- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #2.261
bu tur seyler cok sakıncalı ben almıyım korkarım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun XXX aldıgım yere gıttım zayılattıgını soledım bana ne dedı bılıyonuzmuuuuuuuuuuuuuu o zaten kılo almak ıcın degılmıs bunyemı kuvvetlendırmek ıcın mış halbukı satarken kesın 4 kılo alcagımı karısının da kullandıgını solemıstı tuh olan 50 mılyonuma oldu bılseydım onun yerıne cıkolata alırdım o kokuyuda cekmezdım
merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum yazmak istedim.3 haftadır XXX kullanıyorum onların etkisiyle bi kaç kilo aldım kendimden farkediyorum.iştahım çok açık ben de elime ne geçerse yemeye çalışıyorum.bol tatlı yiyorum.yoğurt ve ceviz yiyorum hergün.doyduktan sonra midemin alabildiğine su içiyorum genişlemesi için.elimin altında hamur işleri bulundurmaya çalışıyorum.bugünden itibaren harnup pekmezli süte başlıyorum.sizde yapın.neşelenin.neşelenin.neşelenin.
KIZLAR SİZE İNANAMIYORUM.akannehirYAZILARINIZI BÜYÜK Bİ HASETLE OKUDUM.BAZI ARKADAŞLAR GÜNDE 1-2 EKMEK YEMEKTEN BAHSEDİYORLAR.BEN ÖYLE YESEM 3 AY İÇİDE 100 KG. OLURUM HERALDE.İŞTAHI OLMAYANLARA BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM AMA NE KADAR YERSE YESİN YAKANLARA NASIL ÖZENDİM ANLATAMAM.BÖYLE METABOLİZMANIN DARISI BAŞIMA.77 KİLOYUMmafoldumben
BENİM HAYATIM KİLO VERMEYE ÇALIŞMAKLA GEÇİYOR. NASIL OLUPTA BAŞARAMADIĞIMI SÖYLEYEYİM.
AKŞAM YATMADAN YEMEK YERSENİZ KİLO ALACAĞINIZ GARANTİ.BENDEN SİZE DENENMİŞ YÖNTEM.TECRÜBEYLE SABİTTİR.
umarım hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.
walla kızlar ben 43 kilodan 53 kiloya ulaştım nasıl ulaştın derseniz kilo aldırıcı iştah artırıcı toz aldım ama gercekten verdiğim paaraya degdi damlacım kilo almak istiyosan maddi gücünde varsa gercekten dene kesin alırsın kalıbımı basarım gercekten :) o kadar iddalıyım yani sanki ilacı ben satıyorum ama malum zayıf birini görünce kendimde bi zmanlar caresiz oldugum için tavsiye ediyorum adı XXX gercekten adı gibi bomba yaratıyor yan etkiside yok sadece zevkle hep sürekli üşenmeden yiyosunuz inanılmaz bişey bu karnınız acıkıyor sıcak yatagınızdan kalkıp yemek yiyosunuz çok ciddiyim iranlı aktarlar yapıyorlarmış ben internetten ıgdırdan aldım düşünmeyin paranız varsa alın deneyin görürsünüzhihoyyyt