bugün okula gitmedim, tüm gün evdeydim ve resmen kendimi kaybettim. sabah uyandığımda iştahım yoktu, o halimle de 3 elmayla bi muz yedim. öğlen bi kase mısır gevreği süt, 3 dilim kepekli ekmek beyaz peynir salatalık, bal, 4 tane de şekerpare yedim :)) arada 2 tane elma yedim. sonra akşam yemeğinde babam makarna çorba ve kabak yemeği yapmış onlardan yedim. üstüne 2 tane sarıburma tatlısı yedim. artık bişey yemem diye düşünürken yarım saat kadar önce krize girdim, 3 elma yedim, üstüne çorbadan içtim, 3 tane daha sarıburma yedim, 2 tane hindistan cevizli lokum vardı dolapta onları yedim, sonra 3 dilim kepekli ekmekle bal yedim :bbo: neyse ki artık yemek yedim diye bunalıma girmiyorum, kilo almaya kararlıyım. ama bu kadar iştah ve hiç doymamak normal mi sizce :S şimdi nasılsa kilo almam gerek diye kendimi durdurmaya çalışmıyorum ama böyle giderse obez olabilir miyim ? :bbo:
bi de şu var,, şu an 45,5 kiloyum ama acayip göbeğim varmış gibi hissediyorum? oysa 52 kiloyken daha zayıf hissettiğimi hatırlıyorum. niye böyle ki, bi de şimdi aldığım tüm kilolar göbeğime mi gidiyo acaba
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
of nolur biri bana akıl versin, daha önce hiç kilo almaya çalışmamıştım :/