suyu 135 kalori
1 bardak Elma suyu 92 kalori

Macun aldım dedım ya gunde 3 defa kullanın yazıyo ama dun aksam yemekden once bı tatlı kasıgı yazdıgı gbı yutayım tetım lÖp ettı kaldı agzımda koyu kıvamlı bısı yutkunamıyorum mıdem kalktı zar zor ogure ogure cnm cıktı nasıl gerı cıkarmadım ona hayret ettım valla ama nasıl kullancam bılmıyorum yanı olurum kesın onu yerken kılo veırım ben ogurmekten annemın yanında aldım getrdım bak ne aldım dedım ye dedı yemekden once yanında yıyım dedım cok mıdem bulandı sakın kusma cıkarma dedı gebertırım senı alıp alıp kullanmıyosun dedı korkudan nasıl yuttum bılmıyorm :)))

macunlar genelde öyle bende 2-3 sene önce mindavan diye kilo aldırıcı macun alıyordum oda öyleydi... Annen başinda dursun öyleyse her seferinde yerken korkudan öyle öyle yer bitirirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…