- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.221
XXX devam edenler uyku problemini kaç günde aştı?
kızlar ya XXX XXX aynı diyorlar
XXX yoktu bende XXX aldım
acaba aynı etki olurmu bir bileniniz varmı:uhm:
kızlar XXX kullandım ben fecı ıstahımı actı 5-6 kılo aldım ama tek derdım uyku sorunu cok uyutuyo sabah kalktıgımda kendıme gelemıorum...çalısanlar içmesinn
akşamdan içince etkisini göstermiyor mu?ben XXX alıyorum ve eminim ki XXX daha ağır...ama sorun olmuyo...
akşamdan içince etkisini göstermiyor mu?ben XXX alıyorum ve eminim ki XXX daha ağır...ama sorun olmuyo...
yok ben doktor tavsiyesi ile kullanıyorum..üzerinize afiyet biraz anksiyete-panik atak olmuşum da kaydirigubbakcemile3
4yıl önce kullandığım iğnenin adını hatırlamaya çalışıyordum ve sonunda buldum.
Adı XXX hapı var mı bilmiyorum. netten araştırmak isteyen olursa baksın. ben bu iğne sayesinde acayip kilo almıştım. sonra bıraktım iğneyi çünkü kıllanma yapmıştı bende.
evet aynen öyle, çok can yakıyor. ben 3tane yaptırmıştım ve hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım =)) Ama sonra göbişimdeki kıllanmayı farkedince bıraktım araya biraz da sorunlar girince işteh hepten kapandı ve kilo almak bir yana verdim bile. vücutta su tutmayı sağladığı için kilo aldırıryormuş galiba. sporcular kullanıyor bu iğneyi kas yapmak için herhalde.Eskiden beanada zorla yaptırmıslardı 15 gundemı ayda 1 ne olunuyordu acayıp yakan bır ıgneydı kılo aldırıcı 2 defa oldum ( iğne olmayı hiç sevmem zaten ) pek fayda gormedım ben bıraktım zaten
Macun aldım dedım ya gunde 3 defa kullanın yazıyo ama dun aksam yemekden once bı tatlı kasıgı yazdıgı gbı yutayım tetım lÖp ettı kaldı agzımda koyu kıvamlı bısı yutkunamıyorum mıdem kalktı zar zor ogure ogure cnm cıktı nasıl gerı cıkarmadım ona hayret ettım valla ama nasıl kullancam bılmıyorum yanı olurum kesın onu yerken kılo veırım ben ogurmekten annemın yanında aldım getrdım bak ne aldım dedım ye dedı yemekden once yanında yıyım dedım cok mıdem bulandı sakın kusma cıkarma dedı gebertırım senı alıp alıp kullanmıyosun dedı korkudan nasıl yuttum bılmıyorm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?